76-годишната Гюлизар Ю., която загина при пожар в дома си в Хаджийско, е живеела сама в къщата си. Жената е била трудноподвижна, за нея се е грижила съседка, разкри за 24rodopi.com кметът на кирковското село Фотиново Назиф Сюлейман.
Припомняме, че инцидентът стана малко след 18 часа във вторник. Възрастната жена решила да боядиса печка на твърдо гориво, но боята пламнала. Огънят се прехвърлил върху стопанката и тя изгоряла, посочиха от Областната дирекция на МВР.
Първа на мястото на трагедията се озовала съседка, която трябвало да занесе вечеря на 76-годишаната Гюлизар. Жената видяла да излиза дим от стаята на възрастната жена и веднага подала сигнал до 112. Дошлите медиците обаче само констатирали смъртта на жената. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство.
76-годишната Гюлизар била вдовица. Един от синовете й живее и работи в София, докато другите двама са в Швеция заедно със семействата си.
Днес ще бъде погребението на жената.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/2/17 13:49

    bir ana dokuz evlada bakar dokuz evlat bir anaya bakamaz

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/2/17 14:05

    Прав си. Майката може да гледа много деца, но децата една майка не могат.Бог да я прости.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/2/17 14:06

    Толкова е тъжно. Жената отгледала и изучила трима синове, а никой не е погледнал назад да види, че тя има нужда от децата си на тези години. Може ли съседката да замени обичта на децата? Лека й пръст. Никоя майка не заслужава подобна смърт...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/2/17 14:41

    Тъжно-мир на праха и

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/2/17 15:25

    Към 13.49.Няма по-голяма истина .Думите и истината ме разплакаха .Господи ,защо ,не накажеш виновните за съдбата на онеправданите и безпомощни люде ,виновните които изгониха рожбите и чедата на майки и бащи ,които ,страдат и умират ,без да се радват на най-милото ДЕТЕТО,СИНА ,ДЪЩЕРЯТА ВНУЦИТЕ,на РОД и РОДИНА ,

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/2/17 15:26

    лека й пръст на жената как може така да се изоставят родителите си всеки някой ден ще стане родител и тогава ще разберете как те треперят над децата си правят всичко възможно за да са добре децата им...от една шепа месо израстват, ден и нощ без умора правят всичко възможно за тях... с години се грижат за тях без да се оплакват плачат заедно смеят се заедно жалко много жалко за жената...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/2/17 15:37

    тъжно,лека пръст на жената...в тези времена на никого не е лесно ,ако имаше работа , добри доходи в региона едва ли щяха да са по чужбина , това не е оправдание разбира се но.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/2/17 20:24

    Защо така викате, че всичките и деца са в чужбина.Едната и снаха живее в подкова.Не може ли да дойде поне през два дена в Хаджийско, колко път има от подкова до Хаджийско- 5 минути с кола.к,во се прави на...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/2/17 22:25

    Polititsite sa vinovni razdeliha semejstvata mladite sa na gurbet.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/2/17 02:52

    mekanin cenet olsun abla insalla yusuf abible bir olursunuz cennete

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/2/17 20:27

    Единия и син селяндур станал софиянец и може би отговорник на партия дост в някой строителен обект и с някоя помакиня чок мутлу. .а за другите 2 мата й сина да не говорим те пък селяндурите им селяндури че и шведи са станали и забравили от къде са излезли или нямат време от това да играят кумар с карти по техните дернеци скапанаците..Ние с приятелите от Дания се отбихме много пъти в Швеция в Малмьо и постоянно виждаме същите изгнили сурати само да пият качак гроздова и да играят кумар на карти в техните измислени дернеци Ататюрк и Балгйоч че и имена са измислили..последно имаха големи икономически очаквания от дост партията и се хваляха със снимки кой по близо е застанал до агента Павел...А преди година ядоха пиха от дпс от Метин Казак , Хасан Азис, Ресми Мурад и комуниста Ахмед Хюсеин от местанлъ..това са продажници и ялакии а една майка немогат да приберат при себе си срамота направо..АЛЛАХ рахмет ейлесин кадънджазъ..куртулмуш чекмектенсе...за това АЛЛАХ даже вече ги е наказал тия семейства в Малмьо жените им ударили шута им в гъза и от немотия докарали по една помакиня или българка от някъде а за синовете и дъщерите им да не говорим и те излезли от контрола и кой на шведкиня дърта се подслонил и коя на арабин или чорапин му свири а ве бардак е пълен бардак ..ама в България се правят на баровци мършите им с мърши кумарджии и пияници

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.