„Водачът на листата на БСП Александър Симов заяви, че истинският враг на левицата в Кърджали е ДОСТ, а не ДПС. За мен и колегите ми от ГЕРБ те винаги са били две страни на една и съща монета и да бъдат разграничавани като малък и голям враг е пълен абсурд. Защото малкото зло е като малката правда. Става само за демагогия“, коментира Цвета Караянчева, почти сигурният водач на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в 9-ти Кърджалийски многомандатен район.
Реакцията й е по повод думите на Симов „Истинският враг на БСП като партия в Кърджали е  ДОСТ - като партия, контролирана от чужд лидер. ДПС са ни противник, но ДОСТ са истинският враг, който трябва да бъде преборен, тъй чуждо влияние, по този начин осъществено в България, е нещо недопустимо“.
„В случая по-важно е друго. БСП признава, че не може или не иска да воюва с ДПС. Защото отдавна е харизала Кърджали и региона на Движението за права и свободи и неговите олигархични кръгове. От години ГЕРБ води битка за разграждане на този порочен модел, докато ДПС и социалистите кроят поредното си коалиционно партньорство, от което публично се отричат. За жалост, всички ние, които живеем тук, солидарно плащаме цената на този политически експеримент - с мизерията, отчаянието и обезлюдяването. Този път трябва да е за последно!“, написа на стената си във Фейсбук Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/2/17 17:07

    А ето и коментара на Александър Симов:" Коалиционният партньор на ДОСТ се жалва...:)))))) Госпожа Караянчева обаче така и не обяснява като как ГЕРБ тихомълком и с потайна страст приемаха подкрепата на Местан, ох, пардон, на Ердоган...:))))"

    ОтговорИзтриване
  2. GREBERITE V CYEBYEL I MESTANLI KRADNAT DARVA S HILYADI KUBICI. MASHALA CICEK HANIM!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/2/17 17:35

    Млъкни ма ,тебе кой те пита ,ти първо си оправи твоята партия после мисли за другите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/2/17 18:04

    Некомпетентните КАЛИНИИИИИИИИ са си направилипаралелна държава в държавата ни и нямат елементарна представа как живеее народа,как оцелява от днеска за утре,настанили са се от детските градини чак до погребалните аагенции и по аадминистрациитеее и само вредятна народа.....народа ги плюе яко а корумпираните КАЛИНКИИИИИИИ си мислят че вали дъжд.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/17 18:07

    Симов е прав и врагът в Кърджали е дост-АТЪЧНО и играят скришом с капитана на асвалтовия отбор дето заедно с Деформаторския блок и от Паричния фронт намалиха изборните секциии в чужбина и най вече в Турция само и само ДПС да отслабне......нема да ви излизат сметките само че.......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/17 19:22

    А,г-жо, Местан ви подкрепяше.Не е честно да говорите така пред хората
    Зад кулите друго правите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/2/17 21:19

    Вие с този Румен и аго Кязим И Мършавата госпожа от Кирково, ако печелите ще е голяма работа.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/2/17 21:20

    ДО ВЧЕРА ТРЕПЕРЕХТЕ ОТ МЕСТАН.ДНЕСКА СИ ОТВОРИХТЕ.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/2/17 23:38

    Слънцето залязва!
    За това вече ние
    Българските Турци ще гласуваме
    за Марешки ..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/2/17 00:16

    Nemi puka za nito edna partiq!!!Evropeyskiq siyuz da otpusne pari za umrelite jivotni!!! Nie v Evropa Li jiveem ili v paysmtova timna India?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/2/17 08:41

    Г-жа Караянчева вие се страхувате от БСП.А има и защо.Колкото пъти сте оглавявали властта толкова пъти и сте се отказвали по средата на мандата.Всичко което до сега сте направили е сезонно.Вижте си магистралите - направени са за лятото и за сухо и топло време.До преди месец не се съгласихте с г-жа Кунева за увеличение на учителските заплати с 10% ,сега обещавате 20% увеличение.Много са лъжите г-жа Караянчева и за това хората вече не Ви вярват.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/2/17 09:00

    Кой е този аго Кязим и мършавата госпожа от Кирково. Назовете ги с имена ако може, моля.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/2/17 11:27

    Уважаема Караянчева,молим ви да помолите европейците да отпуснат пари за нас животновъдите на които им умряха животните тази зима.Тази зима беше много много тежка.Европа ако не отпусне пари ще се наложи да молим Ердоган агата.Относно страните на монетата ДпС Дост мога да кажа,че страната ДОСТ е хептен кьор фишек от тях нищо не очакваме.Определени хора и кръгове ви критикуват за много неща,но аз мисля,че вие имате добро сърце,защото имате güzel лице.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/2/17 11:35

    Кой се страхува от БСП? Та те бабичките вече са на измиране, топите се.Пък и лидерът ви Кючуков,с фалшивата проба , доказва що за стока сте комунистите.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/2/17 12:06

    Какво увеличение на заплати на учители, миналата година увеличиха малко заплатите,сега голяма част от училищата са без пари, едвам смогват,защото ЕРС не покрива заплатите на учителите в малките училища.За сметка на това намалиха или въобще спряха трите допълнителните плащания/ДТВ/.Заплатите закъсняват, ех къде е файдата,нищо не почуствахме.Даже е по лошо.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/2/17 17:30

    Най бедни сме в Европа, но ще станем още по-бедни

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.