Омбудсманът Мая Манолова и екип от експерти на институцията ще се срещнат с граждани в Кърджали. Приемната ще се състои на 9 февруари от 11,30 часа в сградата на Бизнесинкубатора, посочиха от екипа на обществения посредник.
Предварителното записване на граждани ще се осъществява на телефон: 0361/2 16 61.
След приемната, националният омбудсман ще участва в IX Общо събрание на Националното сдружение на местните обществени посредници в Република България, което ще се проведе в конферентната зала на хотел „Устра".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/17 14:05

    Г-жа Манолова като дойде в Кърджали да пита ГЕРБ колко невинни служители,директори и ръководители са махнали в рамките на 2,5 години от ВиК,Горско,Училища,Подземлена комисия,социални грижи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/17 15:57

    Ще дойде и тихом мълком ще си отиде. Трябва да си премиер, прокурор и съдия за да направиш нещо в тази държава. Другото е ала бала. Питам: Къде бяха всички, когато се крадеше и унищожаваше труда на едно поколение построило България? Къде бяха когато се задължаваха хората да работят 40 години до навършване на 65-70-75 години за 130,00 лева пенсия поради липса на работа? Къде дремят Когато 10 милиарда ежегодно изчезвали /влизали в джоба на мафиоти-политици-бизнесмени/? Къде дремят, когато на държавните служители заплатите се актуализират ежегодно, а в частния бизнес някои в провинцията не мърдат вече 5-10 години, когато повечето ги задължават да работят на измислена минимална? Къде дремят когато банки отчитат над милиард печалба за сметка на труда на своите служители? И само банки ли? И колко такива милионери и милиардери собственици на мощни фирми експлоатират труда на своите служители? КРИБС ли ? Че бедата на бедните идва именно от това формирование, от техните напътствия към бизнеса, от мерака им да трупат милиарди! Нека се срещне и си отиде. Там в големия град средната отдавна е над 1000,00, при нас може и до година да е на половина. Една птичка пролет не прави!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/17 16:15

    Г-н Расим Муса да се стяга да посрещне шефката си подобаващо.Г-жа Манолова заслужава, а и той да вземе урок от нея как се действа при защита интересите на гражданите с общинските и държавни структури и монополи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/17 17:18

    Защо Софийските фирми в Кърджалийска област дават ниски заплати? Да им се иска по именен списък! Карат хората да работят като идиоти с производителност която не е присъща и за японец на минимални заплати. Защо и до кога?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/17 18:53

    Търпението е не забележима форма на гниенето.- Радой Ралин. Колкото търпим по вече ни се качват на главите! Ние се чудим как да вържем двата края, те трупат с нахалство и наглост милиони и милиарди за сметка на по високи заплати. До кога?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/2/17 20:14

    Usmihnat obesen?! Ne e zle...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/17 09:10

    Обещанието не е като даването. Чок сеир. С магическа пръчка ша оправят нещата, аптали. Чок селям и гюле гюле

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/17 09:30

    Специално за пенсионирането на родените до 1960 година трябва да предприемат нещо специално. Но, се ослушват всички като глухо коте виждайки несправедливостта. Защото те са най много ощетени. Колега мухльо с който сме учили заедно му дадоха една шапка, стана военен и се пенсионира преди 20 години. А такива като нас на които им липсват и няколко години стаж / поради липса на работа, поради това че никой не ни иска, защото ни смятат за дърти /трябва да работим още 5-10 години. Да ни слагат допълнителни 15 години за стаж и 10-15 години за възраст. Нещо, което е феномен в световната история! Значи шапката се пенсионира 30 години, половин живот по рано. И това, ако е справедливо нямам думи нито към омбудсман, нито към президент.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.