Цвета Караянчева ще води кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в 9-ти Кърджалийски многомандатен район. Това става ясно от номинациите, които издигат местните съвети. 5 от общинските структури в Източните Родопи вече са предали имената, които искат да видят в листата с 10 кандидат-депутати. Предстоят събранията в Джебел и Ардино, но и там фаворит е Караянчева.
Изненадата този път може да се окаже №2. Активистите на ГЕРБ не са категорични, че това трябва да е областният управител Илия Илиев.
Припомняме, че ДПС има гарантирани 3 мандата в областта, като ще се бори за 4-тия. Един мандат е гарантиран на ГЕРБ, а ако БСП постигне над 8-9 гласа гласа, също ще спечели мандат заради методиката на големия остатък „Хеър Ниймаер“.
Най-вероятно Мустафа Карадайъ ще води листата на ДПС.
От местните социалисти най-много номинации в БСП получи Милко Багдасаров, но кърджалийци предлагат за водач и Стефан Данаилов, както и Валери Жаблянов и Корнелия Нинова.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/17 08:50

    Есат Сюлейман Садък да не го изтървете.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/17 09:08

    А младите момчета и момичета къде са.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/17 09:17

    Г-жо Караянчева , винаги гласувах за ГЕРБ. На следващите избори ще се замисля дали да го направя/ и не само аз/.
    Заобиколихте се с кръг от АКТИВИСТИ, които имат една цел- устройване на работа на близки и роднини на държавна работа.
    Бедата е, че същите тези хора, когато започнат работа, започват да се държат като недосегаеми и с привилегии. Същите тези ваши АКТИВИСТИ са некадърни , нагли и безпардонни.
    Този ваш кръг, с който се обградихте, направи така, че образовани и кадърни хора да се дистанцират и отвратят от ГЕРБ.
    Вижте си АКТИВИСТИТЕ - на ниво махленска клюкарка и ласкатели! Ако искате да бъдете отново депутат ,направете си ревизия на хората, които кръжат около вас!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/17 09:22

    Bravo Tsvete.Shte glasuvam za kandidat ot Kardjali...BSP i DPS da dokarat kandidat deputati ot Kaspichan i Pernik, i da glasuvat za tyah.Te shte doydat vseki mesets,za da im chuyat problemite.Da ama drug pat...Uspeh...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/2/17 10:03

    Къв Стефан Данаилов бе социалистите, докога този старчок ще ви носи на гръб в Кърджали. Едно читаво момче няма ли да изкарате най-после, муцуняци изкукуригали?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/2/17 10:42

    abe depesarche,vinagi bil glasuval za Gerb,ti ako beshe go napravil,tova,koeto kazvash sega,shteshe da go spodelish s nyakoy, bez da ozlobeesh.tez filmi sme gi gledali.uspeh na Cveta.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/2/17 10:52

    до 09:17 - БРАВО !!! Много точно казано, абсолютна истина !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/2/17 11:13

    Областния нали си даде самоотвод пред цялото събрание и каза че не иска да е номиниран.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/2/17 11:21

    В крайна сметка няма по-подготвен кадър от Кърджали на ГЕРБ. Така че, най-нормалното е именно Караянчева да води листата на партията. Пък пилците всички партии и симпатизанти ще ги броим на 27 март. Успех!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/2/17 11:27

    Областния даде само отвод пред цялото събрание и каза че не иска да е но миниран!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/2/17 11:33

    До експерта по подготовката 3/2/12 11.21

    Няма, или не се допуска да има? Не бързай с тъпотии, и никой не те е питал теб!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/2/17 12:02

    ей админ пускай коментара от Кирково, защо не го пускаш

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/2/17 12:08

    Съгласен съм с третата поред статия и аз бях така ,но ми омръзна да ги им гледам държанието и отношението към хората. Вече в агитациите им се чува само ,,Ние,Аз, ГЕРБ,, ноложиха партията си над ,Народа ,се крайна сметка не осъдиха един политик през тяхното управление и не живеем по добре от преди съсипаха здравеопазването

    ОтговорИзтриване
  14. Нов факс3/2/17 13:14

    Реджеб от с.Лисиците - Водач на листата на БСП !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/2/17 13:29

    Изяш ги тия дърти комуняги Цвете че ако дойдат ще стане като в Румъния

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/2/17 14:30

    Аз за ДПС ще хвърля един път ,та каквото и ще да става.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/2/17 15:29

    А Р Младенов къде е?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/2/17 15:57

    ГЕРБ си изпя вече песента. Адиос Чачос! Истината е в лявото! Омръзнаха на народа реформите в здравеопазването,образованието, пенсионирането. Кражбите и далаверите с еврофондове в асфалтирането, санирането,необуздани и не контролирани пурички, митниците и къде ли не. Всъщност колко ли тепегози забогатяха за сметка на краденото от нас? До кога?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/2/17 16:39

    Младенов е при Лили пишат комисии дадени им от БСП и ДПС внимавайте

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/2/17 19:28

    Младенов си е у тях. Има си жена, дете ,пари, акъл.Стига вече.По- големи мизерници от кирковчани няма. Само ви трябва тема и ето ти тебе помия. А мислите ли, че като ровите в тази помия, вие оставате чисти. Може би просто живеете в собствена помия и ви е скучно някакси да сте сами там.Плюят недотам чистите хора. Защото чистотата на мислите е в пряка зависимост с чистотата на думите. Като искате нещо да кажете на Младенов, идете и му го кажете в лицето. Ако ви стиска.Лесно е да си герой тука.Да си плакнеш помиярската душица с анонимни коментари. Стига, кирковчани! Удавихте ни в мръсните си словоизлеяния.Хората се познават и по това, което казват или не казват. Имайте самоуважение! И не се сърдете на кърджалийци, когато ви казват, че сте мърша.Вие сами сте направили този избор.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/2/17 21:32

    Да не мислите, че няма да му кажем,чакаме само да падне от поста си и да се прибере в Кирково,та после ще видим какво ще стане - ще се съгласи в дън земята да влезне.Все ще го хванем в центъра,защото той постъпи ганстерски, безжалостно с много хора.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/2/17 21:50

    До 9.17/03.02.2017 БРАВО много точен и истински коментар.Трябва само да се добави че има голяма нужда вече от нови чисти лица.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен4/2/17 11:13

    Началото на края!Вервай те ми!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен4/2/17 17:46

    БОЙКО БОРИСОВ Е НОМЕР 1 !

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен4/2/17 19:54

    ДОРИ БОЙКО ДА Е №1,КЪРДЖАЛИ ГЕРБ като не са КАКВА Е ФАЙДАТА.БОЙКО МОЖЕ ДА ГРЕЕ САМО В СОФИЯ,ЗА КЪРДЖАЛИ НЯМА ФАЙДА.МЕСТНИТЕ КАТО НЕ СА №1 ФАЙДА НЯМА ОТ ТЯХ.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен6/2/17 10:46

    На всички тези номинации на политическите партии се гласува явно за да могат политиците да правят мизерии на членовете си. А в същото време бягат от мажулитарния вот. Караянчева е номинирана и избрана по същия начин. Госпожо Караянчева това ви е в устава нали? Така си избирате и местните лидери и кандидати за общински съветници.Защо не направите и гласуването в секциите по време на избори явно за да може мизерията на политиците към хората да е тотална. А защо ли и лидерите на политическите сили по общини са вечни както и вашите госпожо Караянчева. Точно тези лидери се държат като феодали по места, като не зачитат нито законите на държавата нито нещо човешко е останало в тях. Вашите феодали по места смъкват рейтинга на ГЕРБ и вече сте си лика прилика с ДПС и БСП. Точно защото не чувате коментарите на обикновените хора и защото стоите зад изнасилвачите и посмъртно избраните си местни лидери ще губите избори.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.