Лек автомобил, превърнал се в истинска барака, от години стои на паркинг в кърджалийския квартал „Възрожденци”. Все още не е вдигнат въпреки очевидната липса на собственик. Преди месеци на стъклото бе поставено предупреждение от страна на Общината, но адресат за него липсва.
„Колата е разбита, без номера, но заема място. Деца от блок 57 влизат вътре и се учат на кормуване. Автомобилът се е превърнал и в дом за уличните котки”, коментираха жители на съседните блокове.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/2/17 15:06

    Целият град е задръстен с изоставени, със и без регистрационни номера, със залепени обяви за продажба с посочени тел. номера, автомобили.
    Само по паркингите на бул. ,,Христо Ботев" във ,,Възрожденци" са ,,паркирани" над 50 такива и живущите в околните кооперации няма къде да си паркират колите. Човек има чувството че булеварда се е
    превърнал във огромна автоморга и автокъща за продажба на коли.
    Няма община, няма КАТ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/2/17 15:20

    Напълно съм съгласен с първият коментар. Само пред нашия блок във Възрожденци има 9 изоставени коли, заемат място и се чудим къде да паркираме.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/2/17 15:42

    В центъра на града има такава кола.На паркинга пред Сием - пицарията.Един джип Махиндра ,зелен и без стъкло и гуми.Елате и него снимайте.И не обвинявайте КАТ.Общината е виновна.Във всеки нормален град , колата щеше да е продадена и собственика щеше да плати луди пари за паркинг.Тук обаче всичко е възможно.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/2/17 17:36

    "Целият град е задръстен с изоставени, със и без регистрационни номера, със залепени обяви за продажба с посочени тел. номера, автомобили.
    Само по паркингите на бул. ,,Христо Ботев" във ,,Възрожденци" са ,,паркирани" над 50 такива и живущите в околните кооперации няма къде да си паркират колите. Човек има чувството че булеварда се е
    превърнал във огромна автоморга и автокъща за продажба на коли.
    Няма община, няма КАТ.""""
    Много точно казано на бул. Христо Ботев и блоковете около кафе Серджо и над тях в локалното има поне 20 автомобила без номера който стоят там и не мърдат с години. Няма ОБЩИНА НЯМА КМЕТ НЯМА ПОЛИЦИЯ a хората който си плащаме данаците за автомобилите и за имотите си няма къде да паркираме.

    ОтговорИзтриване
  5. Възмутен избирател2/2/17 17:43

    И покрай нашия блок има поне 5-6 коли! И съм съгласен с горните коментари, всички са прави. Кмета ли е виновен или неговата администрация?! Ами да се разберат Кмета и шефа на Полицията и ... да изчистят града!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/2/17 20:44

    Супер! Котетата има къде да се скрият! Утре отивам да ги храня!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/2/17 22:43

    Тази кола е бракувана и е купена от автоморгата до пътното.Собственика на моргата все го мързи да си прибере бараката

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/2/17 23:36

    За съжаление такава е ситуацията в целия град. Аз преди една година направих предложение за такива коли да се съберат от общината и полицията със съвместни общи усилия, например да се направят опити за връзка със собственика и ако опитите са неуспешни колите да се приберат служебно от компетентните органи и примерно да се продадат за вторични или по автоморгите и със събраните средства да се подпомогне бюджета за тротоарите примерно. Но всеки се опасява с това, че е имало ЗАКОНИ и не можело чуждо имущество да се отнеме било то движим или недвижим. А когато ги питах след като най-вероятно данъците на тия коли не са платени с години, не може ли да се конфискуват срещу задълженията си, пак същия отговор НЕ МОЖЕМ, ИМА СИ ЗАКОНИ. А какви са т.нар. ЗАКОНИ никой не ми поясни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.