„Казаха ми да изпратя CV и в сряда разбрах, че съм назначен за областен управител", обяви Начо Ковачев при поемането на ръководството на Областна администрация в Кърджали. Той бе посрещнат от досегашния първи в най-важното държавно ведомство в региона Илия Илиев.
Ковачев обясни, че приоритетите му ще бъдат провеждането на честни и прозрачни избори, изцяло базирани на Избирателния кодекс и решенията на Министерски съвет. Новият областен управител не се ангажира с имена на заместниците си. „Това е решение на служебния премиер. Виждам, че в екипа няма главен секретар, директор на дирекциите, специалист по информационно обслужване. Ще трябва тепърва да попълним щатовете", посочи Ковачев. Той допълни, че му предстоят поредица от срещи с общинските кметове относно организацията на предсрочните парламентарни избори. 
Снимка и видео: 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.