Хиляди изселници в Турция получиха на телефоните си (чрез SMS-и, приложенията за безплатно изпращане на съобщения и социалните мрежи) следният апел:
Скъпи сънароднико, съкровени наш брат и сестра, поднасяме ти поздравите ни като роднина, приятел, съсед от истинската ти земя. Преди години, тези деспоти, които откраднаха твоите мечти, годините ти, имуществото ти, днес пак се опитват да те изиграят. Не ни забравяй и си спомни за малката Тюркян. Непременно упражни правото си на вот. Твоят приятел е Обединение ДОСТ!
Съобщенията се изпращат от изселнически организации. Посочени са линкове към сайт на партията и за подаване на заявления за гласуване в ЦИК.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.