Последните 8 години. Три редовни правителства, които не успяха да изпълнят по цял мандат, три служебни кабинета, които трябваше да подготвят държавата за поредния нов вот. Около 100 000 000 лева, хвърлени за наместване на партиите в различни цифрови конфигурации в парламента, където все повече ситуацията е „вай, вай”, дори без някоя депутатка да произнесе римско седем на английски.  Политическа нестабилност, в която най-добре виреят всякакви плевели, но не и семената на държавността. Статукво, угодно на всички мераклии да участват в политическата игра. Вот след вот България се променя. Тя затъва все повече и повече в собственоръчно сътвореното блато. Дори не са нужни анализите след различните световни статистики относно страната ни. Нищета в джоба, нищета в духа, нищожност на морала. Но „умни, красиви, смели, отговорни и честни” люде не липсват за справяне с батака. Те са винаги готови за избори, на предна линия, усмихнатите гьонсуратлъци. Усмивката на прехода. Гнусното хилене на господарите на блатото. Винаги на линия, винаги верни на джобовете си, винаги по много на избори.
102-ма мераклиида „спасят бъдещето” на 262 752… бюлетини - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/3/17 11:29

    Много точно казано..Всяка дума е на място..С огромен интерес ви следя.Продължавайте в същият дух и казвайте истината такава каквато е.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/17 16:19

    Последните 27 години ще бъдат отчитани от бъдещите историци като тъмни времена за България. Най мракобесен е периодът на управление на ГЕРБ. Държавата е разсипана и окрадена. Народът е докаран в състояние да оцелява. Изпростяване, подмяна на морал и оскотяване охарктеризират населението на територията. Националната катастрофа е факт.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/3/17 15:19

    Не знам колко е мракобесен периода на ГЕРБ,но от 2008г.сефте има излишък в края на годината.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.