Турският посланик се появи в кадри на предизборен клип на ДОСТ. Освен че е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа, това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция, гласи позиция на ВМРО.
Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.
Красимир Каракачанов настоява БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма. Агитацията на турски в интернет пък въобще не е спирала - както може да се види тук.
Патриотите от ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, а не да си правят оглушки, както обикновено, при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии.
Каракачанов призовава за хладнокръвна обществена реакция – защото всяка истерия сега е всъщност част от сценария на Ердоганова Турция.
В същото време 1000 автобуса с изборни „туристи“ са вече готови, а в Кърджали полицията разкри склад с хранителни продукти, с които се извършва на практика купуване на гласове.
Затова Красимир Каракачанов призовава за ефективна блокада на границата като „Обединени патриоти“ започват действия в тази посока. Блокадата е нужна, за да се пресече пътят на Ердоган към българския парламент, категоричен е Каракачанов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/3/17 14:14

    A da popitam kogato ATAKA prez 2014 g otkrivashe v MOSKVA predizbornata si kampaniya. Tova kakvo oznachavashe CHE RUSIYA NE E ZAD ATAKA LI :D :D :D MNOGO SMESHNO.... DOST VLEZE S OGROMNA SILA I NE MOGAT DRUGITE PARTII DA KAJAT NESHTO ZA TOVA SE PRAVI TOVA NESHTO

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/3/17 14:16

    NYAMA KAK DA STANE TOVA NESHTO G_N KARAKACHANOV.

    POZDRAVI

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/3/17 14:16

    Искаме Турция, но демократична Турция, а не ислямистите и Ердоган.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/3/17 14:18

    Да, така е, 14.16 часа, Турция е приятелска държава, но не и намесата й в нашите избори.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/3/17 14:25

    dps vzemete si i Karakacankata

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/3/17 14:59

    каква сила има дост бе боклу,мислите си ,че като виете с тези микробуси ще постигнете нещо ли,вижте се неграмотници един няма с средно образование , вие ли ще ни дадете добри дни,знаем що за боклуци сте барабар с агент Павел и ходжата Шабанали,който бяга като чуе езан

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/3/17 15:19

    Каракачанов, кога запяхте в един хор с ДПС и БСП

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/3/17 15:43

    26 безработни
    мишоците да се скрият, акъл имаме, пари нямаме
    каракачанка си имаме кон

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/3/17 16:09

    Aбе лайно недосрано,ти първо пресичи Руската намеса в изборите на България и тогава отиди на Турската граница.
    Турция е мюсучманска държава и Ердоган законен президент.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/3/17 16:16

    Баламите умряха Каракачанов

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/3/17 16:17

    Баламите умряха Каракачанов

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/3/17 16:24

    В ДОСТ не сме фанатици, повечето членове и симпатизанти са просто мюсюлмани и толкова! И не сме мафиоти и крадци!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/3/17 16:25

    дА Г-н кАРАКАЧАНОВ за вас винаги максимата е била "има хора има проблеми, нема хора неема проблеми". Това , че екстрадирахте хората извън страната не означава, че тези хора ги няма. Напротив тях ги има и им е просветнало пред очите и са видяли свят. Остава ви да си изкарате главата от пясъка и да ги видите. Ако сте късоглед и пак не ги виждате те ще ви дойдат на близо. Вие продължавайте да запявате в един хор с ДПС, БСП, АТАКА , няма проблеми те хоратс си знаят и те своята песен.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/3/17 16:44

    Не съм привърженик на ДОСТ, но този кабадайъ-хайдутин пък не мога да го понеса. За щяло и не щяло отива да пресича пътя на автобусите на Капъкуле. Защо ли не си пее там балканска песен? Уж е историк! Един историк трябва да пише роман за разделените семейства, за 20 милиона турци /с внуци и правнуци/ преселени от България в Турция от Балканската война насам. За това, че тези хора имат имат кръвна връзка по тези земи и е неизбежно, невъзможно да ги спре. Трябва да пише за героизма, трудолюбието, гостоприемството, хуманизма на турците в България, а не да се прави на чобанин.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/3/17 17:45

    Крайно време е този псевдодипломат Сюлейман Гьокче буквално да бъде изритан от България. Този нагъл тип води открита антибългарска политика което е крайно недопустимо в днешната диипиломация.това е защото няма държава ако е в турция досега да са го ликвидирали.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/3/17 20:33

    Кой си ти бе боклук да изриташ СЮЛЕЙМАН ГЬОКЧЕ,ГОВОРИШ ВСЕ ЕДНО СИ СТО МИЛИОННА ДЪРЖАВА, СКАПАН КУРВИ СИН,

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/3/17 20:33

    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛАЕТЕ СРЕЩУ ДОСТ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НИ ОБЕДИНЯВАТЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СТАВАМЕ.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/3/17 20:38

    Не са ни виновни рязаните турци, а не рязаните !Които регистрираха партията на Ердоган и я пуснаха да си разиграва коня! Струваше ли си ? За да разбият ДПС продадоха БЪЛГАРИЯ ! Бойко дали спи нормално ? А т.н. ДЪРЖАВА с органите си ? И тя ли слуша турския посланик ! Боже, пази България ! От самите българи ! От самите нас си !

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/3/17 21:11

    Нашата цел е да унищожим мафиотите и престъпниците от ДПС, а не да работим против България! Тя ни е обща Родина! Не сте ли съгласни с факта, че повече от 25 години (четвърт век, ееей хора) престъпниците от сараите са смучели кръвта на хората и държавата! Те не са много- тридесетина депутати и още толкова общински кметове!

    ОтговорИзтриване
  20. @Каракачанов (между другото турска дума) пишмн патериотите сте причина за всички беди на България, от така нареченото Освобождение, през Балканските войни, до днес. ДОСТ е единствената партия, в която порочния октопод на ДС не е успял да пусне пипала, т.е. единствената която влизайки в парламента би могла да гарантира правата на малцинствата (турци и помаци) и по този начин да бъде гарант за демокрацията на България. Всики знаем, че сте любовници с ДПС.

    ОтговорИзтриване
  21. Каракачанов е пишмам патриот, любовница на Ахмед Доган - едно са те. Само ДОСТ правата на всички.

    ОтговорИзтриване
  22. След като Турция стои зад ДОСТ, значи е гаранция, че Държавна сигурност и старите комунисти нямат власт там. Т.е. добре е за цяла България ДОСТ да е в парламента и даже в прякото управление!!!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен7/3/17 00:04

    Karakaçanov ako Turtsiya spira tırovete koito minavat prez Bılgariya,ako Turtiya spira turistite za Bılgariya,ako Germaniya spira da dava pari na Bılgariya vie kak şte jiveete tam be gospodine vie kakva ikonomika imate samo se yadosvate i se zayajdate i revnuvate ako ne beşe GERB nyamaşe koy da spasi Bılgariya zatova glasuvayte za GERB i DOST za da spite spokoyno inaçe siganite şte prevzemat BG...

    ОтговорИзтриване
  24. Али Азманов7/3/17 06:28

    Каракачанов, много бързо забрави как молелше АМЕТ Доган са те издигне за депутат от ДПС ! Не хубаво така да говориш срещу хората на които до вчера им си целувал ръката !

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен7/3/17 08:56

    България има право да се меси във вътрешните работи на страните които живееят етнишески Българи като малцинсто.
    Но за Турция е забранено дасе меси във вътрешните работи на страните кото живеят етнически Турци.
    Кои сте вие да взимате отношение към Турският посланик.
    Помака Каракачанов е мулти мильонер мног му пука за гладнит Българин.
    Тия Русофили така крадат мильоните като се правят на'патриоти'.
    Русия е най големият враг на Българияна а Турчина е най близкият брат на Българина макар да са с ралични религии.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен7/3/17 10:57

    Каракачанката е от държавна сигурност ?

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен7/3/17 14:35

    Стига се е пенил този. Досега един път не е изпълнил заканите си. Вместо само да говори врели некипели, да покаже дела. А да видим колко ще успее да блокира границата. Къде беше, когато регистрираха една протурска партия? Не смееше да се обади, за да не му се развали достлука с Бойко. А почвам да си мисля, че са заедно в тайна коалиция с ДОСТ.Хахаха...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.