30-годишен побойник ще чака делото срещу себе си в ареста. По искане на Районна прокуратура-Кърджали съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо Р.М., посочиха от държавното обвинение. Мъжът е привлечен като обвиняем за причиняване на средна телесна повреда при условията на опасен рецидив.
До момента е установено, че на 15 септември м.г. в Кърджали обвиняемият Р.М. нанесъл с дървен кол удар по главата на 34-годишния А.Х. Двамата мъже се срещнали на улицата, като всеки бил с негови познати. Пострадалият заговорил приятелката на обвиняемия, заради което той се ядосал и му нанесъл удар с дървения кол. След инцидента обвиняемият Р.М. се е укрил заради страх от отмъщение. Той е бил установен от полицията и задържан на 6 март 2017 г.
До момента Р.М. е осъждан 11 пъти. Определението на Районен съд-Кърджали може да се обжалва пред Окръжен съд-Кърджали.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/3/17 18:28

    прост селяндур, сега ще опита кола отзад

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/3/17 19:33

    Spored men e prav.vse
    vseki,davnimava s dialoga i na4ina po koyto razgovq..rya s dama koyato ima seriozenpriyatel.123.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/3/17 20:49

    Nyama strasno ako si platis ste te pusnat

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/3/17 13:04

    Тоя подход и разправия е характерен за Турция

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.