Кръгла маса по проблемите на образованието организира водачът на листата на ПП ГЕРБ в Кърджали и областен лидер на партията Цвета Караянчева. Тя ще се проведе днес от 17 часа в конферентната зала на хотелски комплекс „Арпезос", а специален гост на срещата ще бъде един от водещите експерти на ГЕРБ в образователната сфера Милена Дамянова, председател на ресорната парламентарна комисия в 43-то Народно събрание. Тя ще представи основните акценти в програмата на ГЕРБ в сектора и ще отговаря на въпроси на присъстващите. „Ясно заявихме, че образованието ще бъде един от основните ни приоритети  в следващия управленски мандат и затова слагаме силен акцент върху развитието и модернизирането му в предизборната си програма", изтъкна Караянчева. Очаква се над 150 преподаватели, училищни директори и представители на бранша да се включат в дискусията.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.