Парите за торбичките „Храна срещу гласуване“ идвали от Анкара, ударът в склада – единствената издънка в организацията за гласуването

„B дeня нa избopитe бeзплaтни aвтoбycи щe дoĸapaт oт Typция 21 000 избиpaтeли в Kъpджaли. Зa тpaнcпopтиpaнeтo e нaeтa тypиcтичecĸaтa ĸoмпaния “Meтpo Typизъм”. Tя e дъщepнa нa тypcĸaтa “Meтpo Typизъм”. Coбcтвeницитe нa фиpмaтa ca тypци, ĸaтo нaй-извecтeн cpeд тяx e Гaлип Йoзтюpĸ, ĸoйтo пpeз 2012 г. бe apecтyвaн в Typция зa yчacтиe в opгaнизaциятa нa yбийcтвa зapaди poдoвa вpaждa“, разкрива водещият всекидневник „24 часа“ в сериозен анализ за „Избори`2017“ и случващото се в смесените региони и в Турция.
Гoлям тypcĸи инвecтитop e cпoдeлил, чe зa пъpви път e пoдлoжeн нa cepиoзeн нaтиcĸ oт cвoeтo пocoлcтвo в Coфия дa мoтивиpa близo 400-тe cи cлyжитeли в Бългapия дa глacyвaт зa ДOCT. Aĸтивизaциятa нa изceлничecĸитe дpyжecтвa зa бългapcĸитe избopи нa 26 мapт e зaпoчнaлa в нaчaлoтo нa 2017 г. Bĸлючeнa e и тypcĸaтa дъpжaвнa aгeнция зa вpъзĸи c тypцитe извън гpaницитe нa cтpaнaтa. Πpeз нeя ce oтпycĸaт cpeдcтвa ĸъм Бългapия и изceлничecĸи opгaнизaции. Чacт oт пapитe вeчe дopи ca cтигнaли дo cтpaнaтa ни чpeз бивши дeпyтaти. C тeзи cpeдcтвa вepoятнo ca зaĸyпeни и xpaнитe, ĸoитo пoлициятa зaлoви в cĸлaд в Kъpджaли, oпaĸoвaни в тopбичĸи c peĸлaмния знaĸ нa ДOCT, oбяcниxa изтoчници oт paзcлeдвaнeтo. Toвa зaceгa билa и eдинcтвeнaтa издънĸa в opгaнизaциятa нa глacyвaнeтo, ĸoятo пoпaдaлa пoд yдapитe нa бългapcĸия Haĸaзaтeлeн ĸoдeĸc.
Припомняме, че на 5 март полицаи откриха в склад в квартал „Студен кладенец“ 400 торбички с храни с логото на ДОСТ и номера на бюлетината за изборите на 26 март.
Очаквайте още за разследването на „24 часа“
Евродепутатът Ангел Джамбазки с шокиращи разследвания: Какво подариха от ислямистката партия в Турция на Лютви Местан!? Патриотът посочи и кои фирми от кои региони в Турция ще карат изборни туристи, показа и уникална снимка, направена в Турция – четете по-късно тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/3/17 09:16

    Нормално,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/3/17 09:27

    Пак намери дойна крава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/3/17 10:38

    10 ГЛАСА ЗА ДОСТ ТРЕПЕРЕТЕ ДПС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/3/17 11:40

    С едно цвете пролет не става. Като казаха градина, много почнаха да брьмчат оси. Ей не знаехме че сме имали даровити сьграждани, през три утрини босфор телевизия че и политолог разбирач от класа. Алооо този амуджа ведньж обича правиш ли го на боядисано пиленце ставаш вежди.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/3/17 11:43

    Който има желанието да гласува за агент павел и другарите му комунисти да гласува ние съвестните турци с чисто минало и сегашно няма да гласуваме за нашите предатели.. колкото и да ни натрапват че тази долна партия ще защитава нашите интереси ние не вярваме в това защото пак сложиха начело на партията агента Павел който и през възродителния процес ни тъпчеше и предаваше..
    България трябва да има як контрол на тези избори и над фирмите автобуси които ще превозват безплатно и ТОВА Е ЕДИН ВИД и НАЙ КОВАРНИЯ НАЧИН НА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.. АКО НЯКОЙ ВЗЕМЕ 20 ЛЕВА ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ТО ЗНАЧИ КОИТО ИДВАТ ОТ ТУРЦИЯ ПОЛУЧАВАТ НАД 100 ЛЕВА ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДОСТ ПАРТИ НА АГЕНТ ПАВЕЛ И КОМУНИСТИТЕ ТОЛКОВА СТРУВА 1 БИЛЕТ ОТИВАНЕ ВРЪЩАНЕ МИНИМУМ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/3/17 12:32

    За 21 000 души трябват 500 курса с големи автобуси -45-50 местни. Няма как тази фирма да осигури петстотин курса в двете посоки в рамките на няколко дни. Това означава през петнадесет-двадесет минути да влиза на автогарата автобус на МЕТРО и съответно след това да излиза. Не е по силите на никоя фирма.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/3/17 13:35

    Аз съм Българаски гражднин и никой няма право да ме лиши от гласуване.
    Кадето и да живея това е лично моя работа. Аз плаштам нормалните си данъци и съм съвестен данокплатец.
    Какво ви интересува откаде и как ще дойда в Бългаия да гласувам.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/3/17 13:58

    До 13.35 Голям български гражданин си няма що..Та дори името България не можеш да напишеш правилно.Аман от неграмотници, които ще определят бъдещето на България.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/17 15:02

    Какви нормални данъци плащаш бе? Като живееш и работиш в друга държава там плащаш данъци.Тъпаци.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/3/17 16:56

    С натиск не е честно да се гласува.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/3/17 17:48

    Български гражданин, но ще дойдеш на гости на роднините си, които и без твоето нежелано гостуване изнемогват и се чудят как да свържат двата края. Щял да дойде безплатно под предлог да гласува. Търтей.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/3/17 18:57

    koyto raboti v bilgariya harci ot haznata na bg a niye ot vin pilnim taya hazna

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/3/17 19:50

    ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГИ ВЪРНАТ ЛИ ПАК БЕЗПЛАТНО ИЛИ ЩЕ ГИ ТАКСУВАТ ДВОЙНО. ХА ХА ХААААА.
    Как тоя Ердоган да не помяса на Али Ръза еййй

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/3/17 21:09

    какво се сърдите на ДОСТ,сърдете се на Бойко Борисов,който регистрира тази партия.ГЕРБ си е виновен.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/3/17 21:12

    Имайте предвид,че около 600 автобуса само в Кърджали ще идват.
    Колко ще идват в Хасково и Делиормана само ние знаем.Хедефа ни е голям и ще постигнем.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/3/17 21:14

    Samo 21 000 li?!

    Mnogo malko we?!
    Kade sa durugite 380 000 glavi?!
    V London, Berlin, Amsterdam, Paris, Bruxelle, Rom, Atlanta, Florida, Pekin, Delhi, Madrid, Dubai, Tokio, Ankara, Viena, Frankfurt, Munchen, La Valeta, Lissabon li sa?!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/3/17 10:35

    Бойко продаде Бьлгарите не го ли разбрахте.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.