Реджеп Тайип Ердоган  ще бъде домакин на среща с учащи се в южната съседка от България и други страни от Балканите. Президентът на Турция ще обядва със студенти днес, разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени източници.
Сред поканените са и 4-ма депутати с балкански корени. До Ердоган ще застане министърът на социалната политика Мехмет Мюезиноглу, който открито агитира за партия ДОСТ.
На срещата в президентския сарай в квартал „Бештепе“ в Анкара ще участват и лидери на изселнически организации.
„Основна тема на разговорите ще бъдат отношенията на Турция с балканските държави. Отново ще се говори за ДОСТ, а така също и за организацията FETO“, разкриха пред 24rodopi.com източниците ни от Анкара.
Очаквайте новини от сарая на Ердоган
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus23/3/17 09:26

    Този спиране няма.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/17 09:35

    по начина който говори нашите няма да му се вържат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/17 09:40

    Iskam samo mir da ima.koya partiya neme interesuva.za keep yto iskayte glasuvayte.4ada moi.no da ima razbiratelstvo mejdu.jivite individi nare4eni.4ovetsi.ili hora.1234.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/17 09:44

    ТРЕПЕРЕТЕ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/3/17 09:48

    Evala na Erdogan edin mislesht za naroda si prezident

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/3/17 09:56

    Тоя глупак не са спря да се меси във вътрешната политика на България. Ататюрк остави прекрасна страна тоя глупак ще съсипе Турция.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/17 10:09

    До zaferiyus
    Ako има някой който трябва да се спре това са ти, агент павел, шибан али с узото, фетуллахчията ХАФЪЗОВ, предателите на турците и бившите комунисти които не сте желани от нас Турците дори и от българите.
    Ердоган зад себе си има над 75% от населението на Турция и добави от балканите до Африка държавите където повече от населението подкрепяти и Ердоган и неговата решителна и правораздаваща политика и където при него законите работят и такива като агента ги вкарват вътре не като в българия да крадат да се гаврят с народа и после да останат без наказани ЗАТОВА СМЕ С ЕРДОГАН И ГО ПОДКРЕПЯМЕ ИЗЦЯЛО НО АГЕНТА ПАВЕЛ И ПРЕДАТЕЛИТЕ И БАНДАТА ОКОЛО НЕГО НЕ.НЕ НА ДОСТ НЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/3/17 10:17

    А с нас БГ гражданте никой не иска да разговаря.На никой наш политик не му пука в какво състояние сме.Ердоган ще разговаря с нашенци след което те ще дойдат в България ще гласуват и ще се върнат обратно и ще продължат да си живеят един нормален човешки живот.Ние също ще гласуваме но след изборите ще останем на саме с трудностите и дертовете си.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/3/17 10:26

    До 09.56
    А ве недоносено продажно чедо незнам си на кой много добре знаеш че България и българите ги предава агент павел и партията му дост така както постоянно е предавал турците но такива ялакии продажни като вас го защитават постоянно.
    кой е Ататюрк да не ти е баща щото го ползвате много тази дума, ние турците познаваме Ердоган като лидер на Турция и турците за което всеки е свидетел днес а не мит или не е измишльотина .
    Ердоган е лидера който изгради Турция наново и възвърна силата й и правораздаващата й система

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/3/17 11:27

    До 10.26
    Българският, първо българския научи, после акъл давай. хора без образование и грам познания в политиката не бива да пишат по форумите и да обиждат всеки. Една Турция знае, а правопис на български не.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/3/17 12:15

    Браво на Сулатън,умен и интелигентен,знаещ и можещ,политик с топки и от световна величина.....да живеее СУЛТАНЪТ...един РЕФЕРЕНДУМ и България да се управлява от Султанът и поне народа ще е добре отколкото сега глад и мизерия с мизерни заплати и пенсиии...браво на Султанът мисли за хората си,а българските управници мислят само за комисиониии от милионии и милиардииии

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/3/17 12:19

    Не ıskame намесата на Турция и най вече на диктатора

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/3/17 12:39

    Живял съм в Турция,преди Ердоган да дойде на власт нямаше нито правосъдие,нито здравеопазване,заплащането беше 2 пъти по ниско от сегашното,корупция имаше по всички инстанции,на границата за щяло и не щяло искаха рушвети,отделно от страна на служители на КПП имаше сексуален тормоз върху пътнички. Авторитетът на Турция беше под всякаква критика. За Ататюрк никой не спори,проблем са фалшивите му последователи от СНР.

    ОтговорИзтриване
  14. zaferiyus23/3/17 12:40

    ДО
    Анонимен 23/3/17 10:09
    zaferiyus има зад гърба си всичи БГ граждани без твоята тайфа.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/3/17 12:46

    До 11.27
    Ей чобанин то ти станало ясно че не съм българин и не съм се определял като такъв и по времето на възродителния процес и открито сме изявявали че сме си чистокръвни турци въпреки че сме яли шамари и бой от курвенските и продажни учителки и учители продадени от турско потекло и въпреки че такива долни копелета като агента Павел са ни тормозили навсякъде.не сме видели толкова зло от българите колкото сме видели тормоз и предателство от страна ката аген павел и другарите му бившите комунисти и затова ги мразим днес и жадуваме да ги осъди държавата днес а не народа да вземе да раздава законност защото би довело до непоправими последствия за тях.
    До колкото моето образование аз когато следвах кл.охридски ти зяпаше майка си когато когато тя беше с такива като агента павел

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/3/17 13:05

    Yasha recep tsyi erdogan turkiye ataturkten sonra en buyuk liderinide gorduya gozlerimiz acik gitmeyecek 16 nisandan sonra dpsyin siyasi hayatini karartmani istiyoruz turk olarak

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/3/17 13:36

    До zaferiyus
    Един журналист на име нахит много използва думата ким бу ба джанъм. Че кой си ти че целия български народ е зад теб. То Ердоган когато толкова е велик и за който цял свят знае няма зад себе си целия народ ти добре знаеш че има много предатели като вас и агента ви Павел които по принцип не са с него а въртите даллама игрички ама сонунда капана с кашкавала ва чака

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/3/17 13:49

    Браво на ЕРДОГАН,чакаме го на гости в Кърджали областа да дойде и да види в какво робство живееее наследниците на великата ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ.само ЕРДОГАН ще изкара България от калта

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/3/17 13:54

    ne mi hvali AKP,predi lirata beshe 3 leva a sega 50 stotinki

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/3/17 16:23

    До 12.46 Кл. Охридски, което си учил какво е. СПТУ или ТВУ. Щото да си завършил университет не вярвам.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/3/17 21:45

    Ами какво чакаш и не отидеш при великия демократ султан Ердоган и се отървеш от сегашния си живот в България.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.