С безапелационното 3 на 1 листата на ГЕРБ с капитан Цвета Караянчева сломи съпротивата на младежката структура в демонстративен футболен мач на игрището в парк „Арпезос Север" в Кърджали. Двубоят бе гвоздеят на програмата на спортния празник, с който отборът на фаворитите с номер 11, на 11 март, в 11 часа призова кърджалийци да са активни и през уикенда, и пред урните на 26-ти.
Караянчева, комбинативна като Меси, прониза на два пъти вратата на противника, демонстрирайки, че е в отлична физическа форма и неслучайно е острието на ГЕРБ не само в парламента. Третото попадение бе на Дамян Кьосев. Вратата на кандидатите за народни представители, като Леонид пред Термопилите, самоотвержено отбранява бившият заместник-министър на здравеопазване д-р Адам Персенски, който видимо жонглира еднакво добре и със скалпела, и с футболната топка, а вторият в листата ортопедът д-р Пасев се размина на косъм с фрактура на терена. Силите на младежите от ГЕРБ, въпреки завидния им спортен хъс, се поизчерпаха след първия гол, а отсъдената в полза на листата дузпа, предреши резултата от мача. При 3:1 съдията свири края на двубоя и началото на съпътстващата програма, с която фаворитите от ГЕРБ с номер 11 показаха, че умеят яко да работят и още по-яко да се забавляват. Последва щур купон с латино танци, тенис на маса, скачане на въже, хвърляне на фризби и петанка. Един срещу друг в тениса се изправиха кандидатът за депутат адвокат Николай Маргаритов и лидерът на съветниците Огнян Иванов, а в игрите за скорост и бързина се отличиха Антония Костова и Мехмед Хасан. Рутината си каза думата пред младежкия ентусиазъм, отбеляза публиката, която въпреки дъжда шумно остана до края да аплодира участниците и техния устрем за спечелване на минимум два депутатски мандата за ГЕРБ в Кърджалийско.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.