Над 300 младежи, привърженици и симпатизанти от района се събраха в Черноочене на младежко парти, организирано от Общински предизборен щаб на Движение за права и свободи.
Cред гостите бяха председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер и кметът на Община Черноочене Айдън Осман. Председателят на щаба и общински лидер на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер запозна присъстващите с кандидат-депутатската листа на ДПС и младежите в нея.
Тримата младежи сред кандидатите Байрам Байрам, Сейфи Мехмедали и Ахмед Моллахасан уважиха партито в Черноочене.
„На 26 март подкрепете листата на ДПС и няма да сбъркате. Хората и времената се променят, но каузата на ДПС да превърне населените места в приятно място за живеене на младите продължава", бяха категорични кандидат-депутатите.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман припомни, че двама от най-младите избрани кметове на населени места в областта са на територията на община Черноочене.
„В администрацията на Община Черноочене около 30 % бяха младежи. За две години този процент се вдигна на 40, а до края на мандата защо не на 50%", каза Айдън Осман.
В предизборната кампания на ДПС-Черноочене бяха проведени множество събрания, на които участваха и младежи. Бяха представени кандидатите за народни представители от листата и обсъдени бъдещите приоритети и новата платформа на ДПС. Присъстващите младежи изразиха готовност за пълна мобилизация на изборите на 26-ти март, както и желание за активно участие в бъдещи младежки инициативи.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Исмет ИСМАИЛ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.