Над 550 дами се събраха на осмомартенско парти в село Черноочене, организирано от Общински предизборен щаб на ДПС-Черноочене и създадоха невероятна празнична атмосфера.
Кандидат-депутатите от листата на ДПС Хасан Азис, Адлен Шевкед, Байрам Байрам, Ахмед Моллахасан, областният лидер на ДПС Кърджали Изет Шабан, председателят на Общинския съвет в Черноочене Бедрие Газиюмер, общински съветници и други уважиха дамите и присъстваха на купона.
„Приемете нашата признателност за отдадеността Ви, с която отстоявате традициите и духа на семейството, за силата, с която ни подкрепяте в трудните моменти, за Вашата доброта и красота! Бъдете здрави и усмихнати", каза зам.-председателят на ДПС и кандидат-депутат от листата Хасан Азис.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман пожела на нежните половинки  да са далеч от проблемите на ежедневието. „Вашата жизнерадост и усмивки са необходими и полезни, за да осъществим каузи и идеи, и за да пламти вечно огънят на семейното огнище", подчерта Айдън Осман. „На 26 март подкрепете листата на ДПС с №9 в интегралната бюлетина и няма да сбъркате. Ние винаги се стремим да превърнем селата в община Черноочене в по-привлекателни места за живеене на младите хора. Знаем, че искрените чернооченци оценяват нашите усилия", допълни той.
Дамите нито за миг не оставиха дансинга празен. С нестихващите искания за песни и музика дори затрудниха дисководещите, които успяха да поддържат високото темпо.
Проявата беше добър повод дамите да усетят, че са обичани и да се почувстват специални, защото за тях всеки един признак на нежност и внимание е от голямо значение.
Нежните половинки за пореден път доказаха, че са незаменими както в работата си, така и в развлеченията. А най-важното, прекараха незабравими минути в празничната нощ.
Исмет ИСМАИЛ
Купуването и продаването на гласове е престъпление

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.