www.24rodopi.com

Евродепутатът Джамбазки: Ислямистката партия обещала на ДОСТ 60 000 изборни туристи, безплатно облепя бусовете на Местан

вторник, март 1421коментара

Политикът от ВМРО обяви имената на фирмите, които ще возят изселници за вота на 26 март

Управляващата ислямистка Партия на справедливостта и развитието в Турция финансира облепянето на един автобус и 5 микробуса с агитационни материали на ДОСТ, съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването си по национална телевизия „България 24“. Бусовете са с кърджалийска, хасковска и старозагорска регистрации, отбеляза патриотът от ВМРО и показа снимка на предизборен бус на ДОСТ, пътуващ от Истанбул към границата с България.
Джамбазки разказа, че автобусът, който Местан си поръчал по подобие на ДПС, бил облепен и оборудван вътре като подвижен партиен офис в началото на кампанията. Той също бил агитационно украсен в Турция.
На този автобус са монтирани тонколони, от които бумти химнът на ДОСТ, в който е използваната музиката на марш от османско време, може би е еничарски марш, и започва с апел за събуждане на масите, за да се търси сметка, разкрива Джамбазки. Според него текстът е писан от самодеец от Измир.
Между 55 и 60 хиляди души от Турция ще пътуват за изборите в България, това е последният ангажимент на управляващата партия и изселническите дружества към ДОСТ, допълва още евродепутатът. Той разкри и три от фирмите, които ще извозват изборни туристи. „Айхан Ъшък Туризъм“ ще вози изселници от района на Бурса, „Метро туризъм“ – от Истанбул и район Тракия, „Йоз икизлер туризъм“ - от районите на Измир и Маниса.
„B дeня нa избopитe бeзплaтни aвтoбycи щe дoĸapaт oт Typция 21 000 избиpaтeли в Kъpджaли. Зa тpaнcпopтиpaнeтo e нaeтa тypиcтичecĸaтa ĸoмпaния “Meтpo Typизъм”. Tя e дъщepнa нa тypcĸaтa “Meтpo Typизъм”. Coбcтвeницитe нa фиpмaтa ca тypци, ĸaтo нaй-извecтeн cpeд тяx e Гaлип Йoзтюpĸ, ĸoйтo пpeз 2012 г. бe apecтyвaн в Typция зa yчacтиe в opгaнизaциятa нa yбийcтвa зapaди poдoвa вpaждa“, това пък разкрива водещият всекидневник „24 часа“ в сериозен анализ за „Избори`2017“ и случващото се в смесените региони и в Турция.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 21 коментара

Анонимен
14/3/17 08:43

Държавата да вземе пример от Холандия,Швейцария,Германия,Дания,Австрия и ислямистката партия в зародиш да се забрани....Винету има голяма заслуга за създаването на дост,очаквайки подкрепа от изселниците...но бг турци са умни и няма да гласуват за продажници

Анонимен
14/3/17 08:49

Стратегии,сметки,ходове,натиск,купуване,продаване...
БСП-26%
ГЕРБ-23%
ПАТР.Ф-11.5%
ВОЛЯ-5.5%
ДПС-4.8%
ДОСТ-4.1%

Анонимен
14/3/17 09:02

Тази предизборна обстановка се създава от година и половина.Токавашното герберско управление си затвори очите пред проявите на турския консул Кьогче.Неговите присъствия в мероприятията на ДОСТ подсказваше това бъдеще,но тогавашните управници за да изчерпят политически дивиденнти не направиха нищо.

Анонимен
14/3/17 09:06

Анонимен 14/3/17 08:49
ГЕРБ 45%
ПАТРИОТИ 12%
черта равно на парламент
_________________________
ДРУГИТЕ ДА СИ КРЯКАТ
ДОСТ 1.4%
БСП 20%
другите няма значение

Анонимен
14/3/17 09:22

Не мога да разбера къде са службите в момента. Има ДАНС и МВР да излезнат от канцеларийте си и да си поразвеят малко хубавите костюми.

Анонимен
14/3/17 09:27

Местан агата...право в затвора,за накърняване на българските национални интереси.Интересното е ,че ако живееше в Турция и работеше за Б Г,какъв ли чеп ,щеше да му го набута Ердоган:)))

Анонимен
14/3/17 10:04

Като има решение,че 35 урни ще има в Турция хората с пълно право ще си гласуват в България хем на гости хем алъш вериш в името на икономиката на страната

Анонимен
14/3/17 11:36

ДЖАМБАЗОЛУ И КАРАКАЧАНОЛУ ДА СИ СМЕНЯТ ТУРСКИТЕ ИМЕНА И СЛЕД ТОВА ДА ДАВАТ АКЪЛ.

Анонимен
14/3/17 11:37

08:49 пропуснал си да напишеш "След като теглим чертата няма правителство до септември".

Анонимен
14/3/17 11:39

Do 08;43 napinlo si prav .

Анонимен
14/3/17 11:57

Кретен долен мръсник,
Ти най много защитаваш Българските малцинства извън страната.
Дори заплашвате западните си съседи ако не признаят Българското малцинсво няма да ги подкрепите по пътя за Евроссъюза. Искате Български училишта официален Бългаски език и така нататък.
България ще има право да се меси във вътешните работи на страните които живеяят Българско малцинство а Турция няма право да се бърка във върешните работи във страните които живеят етнически Турци.
Ти си нагъл и подъл долен мръсник.
Турция ще защитава Турските малцинтва в странита които живеят ще ги защитва от АСИМИЛИРАНЕ от такива като вас кретен.
Пирво ще дадете правата на Турците в България тогава ще искате правата на Българските малцинсва.

Анонимен
14/3/17 12:43

Ако има истински мъже в България веднага да спрат тази партия.Не искаме турска диктаторска партия у нас.
Erdoganın diktator partisi yasaklanması lazım.unutmayın burası Bulgaristan

Анонимен
14/3/17 14:00

Ia mi obiasni primate ot 11.57 ,kakvi adjaba prava ti lipsvat ,nagul idiot ?!!!!?!!?!!?Tova che povecheto kato teb sa uchili do 5 klas i ne znaiat gram bulgarski ne e lipsa na prava idiot prost!!!!

Анонимен
14/3/17 14:38

11:57 помияр такъв..,къде живееш...като не ти оттърва тук иди на майната си !!!

Анонимен
14/3/17 18:32

До 11:57
1.Кажи ми в коя точно държава искаме "официален български език"?!?
Едно е да се иска училище, което се казва, примерно Иван Вазов, и в него ще има часове и по български, но като цяло училището си е според законите и правилата в държавата в която го искаме. А друго е да искаш официален език в държава...! Това можеш ли да го проумееш или ти е сложно за разбиране?!?
2.Не съм чул да няма признато турско малцинство в България..!Някой да е чул, че при преброяване на населението, някой ви е ограничил да се определяте като турци. Това и то сложно ли е за разбиране?!? България ако има някакви претенции, те са за признаване на българско малцинство (например в Гърция, Македония, Сърбия и т.н., където всъщност се извършва асимилация от повече от 100 години. Няма да споменаваме Турция, където отдавна българите са прогонени, а майчиния език на помаците предимно живеещи в източна Тракия, който е БЪЛГАРСКИЯ, отдавна е забранен! Ето това са истински примери за асимилация!) Разбра ли разликата?!? Или ти е много плоска главата и е трудно за разбиране? България не иска официален български език в нито една държава от света, в която има българи, а само иска те да имат право да се определят като българи, да изучават в училище включително и български и да имат право да разговарят на майчиния си български език у дома, на неофициални мероприятия и тържества. Но това, че ще имат право да се определят като българи, не ги освобождава от елементарното задължение да знаят официалния език на държавата в която живеят, от уважение към това че тя е тяхна родина, в която са се родили и която обичат!
3.А сега искам да питам кое твое право е ограничено в България, която е твоя родина?!?
-някой не те признава за турчин ли?
-някой иска да се преименуваш с друго, нетурско име ли?
-някой ти забранява да изповядваш религията си ли?
-някой ти забранява да говориш и да пееш на майчиния си турски език у дома, на неофициални мероприятия или лични празници(като сватба например)?
-някой те ограничава, ако имаш желание, да изучаваш официален турски език ли?
-някой ти забранява като си турчин да бъдеш на държавна служба, включително и ръководна?
Знаеш ли....? - От тези споменатите права, повечето малцинствени българи родени в други държави не могат да се ползват, а ти имаш комфорта да ги имаш и да им се наслаждаваш!
А какво всъщност се случва в България, която е твоя родина и която дълбоко се съмнявам че ти уважаваш и обичаш!
Все повече прави впечатление, че особено младите турци, израстнали тук, не знаят български дори на елементарно разговорно ниво - водят ги родители или познати да им превеждат, което е брутална проява на неуважение към държавата, която е тяхна родина!

Анонимен
14/3/17 18:46

До 11:57
Малоумник, научи се да пишеш!

Анонимен
14/3/17 21:09

А в коя друга държава сте чули и видяли да има т.н. по комунистически "възродителен процес" и май сте позабравили, че все още не се изчистени сметките за това извършено зло над турците, за какви права и свободи си говорите господата с глъвъ в песоку.

Анонимен
14/3/17 21:15

18.32 празна глава,като не ти харесват турците се махай от Кърджали!!!Без това си дошъл от някъде си....!!!!

Анонимен
14/3/17 21:16

18.42 сьщо си празна глава!!!

Анонимен
14/3/17 23:28

До 18.32
„Все повече прави впечатление, че особено младите турци, израстнали тук, не знаят български дори на елементарно разговорно ниво - водят ги родители или познати да им превеждат, което е брутална проява на неуважение към държавата, която е тяхна родина!"
Криво да седим, право да говорим. Отговорът е, че са ги "недоучили" българските учители,това е несвършена работа в училище, защото у дома се говори развален език, диалект и т.н. Често из Родопите сме чували репликата от учители/ дълбок поклон пред всички мои учители/: " Защо да ги учим, утре да ни управляват ли?" Не намирам уважение към родината в целия текст на 18.32, само нападения и констатации. Бръкнеш ли миришеее

Анонимен
15/3/17 10:07

а само иска те да имат право да се определят като българи, да изучават в училище включително и български и да имат право да разговарят на майчиния си български език у дома, на неофициални мероприятия и тържества. Но това, че ще имат право да се определят като българи, не ги освобождава от елементарното задължение да знаят официалния език на държавата в която живеят, от уважение към това че тя е тяхна родина, в която са се родили и която обичат!
***********************************************
В предишната конституция Турците бяха ОФИЦИАНО малцинство в последствие приетата конституция България се превърна в еднонационална държава.
В старите пасапорти пишеше националността дори религията.
В училищата на седмица 2 часа се учише Турски в редовната програма а сега се избира само един чужд език за това се избира повечето Английски ако не знаеш този език да намериш работа е най скоро невъзможно.
Днес Турчина няма право да говори на майчиният си език на официални места на тържестваа и събрания и т.н. глобяват ги.
В днешна България не само малцинствата не занят официалният Български и Българаските деца немогат да ползват официалният език растат безбожни нагли и агресивни.
Днес Турчина има право само достъп до политиката вишшите държавни органи като прокуратура, виш съдебен съвет,полицейската акедемия вайска всико им е забранено.Турчина никога не е бил равноправен гражданин.
Етническият Турчин в България в окото на Българина е потурчен Християнин за това в регистърите не се зличават насилствено дадените Бългааски имена от периода 1960=1984,5 години.
Мюсюлманските деца не могат да получат религиозно учение ходжите са превиквани в претекс, че распространяват радикален ислам.
Днес в Украйна Руският и Българскияр език са официални.
Днес искате печатаните книги в България да се изучават в Сърбия а не позволявате книгите печатани в Турция.
Турция върна на Българската църка имоти за милярди долари а Българаската държава до сега не е върнала нито един вакивски имот. Турската държава реставрира Българските църкови а Българаската държава остабя джамиите да се срутят сами.
Ти който си писал коментара 18.32 Дайте всичките права на етническите Турци в България и тогава искайте правата на Етничските Българи които живеят не по собствената си воля както Турците в другите държави.
Асимилацията на етническите Турци в България не е намаля напротив взима все по големи скорости.
Но преди да изчезне Турчина от България Българина ще изчезне и тази хубава райска страна ще остане на Циганите братя. Разбрано.

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи