Почти сигурно е, че кърджалийците Цвета Караянчева, Вежди Рашидов и Николинай Ангелкова ще бъдат народни представители, а тяхната партия ще управлява България. Караянчева печели мандат в 9-ти Кърджалийски многомандатен район, а почетният гражданин на Кърджали Рашидов става народен представител от Пловдив. Бившият министър на туризма печели депутатска мандат в столицата.
Най-често спряганата конфигурация за съставяне на правителство е „ГЕРБ-Обединени патриоти“.
ГЕРБ ще има 96 депутати в 44-ото Народно събрание, БСП - 79, Обединените патриоти - 27, ДПС - 26 и партия "Воля" -12.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/3/17 10:14

    Пак тия, стига бе каква промяна? Трети пореден полумандат на борисов, големият мъжкар, който два пъти е на власт и два пъти като види зора бяга

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/3/17 10:33

    Може би новия областен ще е най-близката до Караянчева, PR-ката и Милена. На мода са сега журналисти и PR-и. Йотова стана вицепрезидент. Елена Йончева депутат. Умни хора трябват на България, осведомени, начетени. Не да назначават баджанаци, и братовчеди.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/3/17 10:38

    Абе.... пак ли стари муцуни, бе. Сложете нови хора с нови лица за да се види промяната. С тези хора г-н Борисов, няма да искараш много.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/3/17 10:56

    patriotite iskali sas bsp da pravat pravitelstvo ne sas gerb

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/3/17 11:50

    Разбира се,че с ДПС ще искат ! Нима има още невярващи,че ДПС и "Патриоти" са едно и също ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/3/17 13:39

    Това не е победа на ГЕРБ...,че те нямат мнозинство.Интересно ми е в коалиция с патриотите,как ще управляват???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/3/17 16:18

    ПОСЛУШНИЦИ ТАКА СА НАУЧЕНИ ПО ВРЕМЕТО КОГАТО СА БИЛИ РЕДОВИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/3/17 17:10

    Какво от това, че трима депутата от ГЕРБ са от Кърджали. Какво направиха до сега за града си? С какво ще ги запомнят кърджалийци? Михалевски канализира Арда, ДПС построиха паркове, а ГЕРБ с какво ще се похвалят? Караянчева два мандата бе народен представител, а дори едно дръвче не е засадила, Вежди Рашидов закри театъра носещ името на майка му, а Ангелкова освен, че се изтъпани и фръцна в Кърджали със скъпо палто друго не е направила.Не смятам, че със стари муцуни нещо ще се промени. Ние искаме промяна, искаме работни места, безплатно здравеопазване и образование, премахване на двойното гражданство и социалните помощи на неработещите и непосещаващи училище цигани.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/3/17 17:55

    Evala boyko blagodari na bay erdugan

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/3/17 20:25

    Mojeli dami kaje nyakoy kak moje da se mahne edin selski kmet predi mandatamu molyavisa

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/3/17 22:55

    27/3/17 20:25 Може може, ако гушне букета ненадейно!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/3/17 23:25

    DVA PITI GO SVALAJ TRI PITI GO DIGAJ JTO E TO? (GERB) HA HA HA..........

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/3/17 00:34

    Въпросът не е, кой е спечелил изборите!!! Победителите и победените вече са седнали на една маса и делят баницата. Проблемът е, че никой не иска коалиция с ДПС. Какво правим тогава, няма финансиране на общините в Кърджалийска област. Няма развитие!!! Младите продължават да бягат... и според мен процесът е вече необратим!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.