„Кърджали е кауза, но не такава, за която говори един друг човек. Каузата на хората, които живеят и работят тук, на които семействата им-родители и деца, са тук”, заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева пред препълнена зала в читалище „Обединение”. Водачът на листата проведе среща с кърджалийци, на която присъстваха Георги Харизанов и Тома Биков от Института за дясна политика.
Караянчева коментира и Декларацията, която от БСП приканиха да бъде подписана от всички политически сили.
„Тази декларация бе написана от мозъчния тръст на БСП. Тя не носи никаква информация. „Санитарен кордон”? Какво означава това-да ръсим наоколо с хлорна вар ли? С нея се цели да се легитимира ДПС. Но и ДПС, и ДОСТ са еднакво лоши. Това са двете страни на една монета. Спомнете си автобусите, които Движението за права и свободи организираше. Спомнете си как отиваха в Турция и се снимаха с кметове там. От БСП не правят своя кампания. Те вървят по нас. Могат да бъдат толерантни само към ДПС, защото след изборите ще направят коалиция. Затова 26 март е много важна дата. Направете така, че ГЕРБ да получи два мандата. След изборите нито Симов, нито Карадайъ ще са тук. Тук ще сме отново ние, а Кърджали ще бъде постоянно в дневния ред на правителството”, заяви Караянчева.
Тя посочи, че за десет години партия ГЕРБ е разчупила мита за „Крепостта на Доган”, превръщайки се в истинска алтернатива. Партията на Борисов има седем структури в региона и 46 общински съветници.
„Благодарение на вас ние съществуваме 10 години. Основен партньор на ГЕРБ са гражданите”, категорична бе Цвета Караянчева.  

Историческите избори

Като „исторически” бяха наречени изборите от Георги Харизанов от Института за дясна политика. „Никога до този момент България не се е намирала в толкова добра международна позиция. Тя е член на най-големия икономически съюз в света и най-големия отбранителен съюз. За първи път обаче кандидат за министър-председател открито заявява, че няма да се подчинява на „началниците в ЕС”, ще налага вето, както и ще поиска преразглеждане на членството ни в НАТО. Затова тези избори са исторически. Всеки един от вас трябва да вземе решение къде желае да вижда България”, заяви Харизанов.

Алтернативата на ДПС-ДОСТ

Единствената алтернатива на ДПС и ДОСТ това е Цвета Караянчева, категоричен бе Тома Биков.
„Доган и Местан са работили са тайните служби по т.нар. „турска линия”. Сега те искат да защитават правата на същите тези хора. Да, ДПС трябва да има алтернатива, но тя не е ДПС 2, което създаде Местан. Единствената реална алтернатива това е Цвета, човекът който обединява хора от всички етноси и религии. Листата на ГЕРБ в региона го доказва. И не самотният Симов да се снима пред паметника на Левски, а да бяха вкарали поне един човек от друг етнос в тяхната листа”, посочи Тома Биков.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.