Ердоган се кара на социалния си министър, но не защото се бърка във вътрешните работи на България, а защото го прави пред журналисти

„България не дава, но и не приема уроци по демокрация, особено от държави, които не спазват върховенството на закона“. Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти, помолен да коментира думите на президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган, че в страната ни се „оказва натиск“ преди провеждането на парламентарните избори.
„Всеки държавник трябва да научи уроците по история и география. Искам да ви уверя, че изборите в България ще протекат спокойно. България е европейска държава, която се води от своите закони, а не от чуждите емоции“, заяви още държавният глава.
Изявлението на държавния глава бе повод на турската намеса във вътрешните работи на България в навечерието на предсрочните парламентарни избори на 26 март.
Както първи 24rodopi.com съобщи днес, турският президент Реджеп Тайип Ердоган се обърна към България с остри думи, подчертавайки, че всички турци на Балканите са братя на 80-милионната държава и че те са нейна постоянна грижа.
„От една страна ще говориш за демокрация, а от друга страна ще прилагаш натиск върху турците, живеещи там“, каза Ердоган визирайки България пред изселнически лидери, които агитират за ДОСТ. Те бяха на обяд в президентския сарай в „Бештепе“ в Анкара днес. 
На срещата в турската столица стана ясно, че Ердоган се е скарал на социалния министър Мехмет Мюезинноглу, който открито агитира за ДОСТ, но не защото се бърка във вътрешните работи на България, а защото е говорил в полза на партията в България в присъствието на журналисти. Припомняме, че Мюезинноглу открито агитира за ДОСТ на среща с изселнически лидери. Според Ердоган, той трябвало да изнесе тази реч в края на сбирката в Бурса, когато в залата нямало да останат репортери, а само изселнически лидери.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

33 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/17 20:22

    Aba prezident nedey yadosva choveka ba she imash yadove golemi artik

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/17 20:23

    Браво на президента. Най-сетне пак имаме държава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/17 20:28

    Ot edin tur4in:Bravo na na6iq prezident Gordeq se s nego i glasuvah za nego !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/17 20:56

    Зафериус тъпчо,ако те познавам,ще спреш да драскаш тук☺☺☺

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/3/17 20:56

    Да за Турция на Ататюрк в Европа, Ердоган и неговите ислямисти нямат място тук.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/3/17 21:02

    Корнелия Нинова....премиер на РБ !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/17 21:20

    На този, който иска да обича Зафериус:
    Остави го, не става, чукур е. Представя се за Зафер, пише провокативни турски неща в нета и фейса, а всъщност до сърцето си носи паспорт и лична карта със звучните турски-арабски имена ЗДРАВКО СЕРБЕЗОВ. Падение, падение, падение.
    Живее до училище "Берон" в Момчилград. Още ако искаш, мога да ти дам и телефона му.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/3/17 21:21

    Президента е голям мъж. Браво. Истински държавник.
    Сега разбирате ли каква Чехла сме имали за президент в последните години.
    Интересно ми е защо лицето от Банкя Мутрагеньо защо не сме и селям да каже за Ердоган. Ще му спре бетона!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/3/17 21:22

    Ердоган ще ви оправи всички ви!Много много скоро бъдете сигурни100%

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/3/17 21:30

    Който иска да живее в България да спазва законите на република България които не границата с Турция е отворена приятен път и не се връщайте

    ОтговорИзтриване
  11. zaferiyus23/3/17 21:37

    МАЛОУМНИК.
    Анонимен 23/3/17 21:20
    НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ.
    НЕ ЖИВЕЯ ДО БЕРОН.
    ЖИВЕЯ НА УЛИЦА ВОЙНИШКА 1/А.
    ТЕЛЕФОНЪТ МИ Е 0 877 55 95 94.
    ВЯРНО Е ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НОСЯ ИМЕНАТА ЗДРАВКО СЕРБЕЗОВ.
    И КАКВО ОТ ВСИЧКО ТОВА.
    АЗ СЪМ НА МОЯ ЗЕМЯ, ТЕЛЕФОНЪТ Е МОЙ И ЗАЩО ЕДИН МАЛОУМНИК СЕ ОПИТВА ДА МЕ ПЛАШИ С МОЕТО.
    ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ КАТО НЕГО.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/3/17 22:08

    Pazi se Turtsiya idva Bılgariya

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/3/17 22:14

    zaferius e jena be kazva e Zafer Fatme ot momchilgrad raboti v Teklas

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/3/17 22:16

    Гн.Ердоган претърпя кървав преврат, и няма нужда да учи от вас демокрацията,,,, зад демократическата маска на ЕС винаги е имало омраза и спънки спрямо Турция, това вече цяла Турция усети след след реакциите на Германия и Холандия,кюрдите имат такива права в Турция дето ние бг турците не можем да сънуваме, А после се опитвате да дадете уроци на Ердоган за демокрация,, ха сиктир ,,,,

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/3/17 22:20

    Когато е удобно се наричане българи, когато не - турци.... Не ви ли е срам?
    Добре, че децата ви са по-умни от вас и не носят в сърцето си тази злоба и расизъм. В младите е надеждата! Тези които са ПРИЯТЕЛИ И БРАТЯ без значение от произхода - те са бъдещето, а на вас злобни, продажни, завистливи расисти пожелавам да се пукнете от злоба когато видите как младите застават рамо до рамо и не ви слушат бездушните манипулации!
    Бъдете здрави

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/3/17 22:34

    Анонимен 23/3/17 22:16

    Прочети отново „България НЕ ДАВА, но и не приема уроци по демокрация, особено от държави, които не спазват върховенството на закона“.
    Колкото до "кървавият преврат" ХА! Всеки с малко акъл видя колко точно инсценирано бе всичко това. ХА!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/3/17 22:35

    Спокойно бе, на вас ли остана висшата политика - на коментиращите тука в сайта? Когато политиците си мерят акъла, вие няма нужда да им припявате. Радев е прав в случая ,както ние не се бъркаме в ничии вътрешни работи, така и никой няма право да ни се бърка на нас. Двойното гражданство в Турция е позволено единствено за нашите изселници и сега комшията ни се опитва да ни вкара в капан именно чрез тези хора, което не е честно от негова страна. България нищо не дължи на Турция, нито пък Турция на България. Съседи сме, трябва да се уважаваме, но всеки би трябвало да си знае мястото. Не ви ли струва странно, че Ердоган се изпокара с половината свят? Нима всички са му виновни, пък той чист като детска сълза? Моите уважения, но няма как все той да е правият.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/3/17 22:41

    Bılgarı ımalııııı xaxaxaxa

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/3/17 23:11

    Abe kvi gi govori toq palaspur Bulgaria e 100g nazad ot Turcia po vsichko.Govori bez da e hodil bez da e vidql durjavata i horata. Razbira se ima i hora kato povecheto vas s premiti mozuci koito iskat da da razvalqt obstanovkata i napredvaneto na durjavata. Strah vi e shtot samo broqt na lovdjiite e 100 pati poveche ot naselenieto na Izostanalata predadenata durjava BG

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/3/17 23:22

    22.41 ТУКА СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и сме повече от вас

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/3/17 23:22

    22.41 ТУКА СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и сме повече от вас

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/3/17 23:53

    Еее значи цялата Държава, включително и Президента вече се плашат от една мааалка партия ДОСТ, която наистина ще е на българската пол. сцена, защото в тази държава живее малцинство от турски произход /оттука е връзката с Турция/, което е над 25% и работи, плаща данъци, харчи тука и има пълното право на гражданин. Доколкото за глупавата европеизация и за псевдо-европейците, включително и Президента е ясно че са с промит мозък и подчинени на Господарите на Европа, които до смърт се плашат от един човек - Ердоган, който е само един възрастен мъж само, но спечелил сърцата на народа си. Представяте ли си такава личност тук в България, не хвъркане ами ще полетим напред със светлинни години...Следете Дъртата Европа до 5г.....

    ОтговорИзтриване
  23. ABE SYURGYUNI DESETKI KRAKATE KATO GARGI A EDIN ZAFERIUS VI BIE PO VSICHKI PARAGRAFI SHTOTO E RYADKO INTELIGENTEN. SHTO SE OTNASYA DO BULGAR PREZIDENTA- EY BRATO NEDEY SE IZKAZVA MNOGO OTVISOKO, CHE NI ARMIYA IMASH NI SAMOLETI, TURCITE SA VI VDIGNALI MERNIKA I NAY MNOGO DO DESET GODINI SHTE SA OVDE. NE E E VREME DA SE LAE SRESHTU RAZYARENIYA LIV- TURKIE.

    ОтговорИзтриване
  24. DAAA NIE TURCITE SME POVECHE OT VAS V KIRCALI I SME TUKA I VINAGI SHTE BADEM TUKA SHTOTO TOZI GRAD E OSNOVAN OT DEDOTE NI I NI E ZAVESHTAN OT ESHREF SENCHER I SYULEYMAN ASKERI!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/3/17 09:00

    Никоя страна не може да се меси в работите на никоя страна до тук е ясно.
    България се меси във всучки страни които живеят Българско малцинство.
    И най респектиращо България продължава да асимилира Турското,Помашкото и Циганското малцинство.
    Когато Турция казва не може да се продължава асимилацията на Турското малцинство в България се приема като намеса във вътрешните работи.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен24/3/17 09:12

    Radev da vnimava kvo govori da nqma la bomba

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен24/3/17 09:53

    Г-ДА НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ КАРАТЕ,ИСТИНАТА Е ЕДНА И ТЯ Е ЧЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВНИЦИ.АКО ИМАШЕ ТАЗИ ПРОТУРСКА,ЕРДОГАНСКА ПАРТИЯ дост НЯМАШЕ ДА Я РЕГИСТРИРАТ,НО АЛЧНОСТТА НА Б.БОРИСОВ ЗА ВЛАСТ СЕ ОКАЗА НАД БЪЛГАРИЯ.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен24/3/17 11:00

    Kraino vreme e BG da podkrepi Balgarsko govoriasht preziden na turcia ot taka narecenite Beli turci.Turcia v momenta e pred ikonomiceski kolaps 300000 v zastvorite samo za poslednata 1 godina ot 16 ikonomika v sveta po vreme na ikonomiceskata kriza obhvanala evropa i amerikite sega e izvan 30 te razviti ikonomiki. 3000 hotela za prodan falirali samo v Antalia oshte 2 po tolkoz i v ostanalite kurorti IKONOMIKA IOK ZEMEDELIE IOK TURIZAM IOK INVESTICII IOK = NOVA TURSKA LIRA 0.40 stotinki . V ankara onzi den klatiha stola na redjep ivedik pak utre pak shte go klatiat izodzadze ,60 godini grajdanska voina TURCIA V NAI SKORO WREME SHTE BADE RAZDELENA NA 3. Sled Kiourdite koito sa podkrepiani ot Amerika vcera I RUSIA POBLIKUVA UKAZ ZA POMOSHT S VOENA TEHNIKA LOGISTIKA I PRASHTANE NA VOENI SPECIALISTI V POMOSHT I ZA POTPOMAGANE NA KIOURDITE. POSLE E RED NA PONTUS RUMLARI ot Sinop do Rize i Amasya do Gumushane KOITO NE GOVORIAT I PRIETIA ZA OFICIALEN EZIK PREZ 1926 AZARBAIDJANSI koito vie naricate tursiki.TURCIA E V KONFLIKT SAS VSICKI SVOI SASEDI ta dori i s narodi prez 10planini i moreta.Garcia napravi 10metrov rov po suhopatnata si granica nie gradim teleni i jelezni ogradi V NAI SKORO VREME 2 grajdanstvo otpada kato imastite go shte sa dlajni za srok ot3 godini da reshat i izberat 1 ot dvete. OCAKVA SE ZABRANA ZA VLIZANE NA REDJEP IVEDIK ERDOGAN NA TERITORIATA NA EU i da mu povdignat obvinenie za genocid sreshtu sobstvenia mu narod i kiourdite v prodaljavashtata vece 60 godini grajdanska voina. EDINSTVENO I SAMO KOGATO TURCIA E RAKOVODENA OT BIAL TURCIN GOVOREST BALGARSKI/KEMAL/TIA E ZAPAZILA CIALOSTA SI I E BILA V DOBROSASEDSKI OTNOSHENIA SAS SVOITE SASEDI.KARDJALI E OSNOVAN MNOGO PREDI V TESTESITE VA ISTORIATA DA SE POIAVI COBAN OSMAN COBANINA NA KARAMANCI SPORED KOITO E OBIDNO DA SE SEDI S TIAH NA 1 MASA I KAKTO KAZVAT ARABITE -OSMANCITE SA CIGANITE I KRADCITE NA ANATOLIA I NE SA NIKAKVI MIOPUSULMANI.TI SERSEM KADE MISLISH CE BESE TAZI TVOIA TURSKA ARMIA PREZ 1984 REVIAHA KAT ARSLANI AMA MAI STOT BIAHA POSRANI. TOGAVA IMAHA DRUG DERT SEGA TOZI DERT E DVOINO PO GOLIAM PODKREPEN OT AMERIKA I RUSIA .

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен24/3/17 16:53

    11.00 чукундур какви ги къдриш,сам не си вярваш!!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен24/3/17 18:12

    Gonyat li bılgarite ot germaniya ili amerika, kazvat li germaniya e za nemtsite. Bratya Bılgari znaete çe bez turtsite v bılgariya ste za nikade. Vijdate sled izselniçestvoto kolko zavodi i fabriki se zakriha, kolko neobrabotvaema zemya ima. Ste vi se stıjni i ako ostanalite napusnat.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен26/3/17 22:31

    Точно така!България няма нужда от урока на Ердоган.Турчин съм.Мюслюманън съм.но не съм за ислямска държава.Всеки да си вярва ,но никой да не бърка духовното с реалното.молитвата ми пълни душата,но материалното джоба.имаме нужда и от двете,но в рамките на нормалното.нямаме нужда от някоя ислямска или християнска държава да ни се налага.хади хожа ефенди ти си гледай твоята работа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.