Задържаните пакети с храни в торби с лого на партия ДОСТ са безопасни. Те са били закупени от регламентиран търговец, пакетажът е бил извършен в България, а самите продукти са в срок на годност. Това е установила проверката на Агенцията по безопасност на храните.
Тя е била извършена по разпореждане на областния управител Начо Ковачев. Експертите са установили, че стоката е произведена и пакетирана от регламентирани производители, доставена е по надлежния ред и е придружена с необходимите документи. Храните са в срок на годност и към днешна дата консумацията им не крие никакъв риск. Става дума за слънчогледово олио, ориз, кафява халва, леща, бяло пшенично брашно, боб, макарони, юфка, морска сол и захар. Всички задържани количества, с изключение на захарта, са произведени у нас. Проверените партиди са годни, отговарят на българското законодателство и са етикетирани в съответствие с еврорегламентите за защита на потребителите.
Припомняме, че 400 торби с хранителни продукти от общо 600 приготвени бяха задържани на рампа в склад на едро в областния град. 200 обаче по всяка вероятност са били раздадени на потенциални гласоподаватели.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/17 18:16

    В село черноочене дпс раздаде над 500 пържили, салати, десерт, алкохолни и безалкохолни напитки. Купуването на гласове не беше ли забранено.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/3/17 18:51

    стник такъв. Псевдо имамин.
    Ако не беше тази ниша гладни и въшливи щяха да хленчат. Какво ли не пробва и накрая фалит и крах. Акъл се иска за бизнес.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/3/17 18:56

    На ифтара исмаил даваше некачествена храна на високи цени където плащаше джам настоятелство. Нито грамажа отговаряше. Ако не са джамиите гладни ще се гътнат. Но той с каквото се хване батисва всичкото. Квото хване исъхва

    ОтговорИзтриване
  4. sel Soviytsi meco7/3/17 19:06

    BIRAKIN HALK YARALLANSIN ZAATEN STE GLASUVAT ZA DOST

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/3/17 19:27

    senelerden 2017 gö.......verenler dosta geçti halk onlara dost demiyor gö.......veren dior seçmenler kepğe aldanacak maymun değil açtı gözünü yalanlara kanmayacak çok kandık çok inandık hep aç hep ezik hep işsiz kaldık gençlerimiz gurbette yaşlılar yatakta hal soran yok anca seçim zamanı yaşlılar geri kafalı gö......veren deil unutmayın bi torba erzağa kanmazlar topraktan alırlar

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.