Перспективите пред тютюнопроизводителите ще бъдат основна тема на работна среща в Кърджали между КРИБ и служебния министър на земеделието проф. д-р Христо Бозуков. Той и екипът му пристигат край Арда в четвъртък.
По време на срещата ще бъдат обсъдени и основните земеделски политики на България и Европейския съюз. Тя ще се състои в комплекс „Меаца" и е организирана от местната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/3/17 15:24

    КРИБ да покани или да посъветва и шефовете на куриерските фирми с управление в София да увеличават заплатите а да не си играят на лъжем-ближем. Станаха милиардери за няколко години за сметка на не актуализираните от години заплати на своите служители. В други сектори даващи равни или приблизителни преди няколко години вече заплатите са двойно по-високи. А за производителност да не говорим, защото куриерите работят за трима-четирима. Просто пълнят касата на богаташите и не нанистни чорбаджии. Тези алчни и жадни да завладеят света горе няма ли КОЙ да ги озапти.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/3/17 16:38

    Къде са местните земеделски служби , че КРИБ ще решава проблемите на тютюнопроизводителите?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/3/17 18:12

    Переспективата за развитие на тютюнопроизводството от 3 години се е скрила зад хоризонта.Няма нужда от много говорени, срещи, ядене и пиене.Дайте на хората 15 лв. за килограм тютюн и ще видите какво става. Една кутия цигари е 5 лева, фирмите купуват кг. тютюн за 5 лева, иискате производство.Будалите свършиха вече.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/3/17 19:49

    Земеделските служби досега каквото решили решили.Видя се.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/3/17 21:01

    Чюрюк управляващи и чюрюк бизнес общество на едно място евала браво.Досега спахте сега наближават избори и юруш.Всеки се знае от коя партия е и за кой ще гласува.Искаме честни хора и истинско заплащане.Ние не сме роби на гласа си гласуваме за да има свобода мир и трудолюбие,а сега вие сте на ход.Искаме честност и действие а не обещания,лъжи и празни действия....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/3/17 09:48

    Споко. Министеро идва да му връчат списъка за уволняване от земеделските служби..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.