www.24rodopi.com

ДОСТ: Щяхме да раздадем храните след изборите! Действията на полицията са незаконни... Пуснаха задържания за търговия с гласове Екрем

понеделник, март 629коментара
Във връзка с полицейската акция в Кърджали, при която противозаконно са отнети 400 пакета - собственост на ДОСТ, надлежно фактурирана и заплатена по банков път със средства на Обединение ДОСТ, председателят на Общинския съвет на партията в Кърджали г-н Рашит Рашит подаде Жалба до Окръжния прокурор срещу противозаконните действия на полицията. Това се казва в официална позиция на партия „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност“ в Кърджали.
Припомняме, че полицията конфискува 400 торбички с логата на ДОСТ и номера на партийната бюлетина при опит да се изнесат от склад. В тях имало хранителни продукти за 13 лева и 41 стотинки,  а напуснали вече партията са категорични, че спонсорът от Турция искал на избирателите да се дават продукти за 16 евро.
„Помощите щяха да бъдат раздадени след парламентарните избори на 26 март“, пишат в жалбата си от ДОСТ.
От партията са снимали как кандидатът за депутат от ДПС Сейфи Мехмедали дава торбичка с лого на избирателка-възрастна жена.
По-рано днес собствениците на склада и на магазина заявиха, че фактурата за хранителните продукти все още не е изплатена. Според тях средствата идвали от Измир.
Междувременно изтекоха 24-те часа от задържането на 40-годишния Екрем и той бе освободен.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 29 коментара

Анонимен
6/3/17 14:36

Kogato DPS pravi e normalno, kogato DOST pravi ne e taka li?

Анонимен
6/3/17 14:40

Тази снимка е лятна бе, хърсъзи.

Анонимен
6/3/17 14:41

Доматите в Джебел са станали, глупаци от ДОСТ.

Анонимен
6/3/17 14:47

ДОСТ цялата ви теза издиша!
Най-добре ще е ЦИК да вземе да ви отстрани от изборите. И без това цялата ви кампания е на основа омраза към България и етническо противопоставяне.

Анонимен
6/3/17 14:48

24родопи, тази снимка е взета от вашия сайт. направете си труда и ще видите какви глупаци са тези от ДОСТ.

Анонимен
6/3/17 14:51

Всички партии раздават,че и ГЕРБ и БСП и ДПС редовно.
БСП предишния път раздаваха "НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ"

Анонимен
6/3/17 14:57

Торбичката на ДПС е 4 лв., а на ДОСТ 14 лв. Само ДОСТ!

Анонимен
6/3/17 14:59

От фирмата твърдят, че не е платено за тези продукти. От ДОСТ, че са платили. Кой лъже?

Анонимен
6/3/17 15:00

Кой глупак купува продукти месец преди да ги ползва?

Анонимен
6/3/17 15:03

Скриването на агент „ПАВЕЛ”
През 1997 г. СДС приема първия закон за разкриване на документите на Държавна сигурност и агентите й в трите власти (законодателна, изпълнителна и съдебна). Законът обаче е компромисен. Той защитава сътрудниците на ДС, които са превербувани от новите специални служби, като в такива случаи забранява тяхното огласяване.
Отделно от това по искане на БСП и ДПС Конституционният съд обявява за противоконституционни няколко текста от закона. Единият от тях се отнася до т. нар. картотекирани сътрудници, т.е. агентите с унищожени досиета. Така те също остават скрити от обществото. През есента на 1997 г. комисията „Бонев” обявява само 23 сътрудници. Други кнад 70 имена остават скрити, заради това, че при прочистването на досиетата през 1990 г. БКП и ДС са оставили само картончетата им.
Името на Лютви Местан, който влиза за първи път като народен представител в 38-то Народно събрание от ДПС, не е обявено тогава.

Анонимен
6/3/17 15:09

Картонът образец №4 за картотекиране на Лютви Местан съдържа някои интересни подробности. Първата е, че върху него е отбелязано привличането му като агент от Трето управление на ДС. За онези, които не знаят ВКР по времето на комунизма се счита за политическият орган на БКП в армията. Там евъведен под регистрационен номер №53268. На картона му е отбелязан и още един номер I p 10563, което е работното дело на агента. Този номер обаче впоследствие е задраскан, както и думата „налично”. В същото време в регистрационния дневник комисията по досиета установява, че срещу същия номер не е отбелязано досието да е унищожено, т.е. то трябва да е в наличност.
Второто важно доказателство е, че върху картона е отбелязано прехвърлянето на агента към Първо главно управление с писмо 7227 от 18 ноември 1981 г. Прехвърлянето на агент „ПАВЕЛ” съвпада с годината, в която той е отбил 2-годишната си военна служба и вече не е бил необходим за изпълняване на задачи за ВКР. Прехвърлянето му към ПГУ обаче може да означава само едно – агент „ПАВЕЛ” е оценен като перспективен и това е причината да бъде използван, но този път от Първо главно управление на ДС. Третият важен момент, който картончето разкрива е, че интересът на ДС към агент „ПАВЕЛ” е валиден и към времето след 1985 г. по време на „възродителния процес”. Този извод може да се направи от факта, че върху картона е изписано името на преименувания Местан, а именно Владимир Ясенов Зидаров.
Вербуването на Лютви Местан като агент „ПАВЕЛ” е констатирано от комисията и в регистрационния дневник (виж по-долу копия от документа). В архивите е запазен и документ за прехвърлянето на агента от ВКР в ПГУ през 1981 г.

Анонимен
6/3/17 15:09

тази снимка е от байрама бе токмаци,още не видяли власт почнахте да крадете Шабанали е фетоджия

Анонимен
6/3/17 15:13

Винаги по време на избори, ДПС раздават продукти и дърва, ама по селата. Тази година ДОСТ изпревари ДПС, и депесарите си отмъщават.

Безобразие
6/3/17 15:26

Изказване на г-н Рашит„Помощите щяха да бъдат раздадени след парламентарните избори на 26 март“, пишат в жалбата си от ДОСТ. Тогава би следвало следния въпрос към Рашит : За чий хуй тогава има бюлетина номер върху торбичката ?

Анонимен
6/3/17 15:27

Когато БСП раздава кебабчета,всички лапат ,когато ДПС закрива сметки на задлъжнели по бакалиите в селата охх че добре дошло ,а и имаше по един пакет Нова бразилия за джезве ..А когато ДОСТ прави това май ви заболя или да не ви хвана шубето , че сте загубили вече и ви трябва отдих.....

Анонимен
6/3/17 15:34

Рашко ,Рашко ще умреш в мизерия добре,че Ертан ти изучи децата,а да не говорим колко злини ще нанесеш на братята си ,върни плочите,че Хасан не ти е простел още

Анонимен
6/3/17 15:42

А на циганската сватба да раздаваше Доган забравихте, ядохме всички. Давай Турция, че много глад има в този град, с триста лева заплати, по 10-14 часа, как е ?

Анонимен
6/3/17 15:55

ДОСТ = ПРОСТ!

Анонимен
6/3/17 16:10

Ne iskame tezi predateli Dost.Nr glasuvayte na
Tezi islamisti

Анонимен
6/3/17 16:19

От снимката се вижда,как доматите започнали да се изсъхват.

Достджиите се опитват се да излъгат народа,обаче кой ще им повярва.

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANARMIŞ-DOST partisi bunu siz iyi bilirsiniz,hele de eski Başmüftü Yardımcısı Şabanali Ahmed bu konuları iyi biliyor ama uymaya gelince çürük domates gibi kokuşuyorlsr. Vah vah vah

Анонимен
6/3/17 16:21

Опитните доносници на ДС натопиха ДОСТ, е кой за каквото е учил. Но така доносниците попречиха бедните хорица да получат поне малко помощи.

Анонимен
6/3/17 17:21

Тези домати са друг сорт,само цъвтят.

Анонимен
6/3/17 20:53

До 16.19: "Доматите започнали да се изсъхват"! Аааааааах гиди, депесе. За вас училище нямаше ли бе, депасе!

Анонимен
6/3/17 22:19

Изборите в Турция трябва да се отменят заради груба намеса в изборният ни процес от правителството на Ердоган или да се касират. Партия ДОСТ да се дисквалифицира от изборната надпревара, заради купуване на гласове и субсидиране от чужда държава.

Анонимен
7/3/17 07:07

ЦИК да ги махне от изборите!Никога няма да превземете България, набийте си го в главата!Отивайте в Турция,взимайте си партакешите и дим да ви няма!Толкова хора са се жертвали за нас, за да сме свободни и вие ще дойдете тука и ще осерете всичко!24rodopi да ми публикуват написаното.

Анонимен
7/3/17 13:21

Ехоо...
Всички сте за отстраняване
ЦИК

Анонимен
7/3/17 13:41

Ние сме подкрепяли досега ДПС, но след изгонването на г-н Местан от Движението останахме шокирани и разочаровани.ДПС има две лица. Едното е лицето на хората, които са вярвали в идеалите. Другото е уродливото лице на Сараите, които използват Нашия глас, за да обслужват интересите на олигархията и мафията.

Анонимен
7/3/17 14:29

Iskame pak damsko parti v Cernoocene

Анонимен
7/3/17 15:20

Cik ako mahne mislite 4e 6e glasuvame za Dps ili drugi partii?!!puskame ne deystvitelna buletina

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи