Пейка в парка в центъра на Кърджали. Възрастен човек спи върху нея под все още галещите като мащеха слънчеви лъчи на отиващата си зима. Положил е глава върху чанта с покупки, лицето му е скрито. Излъчва умора и отвратеност от заобикалящия го свят. Като достоен паметник на умората на цял един народ, натрупана след близо три десетилетия път. Походът на вярващите в промяната, достигнал единствено до новата пейка в обновения парк. Вехтото палто топли душата, а ръцете вече не се вдигат за борба, а за да скрият лицето от целия свят. Паметник на проядената от молци вяра, монумент на пораженството…
Българският преход приключи някъде там. До някоя от тези пейки.
А към днешна дата един от най-известните политическия гадатели прогнозира, че започва възходът на България, но преди това ще има знаково политическо убийство.
24rodopi.com
По темата четете по-късно в 24rodopi.com:
Дерт за власт с „Ще има ли коалиция?”
Политици зарязаха социолози, питат… гадатели и карти Таро
Предсказанието за 2017-та:
Това е нашата година - България започва възход, но преди това – знаково политическо убийство?!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/17 13:01

    Vreme e da si smeni myastoto s polititsite,koito dokaraha do tova polojenie....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/17 13:07

    Силен текст и истински анализ на 27 години мъка

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/17 13:38

    Стадото 27 год е гладен,жаден,бос,беден,мизерен,нещастен благодарение на умните национални предатели.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/17 20:41

    Mnogo ste koravosardechni licemeri mafioti...
    Pitahte li tosi chovek kak e, kakvo mu e...?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/17 21:09

    Чака ме продължение то

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.