Хората от община Черноочене отново ще потвърдят своята подкрепа за ДПС на предстоящите парламентарни избори на 26 март, както винаги досега.
Това увериха лидера на ДПС Мустафа Карадайъ жителите на най-голямото чернооченско село Комунига на предизборна среща-концерт.
За доброто настроение на присъстващите се погрижи Кралят на баладите-Орхан Мурад. Той е родом от село Безводно, което е съседно на Комунига.
На митинг-концерта присъстваха кандидат-депутатите от листата на ДПС за 9-и МИР-Кърджали Хасан Азис, Ерол Мехмед, Байрам Байрам и Ахмед Моллахасан. Те бяха придружавани от областния лидер на ДПС-Кърджал Изет Шабан, председателя на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер, кмета на Община Черноочене Айдън Осман и съветници от ДПС. Сред гостите беше и бившият депутат Ремзи Осман.
Бедрие Газиюмер представи кандидат-депутатите на ДПС и призова към пълна мобилизация и подкрепа за листата.
В словото си зам.-председателят на ДПС и кандидат-депутат от кърджалийската листа Хасан Азис подчерта, че през годините ДПС винаги е имало обединяваща политика и ще продължава да я отстоява. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ бе категоричен, че резултатите от вота ще покажат силата и ролята на партията в региона. „Нека да сме заедно и да се противопоставим на политиката на омраза и разединение. Никой и никога не може и няма право да мери нашата любов към родината", подчерта Мустафа Карадайъ.
В изказването си кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви пред множеството, че като отговорна политическа партия от ДПС са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители. Той призова всички жители на село Комунига да отидат до урните, за да се постигне висок изборен резултат за ДПС. „Нека на тези, които искат да ни разединят, да покажем, че сме единни", подчерта той.
„Не разбирам от политика, но като истински родопчанин Ви приканвам да покажете сплотеността си", се обърна към земляците си Орхан Мурад. Той пя от сърце страхотните песни от репертоара си, а присъстващите се забавляваха истински.
Мероприятието бе организирано от предизборния щаб на ДПС-Черноочене. Имаше голям интерес и внушително присъствие на много жители, симпатизанти и активисти от село Комунига.
В края на миналата седмица приключиха изборните срещи във всичките населени места в община Черноочене.
Исмет ИСМАИЛ
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.