„Цяла седмица след като бусът на ДОСТ се появи по улиците на Кърджали, „мощният глас на Анкара”, нахлу в ушите на червените трубадури в щаба на БСП. През това време ГЕРБ-Кърджали подаде жалба в РИК и ЦИК срещу недопустимото погазване на изборните правила и обществения ред от страна на ДОСТ, и тя е съвсем легитимна, за разлика от фиктивния сигнал срещу въпросния звуков терор, пуснат проформа от левицата, и по тази причина оставен без разглеждане“, коментира водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ Цвета Караянчева по повод думите на Александър Симов за буса с османския марш.
„Само преди минути мощният глас на Анкара, звучащ от буса на Местан, мина покрай щаба на БСП в Кърджали съвсем тенденциозно. Защо, кой позволява това? Всъщност като си спомням кой подкрепи Цецка Цачева на президентските избори, си мисля дали да не звънна Цвети Караянчева да ми обясни....Не, че нещо, но за един приятел питам“, написа в 19.17 часа вчера на стената си във Фейсбук водачът на кандидат-депутатската листа на БСП Александър Симов.
„Оценяваме усилията на водача на листата да се вгради в местната общност и да я опознае оттук-оттам за краткото време на една кампания, но не зная защото този съшит с бели конци план за действие минава през задочни фейсбук -диалози с нас, закачливи постове в социалните мрежи и претопляне на овехтели несъстоятелни тези за партньорство между ГЕРБ и ДОСТ“, написа на стената си Караянчева.
Тя информира, че от ГЕРБ са сезирали РИК за всички констатирани в хода на кампанията нарушения, които манипулират избирателите, а именно: облепване на билборд на ГЕРБ с плакати на ДПС, поставяне на номер на бюлетината на БСП върху плакатите на ГЕРБ и отсъствие на задължителния надпис „Купуването и продаването на гласове е престъпление” върху агитационни материали на ДПС.
„Очакваме контролните институции да се произнесат по тях. Колкото до комсомолския плам на водача на БСП-листата и нездравия му интерес към нашата кампания, не можем да му забраним да пърха като врабец върху телевизионна антена в очакване на политическата си пролет. А тя за левицата видимо е пропорционално зависима от закрилата на ДПС, псевдоръмженето срещу ДОСТ и оплюването на ГЕРБ. Май е време да затворим забавачницата и да се хванем за нещо по-сериозно. Идват избори все пак“, коментира Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Славена15/3/17 17:24

    Ох, Караянчева, спрете се вече! Кой първи, кой втори, а автобусът и микробусът на ДОСТ днес пак обикаляха и озвучаваха Кърджали. Не разбрахте ли, че искаме резултати, а не писания и думи!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/3/17 17:33

    Г-жо Караянчева, нали ДОСТ е създадена с помоща на ГЕРБ, за да се раздели турското население. Сега защо се жалвате, или това е игра за пред избирателите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/3/17 17:54

    КОГАТО ВИДИМ МЕСТАН И БОРИСОВ В ЗАТВОРА ЗА ИЗМЯНА И ПРЕДАТЕЛСТВО,ЩЕ ПОВЯРВАМ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ДЪРЖАВА .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/3/17 18:46

    Скъпи братя българи от Кърджали,
    Свидетели сме на една нагла, безпрецедентна намеса от страна на Турция във вътрешните работи на България по време на предизборната кампания на предстоящите избори.
    Свидетели сме, също така, и на ТОТАЛНАТА БЕЗПОМОЩНОСТ на всички лидери на български партии, начело с държавата, срещу безцеремонната политика на ЕРДОГАН да диктува РЕДА на Балканите и Европа, в това число и България.
    За съжаление, в стремежа си да разбие ДПС, Бойко Борисов създавайки Дост, ЗАЛОЖИ БЪЛГАРИЯ!
    Чак сега разбра /ББ/, че Не ДПС , а България е в опасност. ББ подаде пръст на Ердоган / регистрирайки Дост/, а се оказа че султанът се готви да му откъсне цялата ръка, чак до рамото/ Кърджали, а защо не и цяла югоизточна България/
    Нито един български политик и държавник не е в състояние да се опълчи срещу болния мозък и безграничните неоосманистки амбиции на Ердоган, ОСВЕН ЕДИН. И това е АХМЕД ДОГАН.
    Затова,
    Призовавам, и българи и турци да гласуваме за ДПС,
    за да спасим Кърджали,
    за да спасим БЪЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/3/17 20:12

    Браво Караянчева казваме ти и ние съвестните турци покрай Арда които също сме против тази партийка дост и агента им ведно с другарите му бившите комунисти. Откровенно ви казваме че не сме членове на някоя партия но точно за дост когато става въпрос пък искаме да ви кажеме че ако ни се отдаде възможност сега или вбъдище искаме и жадуваме по бързата ПРОЦЕДУРА ДА ГИ ИЗПРАВИМЕ ПРЕД СЪДА И ДИРЕКТНО В СТАРА ЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ И АКО ТРЯБВА СПЕЦИАЛНО НАНОВО В БЕЛЕНЕ ЩЕ ИМ ОСИГУРИМ постоянния им адрес и пълно отнемане на имотите им за сметка за държавата

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/3/17 22:32

    ейй, като прочетох заглавието, си помислих, че жалбата на Герб за звуков терор е подадена още в началото на кампанията. Пък като погледнах датата на жалбата - а, то било вчера подадена.
    17:33, и аз мисля като теб.

    ОтговорИзтриване
  7. SKORO I MOSHTNIYAT K.. NA ANKARA SHTE NAHLUE V GG..VETE VI, ... KATO ZABRANYAVATE NA EDIN MILION TURCI DA IZPOLZVAT EZIKA SI, I... ZABRANI ZABRANI I T.N OT JIVKOVO VREME.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/3/17 08:37

    Не е ли време гълъбчето Б.Б. да литне за Холандия, да се научи на нещо, а не да осира всичко и после друг да му е виновен.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/3/17 09:30

    Много защитници на ДПС се нароихте бе, БСП разбирам, ГЕРБ не ги разбирам, а ПАТРИОТИТЕ да защитават миличките от ДПС, никак не разбирам.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.