Не Ахмед Ахмедов, а Джелал Фаик е присъствал на сбирката в Одрин, където Реджеп Тайип Ердоган наредил на мюфтиите в България да агитират за партията на Лютви Местан.
По-рано Фрог нюз разкри, че на традиционната среща с духовниците в Турция този път пред тях е застанах Ердоган, а българските мюсюлмани представлявал Ахмед Ахмедов.
„Информацията не отговаря на истината относно моето присъствие там. На срещата е бил Джелал Фаик. Аз от година не съм в Главно мюфтийство“, заяви пред 24rodopi.com Ахмед Ахмедов.
Джелал Фаик е главен секретар в Главно мюфтийство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/17 19:00

    Аз не беше той беше престанете с тия подигравки и най сетне искаме да има осъдени и вкарани в килия за предателство над България така както Ердоган прави с предателите на Турция. Това го казваме ние турците в България че тъкмо Местан и другарите му да бъдат съдени по бързата процедура както Турция го прави с предателите фетуллах Гюлен и групата му. Ще подкрепим България ако го направи с тия предатели дето от години предават народа ни и България казваме го ние турците иначе тия предатели когато докарат реферандума за да се гласува отделяне част от територията на България и сливане към Турция тогава народа яко изгуби доверие на правителството ни и че няма закони които да се налагат над предателите и крадците на средствата на народа тогава народа би подкрепил Турция защото ПРИ ЕРДОГАН ИМА РЕД И ЗАКОННОСТ И ИМА НАКАЗАНИ И АКО СЕ ДОБАВИ ПО ДОБРИЯ СТАНДАРТ И НАЧИН НА ЖИВОТ много ясно народа да избере Ердоган .затова още сега да бъдат прибрани тия предатели

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/17 19:22

    Невилие срам родопи

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/17 20:01

    Ако агент павел не бъде осъден и не му бъде отнето имуществото му и на обкръжението му и Дост ако не се затвори България нищо добро не я чака. Повярвайте при един референдум за присъединяване към Турция най малко над 70% ще го подкрепят. Които са против агент павел когато дойде ред да се гласува на реферандума народа ще го подкрепи защото България сама не спазва законите си и не ги съди тия предатели и затова изгуби ли народа че за предателите няма наказание ще изберат Ердоган като свой лидер и Турция като своя държава защото Ердоган мисли и работи за народа си и най важното всеки ден има арестувани предатели и закона се налага което искаме и в България. За сега не на местан и реферандума но утре какво решение ще вземем зависи от родината ни България

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/17 21:54

    Dinin arkasina saklanip siyaset yapmayin laaan

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/17 10:02

    Джелал, плуй там, където си ял, че може пак да огладнееш!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.