Нападнатата от хората, които блокираха ГКПП „Капитан Андреево“, Себиле Ахмед Изет гласува в 52-ра секции в момчилградското село Чобанка, видя репортер на 24rodopi.com.
„Ние, изселниците, сме добри граждани на България. Плащаме си данъците, обичаме родния край. Гласувах моят роден край да остане спокойно място, да ни е хубаво на всички, които се връщаме тук“, заяви баба Себиле.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/3/17 11:46

    Ето това са жалките същества продали себе си за един билет на АГЕНТА ПАВЕЛ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/17 11:49

    На такива хора могат да посегнат тия които стачкуваха на границата!
    Защо не посегнахте на по младите и да видите какъв екшън ще се играе на границата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/3/17 12:08

    Защо се връщаш стой си там

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/3/17 12:56

    Много ли сте сигурни,че гласува за агент Павел.Да не е престъпление изпълнението на обществения дълг и правото си да гласува,май не четете Конституцията ни.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/3/17 12:58

    ЕЛАТЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ПЪТЯ НА ВЛИЗАНЕ В КЪРДЖАЛИ!!! А ДО 12:07 СТОЙ СИ В ЧЕРУПКАТА ОХЛЮВ ДА ТИ НЕ Е.БЕМ МАЙКАТА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/3/17 13:17

    Връща се защото има право! Крайно време е малоумните расисти и комуняги да разберат, че в Кърджали думата е на Турците!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/3/17 13:32

    какви данъци плащате, пък и на село - 2-3 лева на година.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/3/17 13:47

    Vishte kakvo ste vi kaja bokluci vnimavayte s kogo si igraete vie pochnahte neshto may da podcenqvate turcite VNIMAVAYTE ako ne iskate oste 500 godini da Vi..........

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/3/17 13:49

    phahah jenchovcite samo na starite mogat idvay we bokluk v Turciq da ti pokaja na tebe kakvo e da pipash turska mayka....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/3/17 13:52

    Да бе за спокойствие е гласувала тези които ви агитираха правят всичко възможно да нарасне етническа вражда и непоносимост а тя ще ми плямпа лъжи

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/3/17 13:52

    Да бе за спокойствие е гласувала тези които ви агитираха правят всичко възможно да нарасне етническа вражда и непоносимост а тя ще ми плямпа лъжи

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/3/17 14:13

    Изкарали 20 пенсионера за по един сандвич и кафенце, да им развяват знамената, докато си направят пр-а пред камерите. То жандармерията беше повече от протестиращите. Ама така наречената "медия", тъй и тъй беше там, що не отрази и километри разпростиращата се смет? В Т-я сияе от чистота, като минеш в Б-я навсякъде боклук.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/3/17 14:36

    Моля ви,дайте точна информация.Тя,не беше нападната просто от хора които блокираха границата,а беше нападната от Валери Симеонов.А,същият преди време беше прегледан в Спешно отделение в провинцията от сина на забулена жена туркиня.Тогава,защо не прояви патриотизъм отказвайки преглед от лекар турчин.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/3/17 14:37

    Браво на жената евала, въпреки всичко изпълнява своя обществен дълг. А тези дето се правят на големите защитници на права и закони по край граница, бих ги заплюла по лицата, не никаква чест да буташ и удряш възрастна жена, каквато и да е българка, туркиня, ромка и т.н Това е нечия майка, нечия баба... Срамота, възмутително е това ли е днешна България, Толкова жалки ли станахме ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/3/17 15:12

    Ohh kolko ste jalki gorkite vie dokat ne spirate natsizma nyama da se opravi tazi darjava ne vijdateli koyto ni upravlyava do sega kakvo napravi darjavata ne vijdate li BALGARI ce sled godini nyama da ostane mladi vie ne iskate turtsite kakvo tarsite v evropa togava i tam vas ne iskat kvo tarsite tam kat obicate rodinata si.Bravo na babata gordeya se s neya . A tiya s ocila deto ya unijiha yazik za tyah vsicki sme ravni pred Boga.Glupavi strahlivtsi...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/3/17 15:22

    Български мантилитет, светът напредва българинът назад върви .

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/3/17 15:27

    Всеки уважаваш себе си трябва да се срамува от тази цена с бабата. Това не ни е в нашата култура и поведение и никога не е било. А целия свят видя ,мислите че ще ни уплашите? Не, ние имаме законно право да гласявам,е! Защо в предишните избори нямаще такива цени?Прости хора вече няма !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/3/17 17:24

    Kakvi danaci plashtat be palna prostotiq

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/3/17 20:47

    Този кертик дето ми говори за 500 г робство и плаши ...ако му стиска...нека да почнем...поуката...зачернени семейства и силна омраза!!!Ти г-н ДОСТ като пишеш ...мислиш ли???

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен26/3/17 23:41

    13:32 Ела тогава да живееш на село. Ама ти е по добре да теглиш мизерията мръсотиятана града. Помни ако ги няма селяните децата ти ще ядат балатумите от глад

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен27/3/17 01:10

    Мили мои патриотчета, незнам колко сте запознати с история на България. Но тези хора са родени в България израстнали са в България. Те както жсеки един роден на българска земя има пражо да гласува. ТЕзи хора бяха преди години изгонени като кучета заради вярата си. останаха без домове без поминък без пари . Вие незнаете тези хора какво са изживели след като са ги изпъдили в турция и как са живели като мишки за изгодата на някой болни мозъци.Тези хора са работели рамо до рамо с вашите баба и дядо и са се борили за прехраната си честно и съвестно. А вие патриотчета ги нападате защо и Вие незнаете просто сте чули 2.3 приказки от приятел и айде да ги мачкаме.Каква вяра изповядва човек не е важно, а важното дали си човек. да превозват ги без пари те са стари нямат пари и се възползват от това да видят бащиния си дом ако е останъл такъв. като сте патриоти защитавайте държавата си не от тези бедни хора а от мафиотите управляващи тази държава от дилърите които тровят децата ви и т.н.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен27/3/17 02:36

    ако не са изборните туристи търговията съвсем сте спреРЕДОВНИТЕграждани на града имат ниска покупателна способност ВСИ4КО е пиар щом не искате да идват да се спре издаването на ли4ни карти и законодателна промяна И КРАЍ А сега пе4елят пак ТЕ политиците от огромни такси които влизат в буджета както и наѝ голямото зло като ни противопоставят един на друг И ДА ГЛАСУВАМЕ ТАКА БЕШЕ И КОГАТО СЪЗДАДОХА АТАКА МНОГО ТУРСИ БЯХА ОТВРАТЕНИ ОТ ДПС НО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕДАВАХА СЪЩИЯ СЦЕНАРИЍ и тогава си спомням езика на омразата тласна турците да гласуват А БЕ ИМА ЛИ НЯКОЍ КОЍТО ДА НЕ Е РАЗБРАЛ $Е В ТОЗИ ВИД БЕЗ ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ КАТО ЕДНО ОТ ТЯХ Е ДА ИСКАМЕ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ИНА4е пак заедно сме в блатото ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА това сме ние

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен27/3/17 07:35

    Кърджали е на всички които са родени тук независимо от каква народност са.Със злоба нищо не се постига .Нека всички живеем в разбирателство както сме били до сега.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен27/3/17 13:57

    Относно за патриотите менте,и по точно Валери Симеонов е етнически циганин,от влашки произход тоест мангал,за да посегнеш на жена и то на възраст,това значи че си пълно нищожество,и страхлив подлец,сега сигурно много момчета от турски произход се заклеха да си отмъстят, честито на Псевдо патриотите ментета,пак омразата и страха обикаля между тях,те както предадоха Левски,и Ботев, предадоха,и Кп.Петко Войвода,сега,и отново предават България.но нека Бог пази България и нейните деца по света.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.