„Наложените със заповед на председателя на Държавна агенция” Национална сигурност” (ДАНС) принудителни административни мерки на турски гражданин са в изпълнение на функциите и правомощията на Агенцията по противодействие на заплахи за националната сигурност съгласно член 4, ал. 1, т. 2 и т. 3 от Закона за ДАНС“, съобщиха от агенцията по случай разпространената по-рано от тях информация, пише „Труд“.
От ДАНС уточниха, че според събраните данни, лицето е „свързано със създаване на антибългарски настроения в райони със смесено население, насочени срещу териториалната цялост и единството на нацията“.
„Лицето е пребивавало на територията на Република България със статут на продължително пребиваващ от няколко години“, уточниха още от ДАНС.
24rodopi.com
На снимката: Председателят на ДАНС Димитър Георгиев
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/17 16:28

    Tova e laja.
    Edinstveno i samo bulgarskite politici i partii nasajdat protivobulgarski nastroenia i protivobulgarski zakoni za bulgarski zaplati 230 euro v eu.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/17 16:45

    Всичко за изселниците се прави!!!Безплатно возене за тях.Двойно гражданство за тях.Пенсия от две държави за тях.Висок жизнен стандарт за тях.А за нас които са останали тук в България?!За нас безработица.За нас разбити пътища.За нас села с пътища даже без баластра,без вода за пиене и без вода за къпане.За нас беднотия,болести,и страдания.Изселниците ще дойдат ще гласуват и ще си заминат.И какво ще допринесат за нас?!
    АБСУЛЮТНО НИЩО.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/17 18:45

    Сюлейман уйма ажан павелин аклъна дедик сана

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/3/17 18:45

    Сюлейман уйма ажан павелин аклъна дедик сана

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/3/17 18:45

    Сюлейман уйма ажан павелин аклъна дедик сана

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/3/17 22:20

    Ще се осъзнаете ама геч аркадаши! Цял живот ви лъжат а вие им вярвате сляпо. Крайно време е да прогледнете!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/3/17 16:00

    Всеки да гласува по съвет, ама нерде съвест у политиците. Алчни за много, а за народа трошичките. На каквото си постелите на такова ще легнете. Да би мирно седяло не би чудо видяло, жалко че именно дост ще се коалира с цвета караянчева. а тук голям проблем, не мой, а на хората и знаете ли какво върви в кж, от една единствена жена смея да твърдя, което ми каза тя - герб и дпс заедно и от там по този начин демек да се гласува за дост, попита ме и аз отговор не дадох, но сега като ви чета думите й вървят натам, всичко тук милее за туркие с изключение на дпс и роднините, и тези работещи, а тези на полето, на животните не сме ги питали , но за дост, вече една ромка каза он юч, превод моля, всичко ще мине и ще отмине и слънце пак ще грей след 26 март 2017, винаги е било по време на избори в Кърджали, винаги, като се започне от Жорж Ганчев и се стигне до ДОСТ и Герб. Който и да спечели нямаш ли си гръб, някой да ти подаде гръб, загиваш в този край, а и на други места, четем и ви докладваме. Политиката е Бойко е тази, за жалост от 2009, прокудиха младите българи, мюсюлмани, мохамедани, роми и сега се чудят как още и още да ни грабят, дорде ни смъкнат и кожата от гърбовете ни. НИЕ С БАБА ФАТМЕ СЕ РАЗБИРАМЕ ОТЛИЧНО. РАБОТИМ СИ ГРАДИНКИТЕ, ГЛЕДАМЕ СИ ЖИВОТИНКИТЕ, КОКОШЧИЦИТЕ И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ , КАКТО КАЗВА БАБА ФАТМЕ, КАТО ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ, ПОВЕЧЕ ОТ КРАВАРКА МОГА ЛИ ДА СТАНА, НЕ МОГА, И ЗАТОВА СТОЛИЧАНИ ДА НЕ СЕ БЪРКАТ ОТДАЛЕЧЕ, А ДА ЗАПОВЯДАТ ПРИ НАС И ЩЕ СЕ УВЕРЯТ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ, ПАРА, ПАРА, АМА НЕ ВСИЧКО Е ПАРА В ТОЗИ ЖИВОТ, ТУК БЕЗПОКОЙСТВИЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ. ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ ЖОРЖ, СЕГА ДРУГ ЖОРЖ Б. НИ НАХЕНДРИХТЕ, ООД-ЖОРЖ Б. целият свят искат да е техен. маймуняци недни, ненаситни на пари, веселяк

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/3/17 20:14

    До 22:20 Малоумник!!! А ти за кого си гласувал? след като не си гласувал като нас за ДПС , и доволен ли си за това че си гласувал за твоята си партия??? Виж в какъв хал сме, ела и виж какво мислят за бг в западните държави,

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/3/17 20:22

    До 18:45, виж какво егоист мръсно изчадие,, какво да кажем на твоето,,,агент Павел си написал ама Доган какъв е, кажи ми и за другите бг политици кои са чисти, Ако ще пишеш коментар пиши нещо по различно а има смисъл,, пезевенк,,, ананъ с..... м, недей ме карай да дойда !!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/3/17 20:28

    До 16:45 хеей идиьот, да беше заминал и ти в Турция за да вземеш добра пенсия, за синджир ли беше вързан завистлив свиркаджия, Ако имаш хайдутски крадливи бг политици да не ти е виновна пак Ердоган,,,..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.