По случай Международния ден на жената – 8 март, кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям поканиха на празничен коктейл в залата на общината всички дами от общинската администрация, кметствата, училищата, детските градини.
От свое име и от името на общинската администрация кметът Ресми Мурад поздрави дамите за техния празник. Пожела им да бъдат живи и здрави, винаги усмихнати и амбициозни. „Заедно установихме една хубава традиция. Нека винаги да има радост и усмивки по лицата Ви, сърцата ви да са пълни с много любов и младост, обичайте и бъдете обичани", каза Ресми Мурад в приветствието си. Той подари на всяка от присъстващите по един карамфил и ги почерпи с бяло и червено вино.
По-късно кметът Ресми Мурад, заедно с председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и общински съветници удостоиха с присъствие и поздравиха сърдечно и дамите от Брезен, Боровица и Китница.
Гюнер ШЮКРИ

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/3/17 20:09

    В Крумосело една партия е подарила цветя на служителите от общината взели са ги но после след нареждане отгоре са ги върнали
    В кой век живеем май сме в 5 век

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/17 17:45

    Ами нали е 8 март

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.