Синабов се надява Карадайъ да избере Търговище

Хасан Азис остава кмет на Кърджали, а вместо него в парламента ще влезе Ерол Мехмед, досегашен зам.-кмет на община Момчилград.
Както вече 24rodopi.com писа, ДПС спечели три мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен район. Право за присъствие в 44-ото Народно събрание получават Мустафа Карадайъ, Хасан Азис и бившата шефка на Здравната каса Адлен Шефкет.
„Оставам кмет, имам ангажименти пред кърджалийци“, заяви Хасан Азис.
Ерол Мехмед е роден на 17 април 1973 година в Момчилград. Расте на тютюневите ниви, но е и вечно с книга под ръка. Пораснал е с легендите, които възрастните хора разказват за родния си край и именно това запалва неговата страст към историята. През 1994 година, след военната си служба, е приет за студент в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" - град Пловдив. Магистър е по история и Български език и литература.
Започва работа в община Момчилград като главен експерт "Връзки с обществеността", а по-късно е началник отдел "Вътрешно-административно, стопанско и информационно обслужване". Не след дълго става началник отдел "ГРАО", а от 2003 г. е заместник-кмет на общината, отговарящ за образование, култура, здравеопазване, социални дейности, туризъм, спорт и младежки дейности. Той е на тази позиция и до момента.
За кратко той бе отстранен от зам.-кметското място заради вътрешните борби в алианската общност, но след намесата на централното ръководство на ДПС отново бе върнат на ръководната си позиция.
Два пъти, през 2005 и 2007 година, е бил и временно изпълняващ длъжността „Кмет на общината“ преди местни избори. През всички тези години е представлявал общината в различни комисии, съвети, дружества и обществени организации. Участва в разработването и реализирането на големи европейски проекти в сферата на образованието, социалните дейности и на културно-историческия туризъм.
Петият в листата на ДПС Альоша Синабов пък се надява водачът Мустафа Карадайъ да избере Търговище, от който район също спечели мандат, за да тръгне и той за София. Това е малко вероятно, защото изборът на Кърджали ще бъде знаков за председателя на ДПС.
Както вече 24rodopi.com писа, Цвета Караянчева от ГЕРБ и Александър Симов също стават депутати. Кърджалийците Вежди Рашидов и Николина Ангелкова влизат в парламента като народни представители от Пловдив и София.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/17 16:59

    BRAVOOOO KMETEEE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/3/17 17:28

    Е щом кмета остава ,да се надяваме че лятото ще пусне поне уличното осветление

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/3/17 20:16

    не се вързват нещата г-н Азис, ние гласувахме за Вас!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/3/17 20:29

    MOJELI NYAKOY DAMI KAJE KAK MOJE DAGO MAHNEM EDIN SELSKI KMET PREDI DAMU SVIRSI MANDATA BLOGODARYA

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/3/17 09:32

    До 20:29 селски кмет може да се махне само ако 6 месеца не дойде на работа или ако умре

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.