След честите обиколки на турския посланик Сюлейман Гьокче в Кърджали и региона, градът край Арда стана интересен и за други дипломати.
Снимката е направена на улица „Джордж Вашингтон“, пред комплекс „Пентагона“, на 13 март.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/3/17 13:30

    Ами разграден двор на Борисов .Скоро ще дойдат не дипломатите , а пашите и султаните на Борисов

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/3/17 13:34

    Така е защото България е 100 пъти по-красива от Турция.
    Само не мога да разбера защо българските турци искат България да стане като Турция. Големи будали са нашите български турци. Обичайте родината си, амсалаци. Турция не е ваша родина и никога няма да бъде. Един ден ще съжалявате, предатели.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/3/17 13:59

    Полиция няма ли спирайте ги,задържайте ги,експулсирайте ги нали са турци,но ако искате изчакайте резултатите от Холандия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/3/17 15:07

    Не само Кърджали,не само красива България,а целия балкански полуостров е един земен рай.Днес като погледнем държавите на балканския полуостров виждаме стачки,масов бой по парламентите,в някои държави пък няма даже правителство,и всичко това,при положение,че балканските държави са свободни,и независими,при положение,че не са под Османска власт.Не мога да разбера защо няма стабилност на балканския полуостров?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/3/17 15:51

    Това е колата на посланика на Тринидад и Тобаго. И той подкрепя ДОСТ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/3/17 18:28

    Заферус за колко се продаде на ДОСТ?!?! Автобуси и колите ли им се мият при теб в автомивката до СУ "Н.Й.Вапцаров" в Момчилград?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/3/17 18:49

    13:34 Ние турците в България освен тютюневите ниви друго не видяхме.Пампорово,Витоша,Черно Море не бяха по нашите възможности,затова не мога да споря с вас,па много много не четяхме.Аз на Алеко Константинов четох само една книга много ми хареса.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/3/17 20:48

    До 13.34 Абе аланколу за какви красоти ми говориш. Голямата община на Истанбул годишно харчи само за цветя средства два пъти повече от бюджета на България. Ходи да видиш Истабул в края на април за да видиш с очи за какво става въпрос. Ти като не си излязъл извън границите на твоето село кой ти е крив.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/3/17 21:02

    18.49 много си точен!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/3/17 21:09

    Как няма да се разходи покрай”Пентагона”'нали знаете кой и кои личности живеят там..........

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/3/17 21:20

    13.34будала си ти !!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/3/17 23:58

    От 13:34 пак ви казвам. Не плюйте България, обичайте я. Тя е вашата родина. Бил съм навсякъде по света по-хубаво място от България няма. Турция е робска държава и не ме интересува колко пари се харчат за цветя. Това е голяма грешка, че искате да живеете като турците в Турция. Те ще ви отнемат свободата, на вас и вашите деца. Пак ви казвам амсалаци обичайте България и се молете и борете за нея. Ако искате да сте свободни. Един ден ще ме търсите да ме питате откъде съм знаел за това.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/3/17 00:46

    NE sme balgarski turci, nie sme turci samo deto po dokumenti sme balgari. Nasheto zname e turskoto zname I za nego she umrem

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/3/17 09:16

    Sled tova izkazvane na 00.46 razbiram, che e zle polojenieto,mnogo promiti mozuci veche ima.

    ОтговорИзтриване
  15. 00:46 100% съм сигорен че нямаш завършен 3 клас а се опитваш да расъждаваш недей остави това на по учените те по добре заят за кого ще умрат и за кого не казвам го като Турчин живеещ и милеещ за родината а тя е България а не турция!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен15/3/17 10:18

    Амсалак Аз не съм Бългаски Турчин а Българаски гражданин с Турски произход.
    Кой е Българки Турчин.
    Този който е от Турските племена от повече 700 години е дошел от Средна Азия и се настанил в днешните земи приел Християнството е Български Турцин.
    Моят дядо е дошел на тези земи от Анадола и е етнически Турчин.
    Бсяко кътче на тази планета е хубава и красива дори пустинте са красиви така, че не се задълбочавайте в празни приказки.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен15/3/17 11:00

    Всички сме български турци. Недейте да си измисляте откъде са дошли бабите и дядовците ви. Може да сте били и българи, потурчени по време на турско робство. Пак ви казвам български турци обичайте родината си България. Между другото тези изказвания са на български турци от селата тези който са израснали и живели в града обичат и се борят за България. Само ниско интелигентните български турци от селата говорят против родината си. Аз искам вие да си останете в България и да живеем всички в мир. Затова забравете за Турция. Турция е държава на роби и деспот на управляващите. Обичайте България, амсалци.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен15/3/17 11:04

    Ти, първо се научи да правиш разлика между тюркси племена и турци,пък после умувай, кой е приел християнството и кой исляма,щото и на дядо ти племето не е изповядвало исляма.
    Но, да пишете злобно можете,само да искате ОЩЕ ,ОЩЕ ,ОЩЕ,докато стане и тук Турция, нали ?!!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен15/3/17 11:27

    Братко 11.00 ,то си е ясно че са от селата,но ДОСТОВЕТЕ им промиват мозъка ,половината ми приятели са мюсулмани и си пия, и излизам редовно с тях!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен15/3/17 15:00

    Тъпаци с недоразвити мозъци аз съм Вългаски гражданин от Турски произход а не като теб Български Турчин.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен15/3/17 17:26

    Не не и не вие сте български турци и аз искам да съм американец ама не става. Там където си роден, където си учил, откъдето са родителите ти, какъвто ти е паспорта такъв си по народност. А вие всички сте български турци защото се от България, а не от Турция. Ако имате турски паспорти и живеете в Турция тогава казвайте, че сте турци. Макар, че това може да го направи само някой т*панар който не обича родината си и си продава зад*ика на друга държава. Ще дойде момента когато ще трябва да избирате и тогава съм сигурен, че всички ще изберете България, а защо? Нали Турция повече ви харесва?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен16/3/17 16:38

    17:26
    Много ясно че сме ТУРЦИ въпросът е ти какъв си копанар

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.