Кандидатите за народни представители от ДПС Адлен Шевкед, Байрам Байрам и Ахмед Моллахасан се срещнаха с хора от третата възраст в пенсионерски клуб в кърджалийския квартал „Възрожденци". Основните акценти в разговора бяха свързани с подобряването на благосъстоянието на възрастните хора. Бяха обсъдени също социални услугите, които се предлагат на територията на общината. 
Кандидат-депутатите бяха категорични, че ДПС разполага с реални решения, за чиято реализация ще работят в 44-ото Народно събрание. Сред приоритетите на ДПС е значимото нарастване на доходите и пенсиите на базата на икономическия растеж.
Хората изразиха задоволството си от коректността на кандидатите на ДПС, като се интересуваха и от програмната декларация за решаване на проблемите им. Те изразиха подкрепата си за листата с номер 9 на предстоящите избори на 26 март.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.