Всичко при тях (партията на Местан – б. р.) е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите, се казва в позиция на ДПС

„С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, „дост” изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст“, се казва в позиция на Централния предизборен щаб на ДПС във връзка с разпространено днес на пресконференция от Лютви Местан писмо от 2012 година. Той твърди, че автор на писмото е Ахмед Доган и го е изпратил по него (Местан - б.р.) на Реджеп Тайип Ердоган. Местан бил пратеникът на ДПС на конгреса на партията на Ердоган в Турция през 2012 година.
„За сравнение прилагаме оригинала на подписа на почетния ни председател и фалшификата. Прочее, всичко при тях е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите“, се казва още в позицията на предизборния щаб на ДПС.
24rodopi.com
На снимките:
Вляво: Оригиналът – копие от пълномощно, подписано от д-р Доган на председателя на Областен съвет на ДПС - Смолян. Подобни архиви могат да бъдат открити в деловодството на ДПС, както и във всички държавни институции, включително  ЦИК, НС и Съда;
Вдясно: Фалшификатът, разпространен от Местан.
Сравнете подписите!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/3/17 22:16

    Е, неее, голяма сапунка стана!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/3/17 22:22

    Ислямистите толкова много бързали, че сбъркали куйрука (опашката) на подписа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/3/17 22:23

    Лично аз бях сигурен, че няма как Доган да е написал подобно писмо, ама викам си айде, може да го е подписал, все пак има протоколни отношения и няма лошо да се ползва и думата анаватан, както и др. приети фрази сред турците. Сега вече съвсем лъсна голото д@пе на Местан и компания.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/3/17 22:30

    публикувайте всички коментари, а не само определени които вие прецените

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/3/17 22:31

    Изявление на Местан: Не може да бъде, не сме толкова залюхани. Това е комунистическа пропаганда.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/3/17 22:34

    Tcirk naprovo veche stanahte smeshni...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/3/17 22:34

    Клетва на Местан във връзка с разкритията на ДПС: Мамка му на този тъпанар от моя офис, който един подпис на многоуважаемия от мен бивш шеф не може да направи. ще го уволня този тъпанар. да му изсъхне ръчичката, която слаби фалшификати прави.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/3/17 22:37

    И с просто око се вижда, че някой се е опитал да му направи подписа, ама още е в първи клас, има хляб да яде докато стане магистър.
    Льохманска работа.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/3/17 22:41

    ДОСТ е създаден не да помага на българските турци!!!
    Това е отмъщението на Местан ,че го изгониха от ДПС и и го изложиха.
    И затова сега се опитва да го върне!?!?!
    НО стига манипулации г-н Местан, хората са бедни и имат нужда от по-добър живот , а не от Вашите болни амбиции !!! Чудите се сега за кой да говорите "Ердоган" " Евроцености и т.н. глупости" , но хората Ви разбраха СДС ДПС сега Дост , тоест няма спирка Вашето лицемерие!!! В България си живеем бедно и добре българи турци помаци и роми , не се опитвайте да създадете напрежение между България и Турция, само за да "изпъкнете"!!! Вие сте вън от политиката, разберете го!!! Само с плюнчене и чалъми не става , трябва и морал, който за Ваше съжелвние Вие нямате!!! Само ДПС!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/3/17 22:51

    Не не стават за дост-лук от продажниците...сами си вкараха поредния автогол и се видя за пореден път че ДОГАН баба е най големия българин патриот в страната,по голям патриот и от бай Ганьо от банкя

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/3/17 23:22

    Ердоган е велик управник, той е герой за всички турци, всички турците го обичаме безрезервно. 24 ще дойде ден когато ще му се молите на Ердоган да ви прости, но видяхме той не прощава.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/3/17 23:39

    vzenete na rabota prokorora na rominiya i da zapocne rasledvane na korupsiata da vidim levski ste pomodneli

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/3/17 23:58

    Уважаеми дами и господа от ДПС не му обръщайте внимание на този идиот Възродител агент Павел ,не му остана много бе хора още една седмица ще му гледаме лудориите на този изрод оставете го да се налудува като за последно и той на боклука при останалите продажници; гюнер Тахир,Осман Октай, Мехмед Дикме ,крадливия дал извинете ме ако съм пропуснал някой боклук че ми се повдига като се сетя и им пиша имената Доган АГА е велик и съм убеден че ще преодолее и това временно явление
    А

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/3/17 00:00

    Колко жалко,г-н Местан!
    За пореден път се оказахте неподготвен.
    Ситуацията в която сте поставен говори за вас две неща
    Първото че сте подведен.
    Второто ако не сте подведен че сте голям глупак.
    С такива жалки компроматчета и фалшификати няма как да победите почетния председател..Не сте подготвен за мисията която ви отредиха.Най вероятно и вие не не се чувствате конфорто сега когато за пореден път лъсна истината.
    Жалко че за толкова години до Доган не сте научили нищо.
    Или просто толкова го можете..........

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/3/17 00:20

    И да ви е приятно или не ДОСТ ще вземе повечето гласове от ДПС ,защо е тази паника във вас много се чудя, ДОСТ не е турска партия , впрочем не е от Анкара, ама каква е тази врява във вас, престанете най сетне бе

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/3/17 06:57

    Единия подпис е подписан на Български другия на Турски
    Моля много зайковци вие подпишете на ден по сто писма и да видим дали ще е същия подпис
    Пописвал съм и знам ,че подписа става съвсем друг лед няколкото подписа
    Не е важен подписа важното е ,че като спряха кранчето на единия и веднага му стана враг това не е хубаво има и казани в ада

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/3/17 08:08

    НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ-ДОСТ-ГОСТ-С МИЗЕРИИ НЕ МОЖЕШ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ-ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ-ЗАКОН ОТ ФИЗИКАТА,НЕ ОТ РИТОРИКАТА НА МЕСТАН....

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/3/17 10:30

    Политиката не прилича на това през по-голямата си част от работното си време да ходиш по горите и да трепеш дивеч. А и когато гоначите не ти осигурят такъв да се ядосваш и да ги псуваш:-)

    ОтговорИзтриване
  19. zaferiyus19/3/17 11:31

    Подписа дали е или не на амед доганович може да се докаже с графологическа експертиза на подпис. Речта не е написано от ахмед доганович. Автор на речта е НАЦИОНАЛНО СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕНТЪР на една държава. доганович даже не може да прочете тази реч. Вижте думите му горе и в речта и ще видите че Речта не е негов продукт.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/3/17 12:07

    Е дпсари Турция ще гледате през крив макарон.24 часа вие пак ще одговаряте .че пускате само коментарите срещу Турция и Дост. Андайчо тебе пак като те гепим в ТR -няма да ти кажа кво щети се случи.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен19/3/17 12:26

    Dance - 24x7 kocek.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен19/3/17 12:35

    Edps şaçto se strahuvate ot Dost octavete horata da glasuvat spokoyno koy za kokoto iska da dade vot nali Bğ e evropeyska

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен19/3/17 12:58

    May pismoto e istinsko.Podpisa e na latinica.24rodopi tozi pyt se izlojihte.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен19/3/17 18:19

    Eй курвенски чеда недоносени престанете с вашите отправени закани и заплахи към всеки който не е от вас или не е предател като вас. Ние съвестните турци казваме че вашето място е пред съда е от там към изпълнение на присъдата която трябва да ви се даде без право на обжалване или без право на помилване

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен19/3/17 18:20

    Eй курвенски чеда недоносени престанете с вашите отправени закани и заплахи към всеки който не е от вас или не е предател като вас. Ние съвестните турци казваме че вашето място е пред съда е от там към изпълнение на присъдата която трябва да ви се даде без право на обжалване или без право на помилване

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен20/3/17 08:47

    ДО 18/3/17 23:22 за такива коментари в друга държава се отива зад решетки,но българите са много търпеливи!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.