„В българския език съществува една поговорка: „Гузен негонен бяга", с която може да се обясни жалкия опит на Евгени Михайлов да режисира „провокация"  на заключителния митинг на ДОСТ в Кърджали днес и да припише „заслугата" на ДПС".
Това се посочва в декларация до медиите от Областния предизборен щаб на ДПС в отговор на твърденията на кандидатът на ДОСТ Евгени Михайлов за подготвени от страна на Движението провокации по време на заключителния концерт на партията на Местан тази вечер.
„Политическа партия ДПС има 27-годишна история, по време на която винаги е водела толерантни, национално-отговорни и съобразени с всички закони и правила предизборни кампании.
Нашата партия е модел, който гарантира заедност, уважение към опонентите и приемане на другостта. Всяко едно вменяване на определени „ниски" действия, които видите ли ще бъдат извършени от представители на ДПС говори за политическо късогледство, непознаване на избирателите и симпатизантите на ДПС. Впрочем това показва на какво са способни или мислят да направят новоизлюпили се политици и политически партии с неясна визия и интереси. За да постигнат политическите си цели, те са готови на всичко, дори и на провокация с цел да взривят спокойствието в нашето общество
Ние, от ДПС, категорично се противопоставяме на режисираните опити за противопоставяне! Призоваваме  нашите членове и симпатизанти да не се поддават на провокации и манипулиране и да докажат още веднъж висотата на политическата си зрялост!
Изразяваме категоричната си позиция, че ДПС не участва , няма нищо общо с всичко онова, което евентуално биха предизвикали от партия ДОСТ на собствения си митинг", се посочва още в декларацията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.