„Вече са готови плакатите с надписи "Кърджали е в Турция" и "Искаме автономия". Те са планирани да бъдат издигнати утре (б. р. – тази вечер) на заключителния митинг на ДОСТ в Кърджали, на който се очаква да присъстват хиляди привърженици. Набелязани са и активистите на ДПС, които трябва да извършат тази провокация. Разработен е и резервен вариант с предизвикване на паника от задействано самоделно взривно устройство“, написа в профила си във фейсбук Евгени Мехайлов, който е кандидат за депутат от партия ДОСТ.
„Не случайно ДПС отложи финалната си предизборна проява в този град. Това, че хората на Доган и Карадайъ бяха поканили Азиз и Есил Дюран, а гост на ДОСТ ще е мега рок звездата Мустафа Джеджели, любимец на немалка част от България, не ги извади от равновесие. Разби ги това, че вече дори в своя бивш бастион не могат да съберат повече от 200 души на митинг. Отчаяните кукловоди на Сараите в паниката си от загубата отиват на отчаяни ходове след като дори блокадата на границата не може да ги спаси от грандиозния провал на тези избори.
И ако всичко това не е докладвано от ДАНС И ако всичко това не е докладвано от ДАНС и службите, то президентът Румен Радев незабавно трябва да поиска оставката на шефовете им“, пише Михайлов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/3/17 10:18

    Брех, танкистът колко бил в час, ей на тоя нещастник незабавно трябва да му се отнеме гражданството и да хваща на където ще

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/3/17 10:19

    Ако преди изборите не закрият партията дост и не закопчая агента Павел и другарите му и държавата не си свърши работата много ясно че народа вече няма да ги търпи българските политици които са дупе гащи с с такива като агента павел.тогава народа ще подкрепи Ердоган като свой лидер а не като автономия. За автономия ние съвестните турци ще се противопоставим безжалостно защото не искаме пак предатели и агенти като Павел да ни управляват по добрия начин е сливане към Турция защото законите в държавата на Ердоган работят

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/3/17 10:58

    Сега ни стана ясно, защо през цялата предизборна кампания политиците не използваха думичката ТОЛЕРАНТНОСТ. Преди няколко години същите пишман политици заспиваха и се събуждаха с тази думичка. Аз ги съжалявам, а ВИЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. zaferiyus24/3/17 11:04

    Стига с тези глупости. Кърджали си е в България и винаги ще е в България. Едно е да искаш Училища и Преса на Турски, друго е Автономия. Никога Никой не може да отдели територия от България. Ако се наложи ние ще воюваме за Цялостта на нашата родина. Нашата родина е Неделима.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/3/17 11:06

    Това, че един ибрикчия Евгени щял да прави сюннет дюню - обрязване, на дърти години и ще му пеят от кеф, че един предател става фес, това не е проблем на ДПС или на националната сигурност, ефенди Михайлов.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/3/17 11:08

    Добре че ги има турците в България та ви служат за средство за предизборна пропаганда.Не стига че живеем бедно и мизерно и отгоре на всичко ни слагат под знаменател на вредител.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/3/17 11:14

    А танковете няма ли да извадят бе гьот,брех луд умора няма, пак не си е взел хапчетата, върви си измий тезека бе псевдо демократ,нали много мразеше ДС ,ами свети Павел Зидаров?!?+!?!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/3/17 11:22

    АЗ съм Български гражданин с Турски произход който много си обича родината България престанете да ни бъркате в мръсната политика на Доган и Местан ние сме верни на родината си и я обичаме и сме готови да умрем за Родината си България. Много Поздрави на цяла България от Широко поле да сме единни Българи Турци Съединението прави силата не позволете да ни разделят.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/3/17 11:37

    родопи вече тотално изперкахте, то се личи че това е постановка направен профил от дупесе, не пускайте коментара защото е самата истина МАЛКО ОСТАНА СЛЕД 3 ДЕНА НЕЩАТА ЩЕ СЕ ВИДЯТ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/3/17 12:06

    И кой ще има концерт в крайна сметка, на плошадката пред стадиона подиума е готов

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/3/17 12:08

    Нека Ефенди Михайлов отиде на психиатър

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/3/17 13:27

    Свободата наближава....до кога ще робуваме на София....крадливите и корумпираните политици и така не разбраха че София не е България

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/3/17 13:54

    Този боклук Евгени Михайлов трябва веднага да бъде арестуван и съден за разпространение на зловредни и лъжливи слухове, с цел да се създаде напрежение и паника сред гражданите по време на предизборна кампания. Идиот нещастен!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/3/17 16:36

    Подкрепям 13:54. Затворете този боклук Михайлов за провокация и насаждане на етническа омраза. Макар че това ще му е малко. Заслужава нещо повече.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/3/17 18:42

    Чест му прави на Мижайлов, че не тръгва с хладните чакали! Човекът е ЧОВЕК, макар и човекомразците го нарекоха ФЕС! Няюаме страх от вас, ЧАКАЛИ!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/3/17 18:48

    Само ДПС

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/3/17 20:17

    Мижайлов - добре дошъл в ТР партията! Ще те направим човек - нали вече те обрязахме.....( Един ДОСТ,ама голям )

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/3/17 22:19

    Михайлов нека ти завиждат другите българи,кажи че си обрязан и че имаш здрав,по голям икорав.Че може да пробват та да видят разликата колко е голяма.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/3/17 22:36

    Голям страх

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.