www.24rodopi.com

Александър Симов остана сам в битката срещу партията на Местан, само два подписа под Декларацията „Санитарен кордон около ДОСТ”

понеделник, март 208коментара

Два подписа бяха поставени под Декларацията на БСП за „санитарен кордон около ДОСТ”. Те са на водача на листата на социалистите в Кърджали Александър Симов и втория в листата на „АБВ-Движение 21” Любомир Първанов. Нито един представител на друга политическа партия не подкрепи инициативата на БСП.
„Отново се показа, че патриотизмът е само на думи. Останалите партии, включително и ГЕРБ, направиха своя избор и това е ДОСТ. Очевидно партиите не са свързани с избирателите си. Както казах и преди, аз съм сам в тази битка. Радвам се, че от АБВ ни подкрепиха”, заяви Александър Симов.
Припомняме, че от БСП призоваха всички партии да подкрепят Декларацията пред паметника на Васил Левски в центъра на Кърджали.
„Декларираме готовността си да обединим своите собствени усилия, усилията на членовете на кандидатските листи и предизборните щабове, както и на членовете и симпатизантите на представяните от нас партии за създаване на политически санитарен кордон около „Обединение ДОСТ”, както и около отделните участници в него - ПП ДОСТ (Демократи за отговорност, свобода и толерантност) и ПП НПСД (Народна партия „Свобода и достойнство”)”. Това се посочва в изготвената от БСП Декларация.
Както вече писахме, социалистите декларираха своята позиция след получени сигнали за протурска пропаганда от страна на ДОСТ.
24rodopi.com
Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи