Два подписа бяха поставени под Декларацията на БСП за „санитарен кордон около ДОСТ”. Те са на водача на листата на социалистите в Кърджали Александър Симов и втория в листата на „АБВ-Движение 21” Любомир Първанов. Нито един представител на друга политическа партия не подкрепи инициативата на БСП.
„Отново се показа, че патриотизмът е само на думи. Останалите партии, включително и ГЕРБ, направиха своя избор и това е ДОСТ. Очевидно партиите не са свързани с избирателите си. Както казах и преди, аз съм сам в тази битка. Радвам се, че от АБВ ни подкрепиха”, заяви Александър Симов.
Припомняме, че от БСП призоваха всички партии да подкрепят Декларацията пред паметника на Васил Левски в центъра на Кърджали.
„Декларираме готовността си да обединим своите собствени усилия, усилията на членовете на кандидатските листи и предизборните щабове, както и на членовете и симпатизантите на представяните от нас партии за създаване на политически санитарен кордон около „Обединение ДОСТ”, както и около отделните участници в него - ПП ДОСТ (Демократи за отговорност, свобода и толерантност) и ПП НПСД (Народна партия „Свобода и достойнство”)”. Това се посочва в изготвената от БСП Декларация.
Както вече писахме, социалистите декларираха своята позиция след получени сигнали за протурска пропаганда от страна на ДОСТ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.