Популярни български и турски песни в нов аранжимент ще могат да чуят кърджалийци по време на концерт-спектакъла „Контрасти". Премиерата му ще бъде в четвъртък на сцената на театър „Димитър Димов". В концерта са включени 10 турски и 4 български песни, както и ефектна хореография.
Режисьор е Гълъб Бочуков, а аранжиментите на песните са на певците Айхан Шакир, Динко Ковачев, Якуб Якуб и Орхан Тахир.
Началото на спектакъла е 19 часа.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/4/17 16:23

    "Уважаемо" ръководство на ТМЦ-Кърджали,
    1. Поздравления към екипа - от години наред това беше един от най-успешните Ви проекти;
    2. Това не е Концерт-"спектакъл", а чист концерт - оправете си афиша;
    3. Намерете си един качествен графичен дизайнер - това не е афиш за представленеи, а обява (курс по китара и саз);
    4. Имате си ПР, но без никакви качества на ПР - нямате публичност (не чакайте само ДПС да ви пълни залата и да ви купи билетите, нито пък Цвета да ви откупи някое предствление - за личен ПР);
    5. Нямате работен час за касата - има каса, но няма служител;
    а/ към служителката на касата "искаме да си купим 5 билета. Какво предствлява спектакъла "контрасти"? ОТГОВОР: "Ааа, ами незнам сюжета (то и бестуй в този концер няма сюжет)... мернахги онзи ден докато репетират - турски песни има и танци..."
    - Ето това поведение убива целия труд на артистите!!!
    6. Ето сега разбирам защо, нашият Храм (театъра) се превръща в ПРИЗРАЧНА СГРАДА...
    7. Няма лошо да дадете помещения под наем, но това не означава, че трябва външната фасада да я променят във вид на заведение-бар. Една Държавна сграда е превърната в бизнес център за лични облаги.
    КЪДЕ ОСТАНА СВЕЩЕНОСТТА НА ТАЗИ СГРАДА?!!!
    има още много нередности, но явно за вас няма значение мнението на публиката ;)
    след като вие не цените публиката (хората, които ви дават хляб купувайки билет) вие ги пренабрегвате, не ги цените и това е една от всичките причините да нямате посещаемост.
    (админ, моля да ми пуснете коментара за да има промяна)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.