"За мен беше важно да дам своята безусловна подкрепа на един истински и достоен човек, който се е доказал в много битки“, коментира лидерът на НПСД
Лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД), позната още като Партията на Касим Дал, Орхан Исмаилов пристигна в Кърджали заради скандала с №3 в кандидат-депутатската листа на Обединение „ДОСТ“ Тасим Тасим, научи 24rodopi.com. Припомняме, че групата на Лютви Местан се обяви против присъствието на областния лидер на НДПС Тасим Тасим в листата. Общинският координатор на ДОСТ в Кърджали Рашид Шукри Радиш дори постави ултиматум, че ако Тасим не бъде изхвърлен от листата, той ще подаде оставка на 26 февруари. Тасим отказа, но и Рашид Шукри не подаде оставка.
Проблемът е заради авторитета на Тасим Тасим, който с преференциални гласове може да измести от второто място Шабанали Ахмед. В същото време Рашид Шукри се опитва да елиминира Тасим, защото е пред секретарката му Михриджан Изет, която е на 4-та позиция и според координатора Шукри има шансове да стане народен представител, ако "пречката" се махне от листата. Освен това, Тасим настоява за пълна прозрачност при усвояването на средства от дарители.
Специално заради скандала имаше и заседание на оперативното ръководството на Областния съвет, но Тасим отново не се огъна (какво се случи на заседанието – четете утре).
След като Орхан Исмаилов посети Кърджали и проведе разговор с Тасим Тасим, лидерът на НПСД, която е в коалицията ДОСТ, коментира следното:
„Една от най-важните ми срещи днес в Кърджали беше с нашия областен координатор и трети в листата на Обединение ДОСТ г-н Тасим Тасим. За мен беше важно да дам своята безусловна подкрепа на един истински и достоен човек, който се е доказал в много битки“.
24rodopi.com
На снимките:

Тасим Тасим (вляво) получава подкрепа от партийния си шеф Орхан Исмаилов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/3/17 07:59

    Бандитска физиономия!Ало бие от Родопи колко пари ви даде този мафиот че не пускате коментарите за този к....ц.Може ли за 2 килограма месо да се продадете.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/3/17 08:08

    сюлеймане, вземи си мъжката секретарка агент павел и бягайте някъде по света да харчите откраднатите пари. нито един българин не успя, но вие накарахте турите да мразят турци. Защо? За да вкарате исляма в България. Ние, за разлика от Местан, отдавна влизаме в джамията, ама няма да позволим Ислямска държава да влезе в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/3/17 08:10

    В Барутин от автобуса на ДОСТ слязоха 25 души, посрещнаха ги 3. Навсякъде беше така. Идват, никой не ги иска, режисират снимки на площада и лъжат, че някой подкрепя агент Павел и другите крадци, изгонени от ДПС.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/3/17 08:14

    Снощи в Ардино дойде автобусът на ДОСТ. Наистина 25-27 души слязоха от него. В кафенето Босфор ги посрещнаха само 12 (Дванадесет души). През лятото бяха 200,сега са само 12, защото хората си отвориха очите и видяха за какво иде реч. Местан иска да продаде Кърджали и областта на Ислямистите.
    Между другото Местан питал дали има хора в Ардино и като разбрал, че никой не иска да го слуша, се измъкнал като путка, че уж щял да ходи в друг региона. Мехмед Ходжа и Бахри Юмер се срамуваха от негово име пред тези 12 ардинци. А Бахри Юмер въобще да не идва в Ардино, защото заради него всички местни строителни фирми се оттеглиха и работниците отидоха на гурбет, защото Местан и Бахри Юмер наложиха тяхната фирма "Деведжи" от Джебел.

    ОтговорИзтриване
  5. СЛАВИ БИНЕВ -ДОГАНОВ9/3/17 08:15

    АТАКА-ПОБЕДА !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/3/17 10:13

    АЛО РОДОПИ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ ПАРИТЕ НА ДОСТ КОЙ ГИ РАЗДАВА ПЪРВИЯ КОМЕНТАТОР ДА ЗНАЕ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/3/17 16:42

    Парите на ДОСТ ги раздава Шибанали тоест ги усвоава

    ОтговорИзтриване
  8. sel Soviytsi meco9/3/17 19:12

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. zaferiyus9/3/17 20:05

    Ех дпс яндаши.
    Де да имаше и грам истина.
    Няма Турчин са е Обърнал гръб на Турция.

    ОтговорИзтриване
  10. zaferiyus9/3/17 20:05

    Ех дпс яндаши.
    Де да имаше и грам истина.
    Няма Турчин да е Обърнал гръб на Турция.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/3/17 21:56

    ние от Местанлъ искаме Орхан Исмаилов за наш лидер.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.