www.24rodopi.com

Скандално разкритие в NOVA: Заловени са хора на Шабанали Ахмед при внасяне на пари от Турция за купуване на гласове у нас

четвъртък, март 1628коментара

Заловени са лица от кръга на Шабанали Ахмед, които пренасяли пари от Турция. Средствата се използвали за купуване на гласове у нас. Това обяви сензационно в студиото на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки, който е кандидат за депутат от Обединените патриоти.
Нашенците били заловени със сериозни количества евро. Парите не били конфискувани от митничарите, защото предвидливо лицата пренасяли малко под допустимия праг за пренасяне през граница без деклариране.
Евродепутатът не посочи колко са установените лица, участвали в канала, но пък отбеляза: „Шабанали Ахмед ли е, Мехмед ли е (евродепутатът вероятно визира бившия депутат Шабанали Ахмед, който е №2 в кандидат-депутатската листа на ДОСТ в Кърджали – б. р.), но е бил силен в тези неща“, каза Джамбазки.
Режимът за пренасяне на парични средства през границата на страната се регулира основно от Валутния закон (ВЗ), който е в сила от 1 януари 2000 г. и който оттогава е многократно изменян. Заедно с него действат и наредби, издавани от финансовото министерство. Според чл. 11 от ВЗ пренасянето на парични средства в размер на 10 000 евро или повече или тяхната равностойност в левове или друга валута за или от трета страна подлежи на деклариране пред митническите органи.
Вероятно Джамбазки разполага с информация, че всеки един от участниците в канала пренасял малко под 10 000 евро.
Данните, които г-н Джамбазки представя, са много сериозни и трябва да бъдат предоставени на специализираните служби, отбеляза Томислав Дончев от ГЕРБ, визирайки и твърденията му за продължаващо купуване на гласове с хранителни продукти.
Ангел Джамбазки от Обединените патриоти, Томислав Дончев от ГЕРБ и Валери Жаблянов от БСП участваха в предизборен дебат.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 28 коментара

Анонимен
16/3/17 09:04

Кво купуване на гласове, това са били джобните на менте ходжата, които му пращат от туркията

Анонимен
16/3/17 09:10

Само пари ли??? Dз видях един Джанбаз.ин които водеше керван МАГАРЕТА и КАМИЛИ даже имаше опашат СЛОН без хобот.

Анонимен
16/3/17 09:18

Господин Джамбазки,от къде разбрахте,че парите са на посочения кадидат за народен представител.Върху банкнотите името му ли пишеше.

Анонимен
16/3/17 09:30

Ей достаджии които правите коментари в полза на тази долна партия дост и които вие защитавате тези индивиди сте големи ялакии и шмекерета и за собствени изгоди продавате интересите на народа ни и държавата. Не разбрахте ли че ние турците рано или късно ще им сложим края на вашите агенти и бивши комунисти от дост. Мястото им е в съдебната зала пред съвестни съдии и прокурори които ще могат да ги осъдят и отнемат всичко крадено досега. Също така на тези избори държим да видиме и разгрома и разпада на партията на Касим дал които продадоха интересите своите симпатизанти за собствените си интереси и които са ЛЪЖЦИ и лъжат открито че уж техни симпатизанти са ги натискали и ги принуждавали да се обединят с местанчо когото го псуваха и плюеха навсякъде че е бил агент павел. Интерес от това обединение имат хората от първите редици на нпсд които само стоят пред фейсбук и интернет и гледат винаги как да гушнат парите до които могат да се докопат когато днес виждаме ЯКО НАВСЯКЪДЕ КАК СИМПАТИЗАНТИТЕ НА НПСД ПСУВАТ И ПРОКЛИНАТ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ И КОИТО МЛАДЕЖИ И СЪВЕСТНИ ТУРЦИ СЕ ОТДАЛЕЧИХА ОТ ТАЗИ ЛЮБОВНИЦА ВРЕМЕННА НПСД НА АГЕНТА ПАВЕЛ

Анонимен
16/3/17 09:33

Какви са тези хуморески бе господа, вие ако не сте видяли 10 хил евро на едно място кой ви е крив. Да няма да дойдат хората без джобни пари. Къде са фактите кои са лицата, само паранои размножавате и нищо повече. И да си късате най-интимната си част промените са неизбежни.

Анонимен
16/3/17 10:06

Сега е ред всички българи в областта да гласуват за ДПС за да се спаси България от ислямската партия ДОСТ.Или поне тези които не знаят за кого да гласуват, нека да гласуват срещу ДОСТ.Сега или никога България има нужда от вашите гласове за да я има.ДОСТ влезе ли в парламента, ще изпълняват заръките на Ердоган и ще работят срещу държавата и независимостта ни.

Анонимен
16/3/17 10:15

Змията е най опасна когато умира диктаторчето е изолиран от всякъде и с хаотичните си действия иска да усложни и нашият живот не се подавайте на провокациите му и не залагайте на куци магарета

Анонимен
16/3/17 10:16

Ако за бандитите от ДОСТ 10 хиляди евро са джобни пари, какво да кажат обикновените ,по-възрастни турци в България, които като видят 300 лева на куп се радват като деца!За кого работят хаирсъзите от ДОСТ-за обикновените български турци, които едва връзват двата края или за ислямистите на Ердоган, които им плащат богато, за да предават родителите си турци в България, както и родината си България!Голямо текме ги чака Местановци на 26 март-нещастни политически ураспии !

Анонимен
16/3/17 11:13

16/3/17 09:18 Сумите над 10 хиляди евро, които не се декларират при преминаване на ГКПП-та, въпросните лица се разпитват и се привличат под наказателна отговорност, според НК на Р. Вългария това деяние се счита за престъпление. 100% е вероятно хората на Шами да са изпели от къде и как са получили парите.. Така или иначе дори върху парите да не пише Шами, на разследващите органи точно това им е работата да разнищят случая...

Анонимен
16/3/17 11:29

А помните ли Рашит Рашит черния гей защо бе изгонен от ДПС и предаден на прокурор. Рекетираше кметове, че имал записи и като не го оставят да зарежда с фалшиво гориво училищата, щял да ги пусне. Сега станал мъжка секретарка на агент Павел. Ха познайте колко от парите, които идват от Турция ги краде.

Анонимен
16/3/17 11:35

РОДОПИ ГОЛЕМИ ЕРКЕЦИ СТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ДОСТ, НО СЛЕД 26 ЩЕ СЕ КРИЕТЕ КАТО МИШКИ

Анонимен
16/3/17 11:35

РОДОПИ ВЕЧЕ СТЕ В ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА ЕРДОГАН

Анонимен
16/3/17 11:36

ГОЛЯМ СТРАХ ВИ Е ОБЗЕЛ

Анонимен
16/3/17 11:49

Защо не си зададете въпроса по време на чие управление беше регистрирана ПП ДОСТ.Кой от чие име носеше поздрави на Ердоган?.От нас обикновените хора не зависи нищо.България е продадена от българските управници.Да се учим от Холандия.

Анонимен
16/3/17 13:56

Почти всеки се връша от запада със 10000хил евро.

Анонимен
16/3/17 14:18

ste kupiyat bedna bylgariya da znaete

Анонимен
16/3/17 15:51

Достаджии започнаха да заплашват и Родопи24 какво щял да става след изборите ..мамка ви мръсна продадена курвенски чеда на продажници. Ние съвестните турци държим Родопи24 да ви предаде на прокуратурата относно отправените заплахи по коментарите им и да информира обществото по случая

Анонимен
16/3/17 15:51

Достаджии започнаха да заплашват и Родопи24 какво щял да става след изборите ..мамка ви мръсна продадена курвенски чеда на продажници. Ние съвестните турци държим Родопи24 да ви предаде на прокуратурата относно отправените заплахи по коментарите им и да информира обществото по случая

Анонимен
16/3/17 19:40

Първо тебе ще те оправим после Родопи не се безпокой Ердоган идва

Анонимен
16/3/17 20:12

Треперете идваме

Анонимен
16/3/17 20:37

Какво постоянно плюете ДОСТ, други партии няма ли,защо не плюете ГЕРБ, които съсипаха държавата,но да знаете, колкото повече плюете, толкова по-силна става ДОСТ.

Анонимен
16/3/17 21:38

Ostawete da razdadat malko pari na horata.

Анонимен
16/3/17 23:20

До 19.40
Ей продажник мене няма как да ме оправиш нито силата ти нито умът ти може да ти помогне на това дето си въобразяваш и се каниш. Аз съм си Турчин но не съм продажник и гъзолизец и най важното никога не ме е бил страх от курвенски чеда като теб. Ердоган може да дойде на власт защото го направи с много усилия и труд и отдаде живота си за народа и за целите си и не е с мръсно минало не е предател на народа или държавата си и най важното sizin gibi orospu çocuğu değil halkını asla satmadı ve sizin gibi yalakalik yapmaz onun bunun KANCIK KÖPEĞİ DEĞİL мастията ти с мастия тръгнал си да ни заплашваш амъна кодуму ороспу чоджуу

Анонимен
16/3/17 23:33

До 20.37
А бе ти ахмака ти ахмак за себе си акъл нямаш тръгнал си на народа акъл да раздаваш кой към кого да плюе. Малоумнико на вас не да ва оплюват и като дъжд да се напикаят върху вас предателите и ялакиите ведно с бившите комунисти шалварорезачи на турците и днешни достаджии дето се правите ярабби шюкюр ще кажете. Заради вас вашата предишна партия дпс се за мириса защото всички предатели и душмани на турците през възродителния процес бяхте в дпс а сега като ва шутнаха от дпс станахте дост и по националисти турци от нас турците, майка ви продажна и остатъчна от комунизма долни копелета. .вас само новото пококоление от младежите ша ва оправят и ше ви го турят от всеки шут

Анонимен
17/3/17 02:11

Zasto se strhuvate ot partiya koyato ima edva05% elektoralna potkrepa ?


Анонимен
17/3/17 09:20

23,33 МНОГО СИ ЕРБАБ ПРЕД КОМПА, МАЙ САМО ДА ПСУВАШ СИ СЕ НАУЧИЛ,НО НА 26 ЩЕ ВИДИМ КАК ЕРДОГАН ИДВА И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ КРИЕТЕ КАТО МИШКИ

Анонимен
17/3/17 14:36

До 08.20
Ей курвенски чеда недоносени както ва наричат вас предателите на турците вас ялакиите и гйотверените на бившите комунисти и шалварорезачи на турците. да знаете 1 че ние никога не се криеме като вас пред или зад компактове както си го написал. Ние съвестните турци сме били и ще продължим да сме там където предателите могат да са и ще ва наказваме денят който ни се отдаде тая възможност ние не сме страхливци като вас и другарите ви.
Ей КУРВЕНСКО ЧЕДО НЕДООБУЧЕНО доколкото Ердоган запомни едно..
Ердоган не идва или не отива за някъде на 26 март и няма нищо общо с тази дата единствено вие ялакиите на ягента павел и няколко ялакии на Ердоган искат да му се подмажат НО НИЕ СЪВЕСТНИТЕ ТУРЦИ ЗАСТАВАМЕ ТВЪРДО СРЕЩУ ВАС ПРЕДАТЕЛИТЕ НИ И НЯМА ДА ВИ ДАДЕМЕ ШАНС ДОКАТО СМЕ ЖИВИ.
Ердоган дойде преди много години и го има отдавна а не както ти казваш че на 26 март щял да идва .Ердоган няма нищо общо с вас продажните гйотверени нито се надява на предателите на турците или на един бивш агент които сте много дребнички даже не сте и ПОД НАШИТЕ ОБУВКИ шмекерета долни.
Вие сте долни същества които не сте могли да постигнете нещо сами през живота си и само се криете зад по силни и сте им ялакиите за една бира и две кебабчета или за да уредите жените си или дъщерите си а вие самите да си играете кумара когато нежните ви полове ги лашкат тези на които им слугувате

Анонимен
19/3/17 07:07

до родопи защо не направите една анкета този джамазки Сидеров и симиеонов какви имоти имат по големи сараи имат от доган

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи