www.24rodopi.com

ДОСТ спря пътя на 10 етнически турци към българския парламент!? С гласовете на изселниците е избран един депутат от… Обединените патриотите

неделя, април 234коментара

Участието на партия ДОСТ на тези избори попречи единствено на ДПС, но всички останали партии са доволни, включително и Обединените патриоти, които блокираха граничните пунктове с Турция, за да не позволят на изселниците да дойдат за гласуват. Реално с гласовете на изселниците е избран дори депутат от Обединените патриоти.
Това става ясно от анализа на Гюнеш Лютфи, който е експерт по „Публична администрация“ и правене на избори.  Според лидера на ДПС в Завет, ДПС губи 10 мандата от участието на ДОСТ на тези избори. Припомняме, че обединението на партиите на Лютви Местан и Орхан Исмаилов спечели 100 000 гласа, които обаче са под 3 процента, и формацията остана извън парламента.
Пропорционално разпределени между 5-те политически сили, влизащи в Народното събрание, според анализа на Лютфи „гласовете – донори“ от ДОСТ се разпределят така: ГЕРБ взима 39 905, БСП – 33 219, „българските националисти“ – 11 078, ДПС – 10 980, „Воля“ – 5 068 гласа.
„ДПС губи 10 мандата, но Обединените патриоти и другите печелят. Гордейте се с това, достаджии“, посочва в анализа си Гюнеш Лютфи.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 34 коментара

Анонимен
2/4/17 08:08

100 000 glasa sa 7 deputata toq da si skysa diplomata

zaferiyus
2/4/17 08:23

zaferiyus е казал.
Някой олигофренчета гледат че на запада е сезонът на национализма и се включват в хорото. Но бъркат национализма с Расизма и Беззаконието. На Балканите са погреб които чака причина за избухване. Тези олигрофени не може вечно да използват Турското малцинство като жокер. България върви към икономически и етнически крах и Шизофрените които управляват страната подготвят почвата за жертва. Традиционната жертва е Турското малцинство, но този път ще има Откат. NAZDRAVE...

Анонимен
2/4/17 09:35

Това си е проблем на ДПС, който не засяга цялото общество така, че не е беда.

Анонимен
2/4/17 09:48

Като си турчин дльжен ли си да даваш гласа на крадци!

Анонимен
2/4/17 10:56

Iskahme da spred vsicki no nemojahme drugia Pat oste 10

Анонимен
2/4/17 11:08

Нпсд и дост и на другите избори никой няма да ги ебава. Тези мишоци ако имаха малко МОРАЛ И АКЪЛ НЯМАШЕ ДА СЕ СЪЮЗАТ С АГЕНТА ИМ ПАВЕЛ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ДО НЕГО КОИТО СЪЩО ПРОКЛИНАХА НАВРЕМЕТО ТЕЗИ ОТ НПСД .
ВИЕ нямате МОРАЛ и ДОСТОЙНСТВО затова вече и за вбъдище ЩЕ ГО ДУХАТЕ и Йок парламент за вами това ви го заявяваме ние СЪВЕСТНИТЕ ТУРЦИ които винаги ще сме против вас ПРЕДАТЕЛИТЕ НИ

Анонимен
2/4/17 11:20

Принципа на ДОСТ е 'не е важно аз да съм добре,по важно е ДПС да е зле'. Хич не е умно,ама такъв им м'атриала .

Анонимен
2/4/17 11:29

Браво на дост 10 крадци по малко

Анонимен
2/4/17 11:29

Целта на патрЕотите е изпълнена.
ДПС с по малко депутати,ДОСТ извън парламента.
С дейното участие на цялата държава и медии.

Анонимен
2/4/17 11:40

Не ДОСТ, а ДПС и Патриотие заедно направиха всичко възможно за да има по-малко представители на етническите турци в парламента. Стига сте лъгали хората, пишете истината. ДПС и Патриотите работиха заедно в секциите в Турция и попречиха на хората да гласуват.
В същото време няма как Патриотите да не са доволни. Те вкараха своите хора в парламента от листите на ДПС, а глупавият им електорат гласува за тези които разплакаха възрастните им майки. Фактически народните представители от ДПС в парламента не са 26, а по-малко.
95% от населението на област Кърджали е турско, а водач на листата не е турчин. Не ДОСТ, а ДПС ги възпря.
Стига сте лъгали хората Гюнеш Лютви, а се засрамете и осъзнайте.

Анонимен
2/4/17 11:40

ДпС никога не е била етническа а олигархична контролирана от Русия.Затова трябва да бъде погребана в политическите гробища.

Ръфкъ ага
2/4/17 11:56

Глупостта е тежка и нелечима болест,а предателството е генно заложено .
С тези две качества прогрес не е възможен !

Анонимен
2/4/17 13:28

С ДОСТ на Лютви Местан и ТОСТ на Орахан Исмаилов до тук..с продажници и шарлатани няма да тръгнат българските турци....какъв СРАМ и ПОЗОР са лидерите на DOST i TOST,да се помогне на фашистите с цял депутат

Анонимен
2/4/17 13:45

Чухте ли,че на достаджиите щели да им искат визи, когато влизат в Турция ! А в Русия щели да ги пускат отзад напред! Без визи. Само от племенничките на Местаня щели да искат визи - особено тази от митница Пловдив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
2/4/17 13:49

Следващият път още 10 ще намалят.

Анонимен
2/4/17 13:59

Нали ДПС не е етническа партия? Какво е това заглавие?

Анонимен
2/4/17 14:07

Никой не е предател, всеки си има глава на раменете си и разсьждава ,недейте тормози хората с вашите амбиции.Всеки вижда стандарта на ДПС лидерите на национално , регионално и местно ниво.Електората по вечето са безработни или за минималната заплата работят.

Анонимен
2/4/17 14:56

Лютви Местан ако беше изгонил Карадайъ или Доган тогава можеше да му се търси сметка
ДПС арчета търсете си сметка от вашия почетен вожд на пролетериата доган той изгони Местан и хората се събудиха от сън и си дадоха гласа
Вижте в Монтанско,Видинско и Врачанско ДПС имат повече гласове от Кърджали това какво означава или е купен вота или ДПС се е съюзил с АТАКА

Анонимен
2/4/17 15:36

Въобще,голям т_шак,се получи !

Анонимен
2/4/17 16:04

14:56. Нищо не ти се разбира от гаргите,като смисъл !

Анонимен
2/4/17 16:06

Дост мост, дпс мпс, герб мерб, бкп мкп, всичко е едно и също, плачат за една голяма народна тояга, даже бесило. Всичките са от един отбор, а бедния народ от другия отбор, кой както се уреди

Анонимен
2/4/17 16:41

Ако ДПС толкова се грижеше за етническите турци 100000 души нямаше да търсят алтернативата на друго място. Но пък никъде не пише,че като си турчин задължително гласуваш за ДПС нали ? Но изглежда освен на БСП демокрацията пречи и на ДПС.

Анонимен
2/4/17 17:51

Етнически турци или Атакистите Камен Петков и Слави Бинев ?

Анонимен
2/4/17 18:35

Kade e sega velikiyat spasitel na Bg tsar Simeon koito beshe doshal ot İspania..uj da spasi Bulgaria

Анонимен
2/4/17 19:24

Първо,,, Всички партии до един са боклуци егоисти,второ,,Защо сте толкова глупаци че се подвеждате толкова лесно,помислете си малко какви ви бяха най големите проблеми преди изборите,, да ви кажа,,,'беше ДОСТ ,, но това е много глупаво заблуждение на избирателите, има ли някой от вас да пише коментар за някаква дадена партия да е обещал нещо на безнадеждния народ който страда от най голямата беднотия в ЕС , кажете бе хора??? Знаете ли защо сте изостанали най много и защо няма развитие в страната ни,,?? Защото сте страшно много расисти мразещи турци.цигани гърци араби и най вече мюсюлманите,не забравяйте преди бяхте с ботушите, сега сте с Европата, но това не е никаква гаранция за безкрайно бъдеще както с русите не беше гаранция,, не бъдете прекалено много мразеща нация, защото сме много малка рибка в световните води, Изборите минаха беднотията все още продължава,а топката ДОСТ която ви дадоха да си играете и бяхте ангажирани през цялото време сега можете да вкарате автоголове,,

Анонимен
2/4/17 20:44

До1108 съвестния турччинн,ти си като миралай Тевфик от сериала

Анонимен
2/4/17 21:27

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕЦАКВАТ А.СИНАПОВ.

Анонимен
2/4/17 22:11

11.08 Мършляк и съвест на едно място не вреят

Анонимен
3/4/17 08:49

Няма подобно пропорционално преразпределение по тази система, т. нар. експерт се е объркал.

Анонимен
3/4/17 09:22

A Sega kolko sa sis turski imena deputati

Анонимен
3/4/17 10:47

С огромната мощна машина зад гърба си , щом ДОСТ показа такива резултати , не мога да си представя как ще е по-нататък. Край с тях. Никой вече няма да се занимава с тях и да им пуска безплатни автобуси ... на отиване .

Анонимен
3/4/17 15:38

Много добре се получи другите избори и дпс няма да влязат в парламента ! Амсалашките партий нямат място в България !

Анонимен
3/4/17 15:44

А защо смятате, че са спрени етнически турци. Или това е поредното подмазване на автора, нима в листите на ДПС за само етнически турци или вече ги имате за турци водачи на листи - Дилянчо, Данчо и много други ваши другари. Халал да се Ви!

Анонимен
4/4/17 15:48

Какво ме интересуват изборите ?
Всички изселници , които дойдоха тук са купени гласове ( плащането на билетите ) е точно от графата купуване и продаване на гласове. Не виждам никоя от тия партии да правят нещо . Аз съм българин и смело твърдя , че няма вражда между българи и турци , просто тия от горе гладните им се иска да е така , но то не е така . Нека ние като народ българи, турци и т.н. да сме заедно и да направим партия ,която да изпълнява нашите искания, а не на онези които са там някъде горе . Те не живеят с нашите проблеми, те не са наши приятели , те не мислят за нашето добро, те са ни врагове по - добре да ги няма . Аз съм равен с Мюмюн които си плаща данъците , мюмюн е равен с мен , които си плаща данъците.

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи