Отделно от кешовите плащания, управляващата партия в Анкара подпомогнала обединението с превоз на десетки хиляди изборни туристи, агитационни материали, концерти и други

На 20 милиона турски лири (около 10 милиона лева) възлизат кешовите плащания от Анкара на лица, свързани с партия ДОСТ, за изминалите парламентарни избори у нас. Това разкриха за 24rodopi.com източници от управляващата Партия на справедливостта и развитието.
Отделно от кешовите плащания, управляващата партия в Анкара подпомогнала обединение ДОСТ с превоз на десетки хиляди изборни туристи, агитационни материали, концерти и други.
Торбичките с храни с логото на ДОСТ и номера на партийната бюлетина, които бяха установени от 24rodopi.com в склад в кърджалийския квартал „Студен кладенец“, както и близо 100 тона продукти също били купени с пари от Турция, признават за първи път от Анкара.
Какво са пренасяли в предизборната кампаниядипломатическите автомобили на турското посолство в София и кой прави шокиращитеразкрития – четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/17 08:14

    Къде избяга ходжата не го виждаме в кърджали

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/4/17 09:24

    HORATA NESA TOLKOVA PROSTİ ZA DA GLASUVAT ZA LUMPENİ KATO MESTAN TE SA BEDNİ NO ZNAYAY KOY EVREDEN KOY MOJE DAPRODADE BILGARİYA THYAH NEMOJEŞ DA Gİ KUPİŞ S MAKARONİ LEŞTA İ DRUGİ KAKTO VTURTSİYA VTURTSİYA EDİN PAKET LEŞTA EDİN PAKET MAKARONİ İOLİYA İBEDNYAKA GLASUVA ZA ERDOGAN MESTAN İMA DAÇAKA NO NEOSTANA VEÇE KAKVO DA LİJE YAAAAAAA

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/17 09:49

    ne dost kupi glasovete na bednite ami dps plastase na avtobusnite glasopodateli dosli ot turcia

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/4/17 09:56

    Абсолютно вярно, във всяко село са дадени на по 30 семейства по 300 лв вечерта преди избори,да не говорим за храни,фиданки,носии и тн,огромен финансов ресурс и натиск на хората ,особено но служителите,които правеха снимки на гласа си ,а в Германия голяма част са при работодатели от Турция и са привикани за натиск

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/4/17 10:47

    Ония дебелия Исито Достаджията от Момчилград него да опънат сега да видим кои кво взел кои кво дал а?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/4/17 13:12

    Mnogo malko sa dali...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/4/17 16:18

    Видяхте ли Как се става милионер амуджи? Викайте ходжи "Той е бизим адам"! Някой направил в Гърция други Сараи с вашите нагласи Достове.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/4/17 21:32

    Ало,Цацаров.......ти четеш ли сводката на ДАНС на бюрото си ? Не може да не я четеш.Какво правиш тогава ? Ще вземаш ли мерки или не ? Искаш ние ли да вземем мерки ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.