Жители във „Възрожденци" са решили проблемите със съседи относно мястото за спиране на автомобили. Платили са си в Общината и две от паркоместата пред кооперацията са вече „техни". От местната администрация пък са поставили железни съоръжения, които не позволяват на други водачи да използват платената част от паркинга. Практиката от големите градове на страната явно намира и добро приложение в Кърджали. Наемът за паркомясто е 40 лева на месец, посочиха за 24rodopi.com от Общината. Досега обаче от платено място се възползваха единствено собственици на офиси и магазини.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/4/17 19:16

    Браво..много хубава идея на човека

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/4/17 19:48

    Плащам 170лв данък за колата и да ми искат 40лв, за да паркирам пред нас?!?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/4/17 20:15

    40 lv e mnogo.................

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/4/17 20:33

    Как се раздават местата?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/4/17 21:36

    В Германия плащам 20евро на месец....Вие си направете една равносметка?!?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/4/17 21:49

    те са предвидени за турците а не за българите така че не можем да имаме

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/4/17 22:19

    Разрешил си е човека проблема паркинга е пълен с гаражи няма място за колите това е бл.57 защо общината не взима такса и от гаражите тогава поне ще има парични постъпления към касата все пак нали земята е общинска

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/4/17 22:44

    След сигналите , които са подадени към общината за тези гаражи на паркинга пред блок 57 не се предприемат никакви мерки към кого трябва да се обърнем за разрешаване на този проблем.Някой ако знае да ни помогне молбата е от жителите на блока .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/4/17 22:53

    Алооо в нашия паркинг има поне 2-3 коли които са спрени от движение и си стоят там... вземете мерки за тия коли дето са спрени от движение и са паркирани на паркингите..
    и до всички инструктори научете " ШОФЪОРИТЕ" да паркират като гледам всичка са като араби в пустиня

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/4/17 22:56

    24 rodopi нека следващата статия е за гаражите които са поставени на паркоместата пред блок 57 за колите няма място пък и за децата горките няма къде да играят от едната страна са гаражите от друга страна колите за капак и новите кооперации

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/4/17 23:26

    Ami az kaqto plashtam 55 evro ...Sthlm

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/4/17 00:05

    и до това ниво ли стигнахме баси....да си плащаме и паркоместата пред блока.Как може таково безумие,не стига че плащаме данък за колата ...е вече направо да работим само за държава бУлгаристан братче бУлгаристан...турците са прави като ни унижават.Нява такава държава да като нашата да ограбва народа....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/4/17 07:38

    BRAVO KMETE JIV I ZDRAV.ZA VSEKI PROBLEM IMA RESENIE.PRESTANETE VE4E TURCI.BILGARI DA JIVEEM SPOKOYNO!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/4/17 09:23

    Общината да санкционира собственици на бракувани коли със свалени номера които с години стоят пред блоковете и заемат парко места .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/4/17 09:24

    Няма да вземат да изчистят бракуваните коли и да разчистят изсъхналите храси и да подравнат терена ,ами само пият кръвчицата на бедния народ ,
    Плащайте но след проверка на доходите от НАП

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/4/17 09:59

    Във Възрожденци живеят 3 пъти повече хора от колкото в центъра,само се строи ,една зелена площ не остана, един парк ,една детска площадка няма.....тъмни улици и дупки...Възровденци пак гласувайте!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/4/17 10:28

    незнам кой ще запълни изрязаните дупки по асфалта към възрожденци, трябва организирано да се осъди общината от шофьорите за нанесените щети по МПС. Или вече фирмата е получила хонорара за "запълнените" дупки

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/4/17 10:42

    Паркингите и от двете страни на обредния дом БЕЗПЛАТНИ.Цилия булевард пред Пощенска банка"нафрашкан" с паркирали коли БЕЗПЛАТНО.Ако обаче млад родител реши да разходи детето си в новия парк до пасарелката или дядо внучета си...хоп платен паркинг.Къде е логиката,питам всички "УПРАВНИЦИ"

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/4/17 10:43

    Паркингите и от двете страни на обредния дом БЕЗПЛАТНИ.Цилия булевард пред Пощенска банка"нафрашкан" с паркирали коли БЕЗПЛАТНО.Ако обаче млад родител реши да разходи детето си в новия парк до пасарелката или дядо внучета си...хоп платен паркинг.Къде е логиката,питам всички "УПРАВНИЦИ"

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен4/4/17 14:50

    Ами кмета не знае ли ,че като се строи блок се предвижда и паркинг.А те даже и паркингите превърнаха в жилищни сгради.Браво на момчилградския кмет там няма блок без паркинг.За улиците да не говорим кога ще оправят дупките от Възрожденци до Веселчани?Изрязани от 20 дена и така си стоят.Но всъщност те минаха изборите ....

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен4/4/17 19:06

    Да се санкционират собственици на коли спрени от движение.Стоят с години пред блоковете. Пред блок 60 вх. Б на паркинга стои кола без номера от 3 години и заема парко място .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.