Ученик измина 60 километра, за да… напуши с марихуана свой авер. Тийнейджърът от Кърджали се снабдил с дрога в областния родопски град, но заедно с още двама свои дружки се отправил към Неделино. Идеята му била да сподели тревата с приятелче в града, което също имало мерак да се „напуши”, разкриха за 24rodopi.com запознати с „пътя на дрогата”. Ритуалът а ла „лулата на мира” трябвало да се изпълни в двора на бивше школо в малкия родопски град. Тогава обаче момчетата попаднали на полицейски патрул, който извършвал обход в района. Пред униформените служители на реда З.А. признал замисъла си и предал 1,1 грама марихуана на полицаите.
Възпитаникът на елитно кърджалийско училище бе освободен от наказателна отговорност от магистратите в Златоград. Той обаче бе наказан с глоба в размер на 1000 лева за приключението „60 километра, за да се надрусаме с приятел”.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/4/17 09:42

    Те тъпаците и селяците нямат край ,тая тъпотия е до живот ...аман какви хора налазиха града ,ужасс!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/4/17 09:54

    каква дрога е тревата мамка му ? Нито пристрастява нито е вредна (напротив дори помага на хора със сърдечни проблеми) как може да сме толкова скапана държава че нещо което по света гледат все повече и повече да го узаконят ние правим точно обратното и не обръщаме внимание на истинските проблеми...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/4/17 12:46

    09;54 У даеба и наркомана ти гнусен.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/17 14:12

    Вие майтап ли си правите с това момче бе,голяма работа намерихте 1г и написахте 15 статии за него,смешници... Вие сте толкова простиии изкараѝте го Пабло Ескобар,защо не хванете тези които снабдяват града?!?! Пу да ви имам и смешната преса. Така ще е и след време ще разберете смисъла на коментара,половината град е зарибенн заради простата ни полиция,която гледа да не закача големите и чистят малките и много добре знаят кои са,но са полиц. мишки.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/17 14:43

    12:46 У даеба и необразования ти задръстен селяк. Я вземи да прочетеш малко по темата и тогава се изказвай.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/4/17 16:24

    Монката шъ са опраи.. евтино е...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/4/17 17:56

    12 46 pomiar mrasen

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/4/17 18:01

    14;43 Много подскачаш,наркоман умрял xaxaxa.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/4/17 13:59

    Глупендри, не искайте оправия в държавата щом и най-простите правила не се спазват и то от най-малките, кво остава за останалата сволоч?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/4/17 10:31

    Ууооуу, БРАВО на мвр че хвана поредния ученик с ЦЯЛ грам трева, само така мвр хванахте една от големите риби, дано бонуса си струва! И браво на родопи, раздувайте колкото се може повече, момчето е било с ЦЯЛ грам ,,дрога”, достатъчно да напуши цялата област... Браво браво...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.