В изпълнение на функциите и правомощията на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС), по противодействие на заплахи за националната сигурност, съгласно член 4 от Закона за ДАНС и въз основа на събрани от органите на Агенцията данни, по предложение на председателя на ДАНС (на основание член 21а от Закона за чужденците в Република България), турски гражданин е включен в информационния масив на нежеланите в страната чужденци, съобщиха от пресцентъра на ДАНС.
Причината е, че мъжът представлява заплаха за националната сигурност на страната ни.
Според събрана от органите на ДАНС информация лицето е извършвало дейности, създаващи антибългарски нагласи в райони със смесено население и застрашаващи единството на нацията ни.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/17 16:41

    Birol Bosfor! Marsh v Anadola

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/17 17:33

    Бахрито и Павката кога ще бъдат обявени за "Нежелани"?Имат си родина, където на спокойствие се агитира на турски, и се изповядва радикален ислям.Къде биха се чувствали по-добре?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/4/17 20:48

    Бирол много опасен, той касата на ходжата Шабанали, пере неговия пари.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/4/17 20:49

    Birol agent na Tika

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/4/17 15:02

    ТОВА Е АГЕНТ ПАВЕЛ ..ВЪН ОТ ОТ БЪЛГАРИЯ НО И В ТУРЦИЯ ГО МРАЗЯТ ИЗСЕЛНИЦИТЕ ЗАТОВА НЯМА КАК В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ТЪРПЯТ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/4/17 15:22

    Бахрито и Павката,кога са станали ислямисти.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/4/17 17:52

    До 17.33

    Ало Франция нещо си сънуваш че родината на агента Павел че е Турция но забравяш че ние асъл турците го мразим вашия ПРЕДАТЕЛ АГЕНТ ПАВЕЛ И ЗАТОВА НЯМА МЯСТО ЗА НЕГО В Турция затова ДРЪЖТЕ СИ ГО В БЪЛГАРИЯ НО АКО ВА ПРЕДАВА ТАКА КАКТО ПРЕДАВАШЕ И ПРЕДАВА НАС ТУРЦИТЕ ТОГАВА СИ ГО ДРЪЖТЕ В СТАРАЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО И ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ ГО МЕСТЕТЕ И В ПАЗАРДЖИЙСКИЯ ЗАТВОР

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.