„Татко, не ме търсете! Избягах от любов! Това беше мой доброволен избор“, казва изчезналата на 3 април 16-годишна Фатме Ашкън във видеозапис, който бе изпратен до 24rodopi.com. Обръщението на момичето е към родителите й.
Видеото е качено във Фейсбук преди около час.
„Аз не съм я отвличал, тя дойде сама. Ние се обичаме, не ни търсете повече“, това пък са думите на момчето, което е сочено от близките на Фатме за похитител.
Видеото с двамата влюбени  се появи малко след втория протест на жители на квартал „Боровец“ днес.
Ако до седмица 16-годишната Фатме Ашкън не бъде открита и върната на родителите си, ще се преместим в София – ще протестираме пред сградата на МВР. Това заявиха протестиращите от квартал „Боровец“, които се събраха на Кръговото кръстовище в района на пазара в Кърджали.
Припомняме, че поводът за демонстрациите вчера и днес бе изчезването на 16-годишната Фатме Ашкън. Според баща й момичето е в неизвестност от 3 април.
Според неофициална информация, похитителят на тийнейджърката е 23-годишният Максун.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/4/17 15:03

    Anladınız mı kayı
    Bıra gel vednaga olmarı bu işle

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/4/17 15:08

    Pilici ateşe vermişle buna çıkmışlar prototestira yapmaya

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/4/17 16:11

    siz kendinizi ni sananiz her gec sizi bulcakla o zaman gorusunuz basiniza neler geliyor

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/4/17 18:26

    Birbirilerini seviyorsalar aileler bir araya gelip anlassinlar ! Yangina korukle gitmeyin ne fardasi var ? Sadece oglanin konusma tavri pek tavsiye etmedigim bi sekilde BEGENEMEDIM . Cokta umrumda sanki konusmalarindan 😀

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/17 18:37

    Bu kızan 100 de 100 narkoman
    Tipi otçu gibi

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/17 19:57

    Riba qde pri okaseto...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/4/17 07:13

    Ало, админа, какви с тези жоментари на небългарски език в българска медия????

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/4/17 09:00

    Заради тези роми ние турците се патим.Преди седмица се върнах от САЩ и там имаше 3 семейства цигани ,коите се правеха,че са турци .Какъв турчин си бре ананколу виж си венците, виж си очите блестят като копчетата на асансьора .Като попадна в някоя компания където има българи и те мислят,че ние турците сме като тези циганете и не са така дружелюбни .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/4/17 09:04

    Защо мразя циганите ли защото се правят на турци.А най-много мразя калфин/НАРОЧНО МАЛКИ БУКВИ,ЗАЩОТО Е ДВУЛИЧНИК/,същия той не еба майката с неговата социална политика .Точно заради този калфин ромите се увеличават с бързи темпове.Заради калфин моите деца не взимат децки помощи .Точно днеска се моля на аллах и на господ всички като калфин господ ттях да ги накаже с най-лошото.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/4/17 11:25

    otkade na kade ve bilo turcin tisi selqnin

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/4/17 23:40

    това е любовта никой не може вече да ги раздели за винаги

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.