Националният съвет на ПП Алтернатива за българско възраждане (АБВ) прие решение за развитието на партията и нейните цели през следващия политически сезон.  Предвид поетите пред обществото ангажименти, както преди, така и по време на кампанията, делегатите на форума решиха приоритет за политическата сила да бъдат работата за промяна в избирателната система на страната и недопускане на вмешателство на външни сили във вътрешните работи на България, съобщиха за медиите от АБВ.
Във връзка с решението НС на АБВ, бе възложено на Изпълнителното бюро на партията  да организира  следните инициативи:
1.         Да бъде инициирана гражданска подписка за законови промени, предвиждащи забрана за гласуване на български граждани с двойно гражданство в страни извън Европейския съюз, в които е забранено двойното гражданство;
2.         Да започне широка дискусия с политическо, експертно и академично участие по цялостната нормативна уредба, свързана с изборния процес.
По време на заседанието на НС на АБВ бе решено и партията да създаде политически институт за подготовка и обучение на кадри.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/4/17 18:43

    Първанов нали беше преизбран с гласовете на изселниците

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/4/17 18:56

    Ето това е ганьовска демокрация.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/4/17 19:48

    Първо подписка за забрана на фашистките партииии които насаждат етническа злоба,омраза и вражда...гласуването на Всички Български граждани е дълг и няма значение кой къде е,в ЕвроГейския съюз или в Аляска

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/4/17 20:28

    19:48 колегата е много прав първо да се събере подписка за тези фашисти които разделят хората

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/4/17 20:55

    Това двоините граждани да нямат право да гласуват извън ЕС е добре но и тези които гласуват в страната или извън страната при гласуване да си попълват трите имена и адрес пред комисията така ще се види кой владее езика и кои е посещавал училище поне до седми клас.Това е и начина родителите от етносите да карат децата си да учат че да имат право и да могат да гласуват.Не е нужно да се дават пари за закуски и детски и пак да не ходят да гласуват.Трето партиите да се изписват цели и да няма номер на партията да видим как ще се ориантират когато немогат да четат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/4/17 21:11

    ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО - КАТЪР,МАГАРЕ ХА,ХА,ХААААА....

    ОтговорИзтриване
  7. zaferiyus1/4/17 21:22

    zaferiyus Казва. Какво можем да направим на следващите избори. На всеки е ясно че секциите в Турция ще са под 30. Правиме Парелелни избори и до всяка секция отваряме по 10 секции наши и Поканваме Международни наблюдатели. Възоснова на резултатите от Турция и Чужбина искаме признание от ЦИК, Президента и Временното правителство. Ако не зачитат изборите правиме Временно правителство в Турция която почва да работи паралелно на Българското. Така става ШАХ МАТ. Ще има държави и Организации които ще признаят Временното правителство.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/4/17 22:55

    ДАНС веднага да се самосезира за коментара на този зафериус! Вижте го наглеца какви ги пише! Ей, малоумник, никой не те спира отивай да живееш в Турция щом смяташ, че тук някой те лишава от правата ти! Ние няма да позволим мюсюлманите да диктуват правилата на живот и устройство в Република България! Вкарай си го в кухата кратуна веднъж завинаги!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/4/17 00:07

    Niye muslumanite sista nyama da dadem da ni tipcete povece ednopavie stom ednokvo plastame danacite v drugi zapadni darjavi sme po ravnopravni rodnata bg

    ОтговорИзтриване
  10. zaferiyus2/4/17 03:22

    До 22.55.
    Горенаписаното не е изпратено от zaferiyus. Но всяка стъпка до отнемане на права води до Контрамерки. Не може България да стане обект на РАСИЗЪМ и Светът да наблюдава тихомълком. В момента е ясно че България върви към икономически крах и се търсят жертви. България никога нищо не е спечелила от решение срещу Турското малцинство.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/4/17 07:44

    A posle ko praim

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/4/17 09:33

    Решението на целия проблем е едно: Отнемане на двойното гражданство. Да ви видим тогава, киртици, как ще обикаляте Европа. Ходете си при великата турция, на която времето и е преброено вече и слагайте фереджетата. И повече никога в България. Видя се какви са ви мераците за тази територия, лицемери долни. И на всичкото отгоре продължавате права да ми търсите. Спрете да си плащате данъците тук, хвърлете си гражданството и изчезвайте в турция. Ви не сте българи.

    ОтговорИзтриване
  13. zaferiyus2/4/17 10:49

    ДО .
    Анонимен 2/4/17 09:33
    СПОКО при такъв вариант България ще загуби около 600 000 дела в между народния съд, само разходите по делата ще е над 7 милиарда евро и над 190 милиарда долара обещетения трява да плати. Плюс това Турция може да даде временни паспорти на двойните граждани което ще доведе до Нищожно всяко решение в тази насока. ЕВРОПЕЙСКОТО законодателство е над Българското, няма да мине номерът.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/4/17 12:30

    През 1989 година изгониха брутално българските турци насила и още същата година крадливата и корумпираната българска държава фалира и до ден днешен винагииии с турците се оправдава....Иван,Бойко краде на поразия и лъже маме и после винаги турците им са виновни.не става така

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/4/17 12:39

    Хайде, махайте го вече двойното гражданство.От къде на къде ще ми седят на два стола.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/4/17 14:04

    12.39ще седят на три стола ако искат а ти сядай от трьн на глог...!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/4/17 19:31

    За какво ви е това двойно гражданство. Нали ви е срам от България. Нали Турция ви е родина, все пак се наричате турци, нали така. Освен това все против българите и България говорите и действате. Оправдавате се с един възрдителен процес, който беше проведен от самите вас. Да не би ние обикновените гражданите да сме го извършили. Освен това все за права говорите. Назовете няколко права, които са ви отнети. Поне няколко, не всичките. Нима няма турци, които работят в държавни администрации или полицията, или във армията? Какъв ви е проблема, не мога да разбера, че все недоволни ходите. Най-паралийските фирми в града са на турци, кмета ни е турчин. Кажете ми сега, кои точно права са ви отнети. ако не можете да назовете няколко, то тогава определено излиза, не сте репресирани, а нагли. И то толкова нагли, че на момента трябва да бъдете изгонени от България за неуважение към държавата и това, което тя прави за вас.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/4/17 21:31

    Зафериус, ти си страхливо куче, лесно се пише коментар анонимен. Отиди в Турция и живей щастшиво, прави си правителства там... ама ти освен, че со стрхливо псе си и много тъпо, никой няма да признае подобно нещо, ти сънищата ли си разказваш тук? Баси м тъпото парче

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/4/17 23:51

    komentarite sa na umacite , oti nemat dvoino grajdanstvo i zlobeqt

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/4/17 07:56

    19.31Пьрво не ни е срам от Бьлгария второ и трето всичко е фантазия в националистичната ти глава....!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.