www.24rodopi.com

Вижте какво казва Есил Дюран за Доган, Ердоган, предателите, забрадените жени в Турция и... кой уби Левски

неделя, април 927коментара

„Не искам наградите на "Пайнер"! Искам да съм любимката на Доган! На мен ми е интересен разговорът с човек, който е толкова ерудиран. Имам нужда от човек, който да е мой коректив. Често си говорим за любовта. Той казва, че човек трябва да бъде в много добри отношения с душата си. Той е човек, на когото мога да вярвам. Много партии ще си отидат, много хора ще минат, но той ще остане в историята. Той е влак, който се движи стабилно“,  заяви Есил Дюран пред камерата на Мариян Станков - Мон Дьо, по Нова телевизия.
"Той е оригинал!", не спря със суперлативите си певицата, пише агенция „Пик“.
Тя направи и коментар на отношенията ДПС - ДОСТ: "С появата на ДОСТ движението стана по-ясно и тогава патриотичното излезе наяве. При ДОСТ всичко е въпрос на его - хора, отъркали се о властта. Без никакъв проблем минаха от другата страна и станаха предатели! Имах много кратък разговор с Доган и му обясних - на нас ни трябват депутати за българския, не за турския парламент. Уважавам турската музика, обичам я, но не обичам никой да ми тършува в къщата! Когато гледах репортажите в деня на изборите, един човек каза, че гласува за Реджеп Тайип Ердоган! Това означава, че има намеса на чужди интереси!".
Певицата си спомни нейната "щура, готина леля", която живее в Турция и преди е ходила с къси поли, а днес е забрадена с кърпа. "Учудвам се много как Европа не взима никакво отношение! Този човек трябва да бъде хванат в крачка, да бъде озаптисан", заяви Есил.
Тя допълни, че е от "поколението на компромиса". "Пеели сме за какви ли не хора, само и само да изкараме някакви пари. За Ерджан Рашид - Роко съм пяла. Той се беше фиксирал върху моя образ. До ден днешен пътувам с моя приятел Борис. Веднъж бяхме при Роко. Изведнъж той побесня, насочи пистолет срещу Борис, превъртя! И тогава си тръгнах, очаквах гръм след мен. Но не ме гръмнаха", спомни си певицата.
Есил коментира, че "посаждането на зрънцето на омраза у малките деца е жестоко". "Синът ми се е връщал разплакан вкъщи след час по история и ме е питал: "Мамо, вие с баба ли убихте Васил Левски". "Ние с баща му Борис сме много шумна двойка и не си спестяваме нищо. Аз мога да му кажа, че съм харесала един мъж, той да ми каже: "Видях едно жестоко маце". Аз искам на него да му е хубаво, любовта не означава да те имам само за себе си, да те затворя в своята прегръдка и да те задуша", сподели Есил.
"Нашата религия с Борис е музиката. Да си забулен и затворен - това ли е религиозността? Харесвам тялото си, искам да го показвам. В същото време не харесвам християнството... Вярвам само на музиката", заявява Есил Дюран.
На въпроса "Ако беше Аллах, какво щеше да кажеш за Есил Дюран", тя отговори: "Разби ме просто! Може би би казал: "Защо не се осланяш изцяло на мен".
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 27 коментара

Анонимен
9/4/17 12:26

Нямало е никакво Левски!Всичко е художествена измислица!Както гледайки ,за пореден път ;Под игото;,някои мислят ,че е документален филм!!!

Анонимен
9/4/17 12:28

Голяма новина браво открили сте Америка. Есил пък коя е една циганка.

Анонимен
9/4/17 12:28

Жена без религия

Анонимен
9/4/17 12:31

BALGARITE UBIHA LEVSKI ELI

Анонимен
9/4/17 12:47

Много си е добре жената във всяко отношение, завистници тъпи. Вижте какво е постигнала тя, вижте сега и себе си или жената до вас. Не може да й стъпите на малкото пръстче, това е жена с мнение и не се страхува да го каже в прав текст, идиоти прости.

Анонимен
9/4/17 13:14

Тая била пълна откачалка....

Анонимен
9/4/17 14:18

Добре,че имаше избори иначе беше в залеза си..откриха америка :)

Анонимен
9/4/17 14:37

Питам я защо мрази християнството това също е агресия за какъв мир и свобода говори тази объркана жена. Какво и пречи християнството а защо накрая се осланя на исляма тука има задкулисие таково каквито са във всички мюсюлимани май. Хбаво и много суперлативи за Дган изненада от леля си че се е забулила и от всичко това нищо чевек неможе да разбере каква целта на нейното обръщение.Мила Есил ако обичаш България и делото на Левски върни лентата назад и виж твоите сънародници във рремето на соца как се изевяваха във властта а не да се капсуловате в етническа партия. Мястото на всички български турци е да мислят за държавата в която живеят и намерят идеи предложения за напредък във всички български партии тогава ще ви вярваме.

Анонимен
9/4/17 14:38

Нямаше ли друга "НОВИНА"

Анонимен
9/4/17 15:00

Znae si interesa

Анонимен
9/4/17 15:07

Някои гледат горе и си виждат само горните си части покрити с грим когато долните им части са си станали на парцали.те за себе си мислят че са си непостижими за за всеки мъж и за тези които не им плащат сумата която очакват НО НЕ СЕ ПИТАТ ДАЛИ СА ЖЕЛАНИ ОТ ВСЕКИ МЪЖ ТАКА КАКТО ЕРДОГАН БИ ГИ ОТБЛЪСНАЛ СЪЩО КАТО ПАРЦАЛ В КОША ЗА БОКЛУКА С ВАКУМЕН КАПАК КОЙТО ДА НЕ ИЗДАВА МИРИС СЛЕД ИЗХВЪРЛЕНЕТО. Дори и котката казвала МЪНДАР на това което не може да достигне е турска поговорка затова оголилата се ще трябва да се задоволи с Доган защото СУЛТАНА НА НАС ТУРЦИТЕ Е СПЕЦИАЛЕН И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА СИ ИМА ХАРЕМ ДОРИ И С НАДУТИ СЪС СИЛИКОН ОГОЛЕНИ ИНДИВИДИ. И МЮЗЕКИТО СЕ ПРАВИ НА ИЗДАТЕЛ НА МЕДИЙНИ ИЗДАНИЯ НО РОДОПИ24 Е ПО НАПРЕД С МАТЕРИАЛА.О ЮУЗДЕН АМЕДИНКИНИ АЛ АМА РЕДЖЕБИНКИНЕ УЗАНМА ГЮЛЮМ ЧЮНКЮ БОЮУТЛАРЪ ФАЗЛА ГЕЛИР ВЕ САНА ОКШАТМАЗ БИЛЕ СУЛТАНЪМЪЗ РЕДЖЕБ

Анонимен
9/4/17 16:02

Този човек трябва да бъде хванат в крачка, да бъде озаптисан", заяви Есил.
Ами някой друг или друга каже същото за нея аджаба дали ще и хареса?!

Анонимен
9/4/17 17:45

Ясно е само едно !!!тя е неверничка, всякакви изказвания може да се очаква от нея, Самият Доган също е неверник, вероятността да си направят комплименти е много нормално,,

Анонимен
9/4/17 18:23

Aloo Haskovliykee ti pak za kakva se mislis? Turskite pesni mnogo falsivo gi pees.

Анонимен
9/4/17 18:25

Ах бе мадам, познавам майка ти, по-добре се покай, той Доган те използва само...

Анонимен
9/4/17 18:41

Бившето(Настоящото) ДС и на нея и промиха мозъка, но след 1989г. Инак щеше да види Консерваторията през крив макарон! Ако Живков не бе забранил турския език, религиозното обучение и езана в хасковските джамии през 1974г., певицата нямаше въобще да се изненада от езана на мюезина в Истанбул. И се кланя на Доган, защото си мисли, че той е идол, ама не е! Доган направо попадна в небрано лозе със скандалните си изявления за протурските, прозападноевропейските, проамериканскити и проруските си ориентации през годините! Само за едно е права, че учебниците по българска история касаещи Османската империя нанасят нопоправимо голяма травма на детската психика и посаждането на зрънцето на омраза у малките деца е жестоко! Западноевропейските страни като Германия, Франция, Италия, Испания и т.н. са си решили проблема по много цивилизован начин и там такива жестоки травми върху невинната детска психика просто няма!

Анонимен
9/4/17 18:44

поредната от сарайните певици
не се доверявай на доган той още първия път ще те изхвърли ако вече не си бита карта девойче

Анонимен
9/4/17 18:48

Есил политиката си е политика на митинг концерта ти в Крумовград имаш само десетки общински служители защото пееше плейбек а на концерта на ФАРУК ЙЪЛМАЗ на пазара имаше над 1000души защото пееше на живо
направи си сметката остави ДПС и ДОСТ дали те обичат хората или не

Анонимен
9/4/17 19:31

tazi kifla znae viobshte za kakvo ide rech,pilna bozadjiyka, shte vidi lelya si ot istanbul prez kriv makaron veche,kakto vprochem i mnogo ot kotilyata na dupiseto.

Анонимен
9/4/17 20:16

Senı gidi seni fındık kıran.Yılanı delinden çıkaran....

Анонимен
9/4/17 22:02

Простачкааааа. Теб какво те интересува коя се е забрадила и коя не. Нали подкрепяш движението за "права" и "свободи". Тогава защо се бъркаш в нечии работи бе кифффлааа. Всеки е свободен в своя избор. Ти гледай себе си долнннаа!!!

Анонимен
9/4/17 22:37

vajnoto e 4e si sexi be gulum.Drugoto e bosh laf

Анонимен
10/4/17 08:13

Браво, жената смело и откровено си е казала мислите.Нали сме демократична държава, а ДПС е : - подчертавам " единство в многообразието " и нейното място като свободно мислещ човек наистина е в ДПС.А що се отнася до това - кой какъв е, няма напълно идрядни / безгрешни / хора, тези които работят винаги могат да сгрешат. Нека да плюят по нея тия които са безгрешни.

Анонимен
10/4/17 12:41

Пр прос от турския народ няма вервайте ми!


Родопи ще наложат цензура ама карай все пак е Демокрация Демокрация!

Анонимен
10/4/17 15:45

Специално тебе те познавам от Хасково и те знам от какво семейство си добре,че един будала се намери да те вземе и да му родиш,друг от турците кой ще та ..... Сметкаджийка,ако пееше за друг партиен лидер и той щеше да бъде готен за тебе.Грозотия да имаш безплатен концерт пак няма да дойда!!!

Анонимен
10/4/17 20:10

Защо само омраза бълвате бе хора не виждате ли докаде стигнахте а всъщност доникаде не стигна държавата за 27 год.Защото освен да се плюете и да мамите еврофондове и да се чудите от къде да изкарате пари без да работите друго нищо не правите.Този ум го впрегнете за доброто на тази държава ама къде у вас това сърце завистници.

Анонимен
10/4/17 22:07

До 12:41 путка майна слушай , недей говори от имате на всички турци, че са прости, може твоята майка да е забременяла от някой си арменец или кюрдин затова можеш да коментираш спокойно срещу турците, питай моля те на майка ти, иначе те харесвам като джентълмен ама не добре така!!!!

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи