Трудовите инспектори започват масови проверки по строителните обекти в Кърджали. Те са разпоредени от Главна дирекция „Инспекция по труда" и ще обхванат цялата страна. В сектора се отчитат и най-честите нарушения на трудовото законодателство, както за работното време, така и за личните предпазни средства.
Проверките ще обхванат не само новостроящите се сгради в региона, но и жилищните кооперации, обхванати по Националната програма за енергийна ефективност.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/4/17 16:40

    НА СКЕЛЕТИТЕ В ДЖЕБЕЛ ВИСЯТ РАБОТНИЦИ БЕЗ КАСКИ И ДОГОВОРИ И ЦЯЛ ДЕН ПИЯТ БИРА.ТОВА ПОЛОВИНАТА СА КМЕТОВЕТЕ НА СЕЛАТА ДЕТО НЯМА ХОРА .ЩЕ ИДВАТЕ ЛИ ДА ПРОВЕРЯВАТЕ НА ТЯХ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/4/17 18:56

    Ганьовски проверки, измишльотини и кандърми! Пълна анархия и безхаберие! Диващина и нищо друго. Инспекция ли? Да се затварят всички инспекции в България. Безполезни са. Не нужно харчат народна пара. Хиляди готованци. Направиха саниране,далавери, крадене в цялата област преди месеци. Някъде още продължават. Други чакат своя ред за големия и малкия пай.Строят мостове, магистрали, блокове. И всичко е окей. Още от стаите /канцелариите/ си/ като напускат инспекторите всички строители от долу до горе се предупреждават, че ще има проверки. Формално всички оглеждайки се, ослушвайки се слагат пластмасовите корита. Чакат сигнал и тревогата като отмине няма каски, няма нищо. Ганьо отчита, че десетки са излезли на проверки, че стотици са проверени, тук таме са актували, яли, пили, срали и хиледарките за кльопане за готови. ГЕРБ са работили много добре! И затова ще ни управляват диваци още четири години!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/17 22:04

    Много скоро очаквам да се случи непоправимото, кой ли строителен работник ще си замине от този свят? Проверките ще минат и заминат, но какво от това.Строи се от днес за утре, бързат да предадат обекта да вземат парите и настъпва цирка. Строител ли е не ми го хвали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.