Простотията се приема за сила, образованието за глупост.
Това разбрах, скъпи съграждани от коментарите под моята публикация, с която изразих моето собствено мнение за ставащото в Кърджали и в България и великите мисли от ДОСТ. Няма как да пречупя душата си и да замълча, още повече след заплахите и заканите, които получих на лични съобщение.
Мнозина продължават да бъркат безвкусната провокация на обидите със свободата на словото, а откровената простащина – с творческа дързост. Имбецилите в Кърджали и в страната не знам защо възприемат себе си като промяна на статуквото. Такива хора свеждат политиката до примитивна подигравка и пошла пропаганда, смятайки, че е „ентелигентно“ да напишеш нещо обидно за някого. На каква висота е един „ПРОЕКТ“ след като от профила му във фейсбук се бълват гнусни и неверни глупости. ДОСТ-ове, това нали значеше приятел? Чий приятел?! Всеки, който иска може да види как един след друг изригват коментари от профила на партията, а после и от нейния председател в Кърджали…това е политическа формация в България, според която само с нея страната ни ще влезе в демократичното семейство на Европа…а всъщност е силова групировка от зората на 90-те! Ще ми откъснат крайниците, ще ми счупят главата, ще намерят семейството ми… това са само част от личните съобщения, но най- най- …ми допадна „Кучко ще те открием“ – да ви кажа честно, кучка ще стана, но не вашата! Щом говорите за демокрация, ще търпите и свободата на словото, когато искате да влизате в голямата игра, ще търпите и интелигентните, дори и да имате морални проблеми със себе си, заради класовата разлика в умовете ни…!Хайде да спрем с клишетата – колко съм тъпа, колко съм фалшива…защото по дяволите, ами то вие сте такива… с една публикация от гражданин вие изпаднахте в дълбок амок и не спряхте да плюете и даже се родиха от вас опити да разсъждавате, преписахте тълковния речник, очевидно Вашата „ЕНТЕЛЕКТУАЛНА“ смяна е била в почивка, иначе дост-професорите щяха да сглобят нов българизъм!
Във всеки случай обидите към мислещите са нищо друго, освен варварщина, която претендира, че е актуална, но не е. Въпреки че истината уязвява, търси слабите места, подиграва им се, даже издевателства над тях, тя е пътя, който възпитава. Ще възпитава ако има какво, ако има база, една основа, върху която да се гради. Вие уважаеми изпаднахте на дъното на демократичността, на политиката и на обществото…защото си позволихте да сипете хули, да мислите, когато не можете, да заплашвате, когато някой казва неговата истина, вие нямате работа и не говорите с хора, а се криете и самонавивате през няколко профила в социалните мрежи. Жалки сте! Вие детронирахте истината и свободата, а на тяхно място със сила настанихте увъртането и лъжата. Липсата на капацитет за отговор към отправената истина е Ваш проблем, не го насаждайте и на другите! Хайде да Ви е наслука умуването!
Айлин Мюмюн,

Кърджали
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/4/17 17:44

    Аплодисменти госпожо(це) Не падайте на нивото на недорасли гамени,неуки бабаити ,неграмотни олигофрени които само могат да ви завидят за изразената позиция написана на правилен български език и най вече на кирилица защото те не знаят какво е кирилица(повечето).Това е демокрацията всеки е свободен да изказва мнение.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/4/17 22:21

    ASHKOLSUN ZA POZICIQTA

    ОтговорИзтриване
  3. Дост ове да предположим че намерихте авторката на статията впоследствие и строшихте кокали, крака, глава.
    Задавате ли си въпроса какво ще спечелите от цялата тази история?
    Ако ми позволите аз да ви кажа един голям минус но това за вас няма особено значение нали и без това сте извън всякякви класации.
    А да ви предупредя аз съм турчин роден в кърджали (не в околиятя)понастоящем живущ в Турция та искам да випредупредя ако евентуално решите да се кандидатирате на следващите избори не разчитайте на хората живущи в Турция хората разбраха много добре колко струвате.
    Що се отнася до статията госпожа или госпожица не знам е казала самата истина за което я приветствам.
    Със чупене , биене, шантажи политика не се прави.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/4/17 10:07

    polojitelno mislene i polojitelno govorene vodiat kam polojitelni deistvia za radost i udovolstvie v jivota.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/4/17 20:35

    Айлинка, като изключим всичко друго, не е лошо даже и да сме супер грамотни отвреме навреме да почетем и да се взираме в тези тълковни речници, няма лошо. Ако е въпроса, че някой си служи с думи само с цел да дразни, ами то като реши човек да дразни някого ще го прави и без филосовски термини, мила. Според мен е важно онова радарче от ляво в организма ни какво улавя - състрадание, любов, ненавист, омраза ...дали улавя вярно нещата

    ОтговорИзтриване
  6. zaferiyus22/4/17 21:07

    Брееее.
    Някаква си от някъде писала УЙДУРМИ и е била обек на заплахи.
    Кой те взима на сериозно бе кузум.
    Защо да те заплашват.
    Ако наистина има заплахи значи някой те курдисва.
    Древният zaferiyus е казал КУЧЕ ДЕТО ЛАЕ НЕ ХАПЕ.
    ДОСТ е нещо различно.
    ДОСТ е за човешкото, за онеправданите.
    ДОСТ е за България на нейните граждани.
    ДОСТ е за отнетите права.
    ДОСТ е за спиранито на продажбата на България като ПИЦА НА ПАРЧЕ.
    ДОСТ е за пример на Българската етност по Родолюбие и истинския патриотизъм.
    ДОСТ е за БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ.

    ОтговорИзтриване
  7. zaferiyus22/4/17 21:08

    Брееее.
    Някаква си от някъде писала УЙДУРМИ и е била обек на заплахи.
    Кой те взима на сериозно бе кузум.
    Защо да те заплашват.
    Ако наистина има заплахи значи някой те курдисва.
    Древният zaferiyus е казал КУЧЕ ДЕТО ЛАЕ НЕ ХАПЕ.
    ДОСТ е нещо различно.
    ДОСТ е за човешкото, за онеправданите.
    ДОСТ е за България на нейните граждани.
    ДОСТ е за отнетите права.
    ДОСТ е за спиранито на продажбата на България като ПИЦА НА ПАРЧЕ.
    ДОСТ е за пример на Българската етност по Родолюбие и истинския патриотизъм.
    ДОСТ е за БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/17 13:01

    Aferim na ZAFERIYUS.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/4/17 17:19

    А бе,неграмотнико,какво ми хвалиш ДОСТ!Тази антибългарска партия няма място в България!Тези,които я регистрираха- да бъдат проклети!А за теб,мило момиче-поклон и аплодисменти!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.